perjantai 25. joulukuuta 2020

Joulukuun kosmetiikkasuosikit

Se olis vuoden viimeinen kosmetiikkasuosikit postauksen aika. Nyt olis taas vaikka mitä ihanuuksia joita testaillut, mutta valitsin  tähän nyt vähän eri kategorioista tuotteista vaikka valinta oli kieltämättä vaikea.

Oon hoksannut, että monet suosikit on jääneet näistä kuukausittaisista suosikeista pois, sillä ne jotka on käytössä kylppärissä- usein unohtuu sinne vaikka ne olisi ansainneet paikkansa täällä. Siksipä nostin pari juttua myös kylppärin puolelta.


Dermosilin suihkugeeli tuoksussa mandariini on tosi ihana, mieto hedelmäinen mandariini ja koostumuskin on ihan täydellinen. Tosin Dermosilin suihkutuotteet ovat poikkeuksetta ihan mielettömiä.


ZIAJA vahvistava hiusnaamio on mun hiuksille just eikä melkein. se hoitaa, ravitsee ja kosteuttaa, eikä takuista ole tämän käytön jälkeen tietoakaan. Lisäksi tää on tosi edullinen n 4€.



ZIAJA vuohenmaitoa sisältävällä silmämeikinpoistoaineella lähtee myös vedenkestävä meikki ilman hankaamista. Hinta on tälläkin vain muutama euro ja  pieni pullo on varsin riittoisa.


Sitten päästään mun ihan favorite-tuotteeseen, nimittäin FLOW kosmetiikan puhdistusöljy* (balm).
Tästä tulossa ihan oma postaus lähiaikoina, mutta on putsari ihan omaa luokkaansa.


Tämä BrushWorksin kaksipäinen sivellin taisi tulla LF kauneusboksista ja ihan täydellinen  luomivärin levitykseen.
Sekä leveä että kulmikas sivellin jotka yhdessä riittävät meikkaamiseen.


Mä oon himmaillut huulituotteiden ostoissa nyt kun tänä vuonna on sattuneesta syystä tullut niitä käytettyä todella vähän. Tämä Wet n Wildin upea metallinhohto violetti huuliväri mun oli kuitenkin saatava. Ihan mieletön huulilla.



Tänä vuonna kaikki ihonhoitoon ja puhdistukseen liittyvät tuotteet ovat olleet kovassa käytössä, mutta meikittömiä päiviä on ollut enemmän kuin koskaan aiemmin. Jospa tämän suhteen ensi vuonna taas olisia paluu entiseen moodiin.

Onko sulla tänä vuonna kosmetiikka tai meikkiostokset tai tuotteiden käyttö muuttunut aiemmista vuosista?

Ihanaa, rentouttavaa Joulupäivää ♥

Maikku

4 kommenttia:

  1. Täällä taas pitkästä aikaa ja vitsi kuinka kiva päästä lukemaan näitä kosmepostauksia <3
    Vaikka en ole tänä vuonna juurikaan ehtinyt kirjoitella kosmesta on tullut kyllä testattua useampia juttuja ja löytynyt monia kivoja tuotteita, jotka ovat jääneet pysyvästi meikkilaukun täytteeksi.

    Olen alkanut käyttämään enemmän muuten naamioita ja löytänyt täydellisen varjostuspaletin.

    Ihanaa joulunaikaa sinulle ja perheelle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun piipahdit pitkästä aikaa :) Naamiot on kivoja, helppoja ja freshaavia! Ihanaa joulun aikaa ♥

      Poista
  2. On todella paljon ja varsinkin sen suhteen mitä käytän. Oon jopa miettinyt blogiin postausta, jossa kerron miksi en enää käytä jonkun brändin tuotteita, vaikka ennen tykkäsin niistä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerro ihmeessä, kyllä kulutustottumukset ja ihokin muuttuu niin että tuotteet menee vaihtoon!

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥