keskiviikko 16. joulukuuta 2020

Goodiebox Joulukuu 2020

*Postaus sisältää mainoslinkin

En muista onko Goodieboxi tullut koskaan näin aikaisin kun nyt mutta otetaan kaikki iloa irti siitä, sillä kyseessä tämän vuoden viimeinen kauneusboksi The Wrap it up.  Odotukset on aina vuoden viimeiselle boksille suuret, joten katsotaan lunastiko tämä boksi odotukseni. 

Boksin saatteessa vihjattiin, että saatamme kaivata positiivista goodieta piristämään meitä ja se pitää kyllä paikkansa. Vuosi on ollut kaikille monin tavoin haastava ja tämä joulukin saattaa olla sellainen monille.

Itsensä hemmottelu ei ole kuitenkaan karanteenissa ja kotona olon ei tarvitse olla tylsää. Boksi sisältää oikeat jouluvarusteet, jotka auttavat itsensä hemmotteluun.  

Saatekortti oli jälleen mukana, joten mietin onko ne jatkossa diginä vai pahvisena vai eikö Goodie-team osaa päättää ;)

Boksi itsessään oli kaunis mutta katsotaampa millaisia tuotteita se sisältää.




REALHER

Definer Brow Pencil 14,20€

Rajaa, täytä ja muotoile! Tämä pitkäkestoinen Realherin micro-tip Definer Brow Pencil -kulmakynä auttaa sinua luomaan yksittäisiä karvoja. Se on vedenkestävä ja liukuu iholla helposti ja luonnollisesti sen vahapohjaisen koostumuksen ansioista. Saat luotua hienovaraisen kulman luomalla pehmeitä, yksilöllisiä karvojen kaltaisia viivoja.. Liiku kevyillä, ylöspäin suuntautuvilla liikkeillä, noudattaen kulmasi luonnollista kaarta. Rohkeamman kulman luomiseksi, käytä enemmän painetta vedoissasi. Seuraavaksi täytä kulmasi pehmeillä, tasaisilla liikkeillä luodaksesi enemmän intensiteettiä.

Todella ohut kulmakynä ja vieläpä oikeassa sävyssä, saatampa kokeilla vaikka olenkin vannoutunut nyt Sleekin ja Laveran yhdistelmään. Tämä oli kauniissa pahvikotelossa, joka sinänsä on täysin turha.



Hairlust

Hair Growth & Protection Mask 200ml/26,95€ boksissa 50ml

Kamppailetko kuivien, vaurioituneiden hiusten kanssa, jotka eivät näytä kasvavan millään? On erittäin vaikeaa kasvattaa hiuksiasi, samalla kun yrität parhaasi pitääksesi ne terveinä sekä korjata kuumien työkalujen vuosien aiheuttamat vahingot. HairLust Hair Growth & Protection hiusnaamio on ravitseva, kosteuttava ja korjaava hoito, joka auttaa hiuksiasi lepäämään. Naamio sisältää vegaanisia mikroproteiineja, tehokkaita orgaanisia kasviuutteita mm. aloe veraa, açaita ja kaurauutetta, jotka toimivat harmonisesti sammuttaen janoisimmatkin hiukset. Levitä shampoon käytön jälkeen pieni määrä kämmenelle ja hiero tuote hiuksiin. Anna tuotteen vaikuttaa 5-10 minuuttia (tai kauemmin), huuhtele sitten huolellisesti ja viimeistele hoitoaineella.

Mä olen käyttänyt tätä kesällä ja aivan ihana tuote, mutta olisi kyllä voinut tässä jouluboksissa olla täysikokoisena. 50ml puteli riittää ehkä kolmeen käyttökertaan, joten kyllä tällä saa kivasti testattua tuotetta mutta silti isompi koko ois ollut parempi.


de_CURE

N° GL0W AHA + BHA Glow Cleanser 100ml/55€ boksissa 20ml

de_CUREn vegaaninen ja hajusteeton Glow Cleanser auttaa karkottamaan meikkien, saasteiden ja epäpuhtauksien pintakerrostumat, luomalla täydellisen kankaan imemään aktiivisia aineita ja ravinteita. Tuote kuorii hellävaraisesti glykolihapolla, mantelihapolla ja salisyylihapolla. Avaa ihohuokosia ja stimuloi solujen uusiutumista.. Superfood-konsentraatti ja hyaluronihappo jättävät ihosi kosteutetuksi ja ravituksi. Okei, nyt käyttöohjeiden pariin. Käytä päivittäin aamuin illoin. Hiero geeli kuivin käsin kuivaan ihoon liuottaen meikin, saasteet ja epäpuhtaudet, viimeisimpänä hiero silmänympärysalue. Lisää vettä mukaan ja hiero uudelleen, kunnes vaahtoa kerääntyy poistamaan epäpuhtaudet. Huuhtele haalealla vedellä. Ja valmista!

Tämä on kiinnostava tuote ja sarjan tuotteet ovat olleet hyviä, mutta TAAS näytekoko!


Mélusine Paris

3 in 1 Mascara with Hemp and Enriched with Vitamin E 21€

Tämä 3in1 ripsiväri yhdistää ripsien hoidon ja maskaran ominaisuudet yhdessä kaavassa. Se vahvistaa ja elävöittää ripsiäsi, samalla stimuloiden ripsien kasvua. Se on rikastettu risiiniöljyllä, hamppuöljyllä, omega-6 rasvahapolla ja E-vitamiinilla, eikä sisällä parabeeneja tai sulfaatteja. Sen silikoniharja tekee levittämisestä helppoa. Harjaa ripsesi hyvin ja anna kuivua minuutin ajan.

En ole koskaan merkistä kuullutkaan, mutta ulkoisesti kultainen hylsy näyttää oikein kauniilta.



Jorgobé

Niacinamide Serum 23,90€

Herätä ihosi henkiin Jorgobé’n Niacinamide Seerumilla. Se on erittäin tiivis ja ravitseva seerumi, joka on kehitetty palauttamaan ihon luonnollisen tasapainon. Niasiinamidi (B3-vitamiini) tasoittaa ihon sävyä ja ihon rakennetta, vähentää pigmenttipisteitä sekä punoitusta. Seerumi on 100% vegaaninen ja valmistettu Tanskassa. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi levitä aamuin illoin puhtaalle iholle.

En ole Jorgobèn aiemmin testaamille tuotteille oikein lämmennyt mutta katsotaan miten tämän seerumin kanssa käy.



Karl Lagerfeldin PARIS 21 RUE SAINT-GUILLAUME tuoksunäyte oli superkukkainen, mielestäni täydellinen kesätuoksu joten toistaiseksi ei tule sitäkään käytettyä.



Odotuksia oli, mutta tämä boksi ei lunastanut niitä- ei lähellekään. Kaksi viidestä tuotteesta minikokoja ja  just niistä tuotteista joita olisin mieluiten enemmänkin käyttänyt. Kulmakynä on ihan jees, kuten ripsarikin mutta niiden käyttöikä on julmetun pitkä ja jonossa on moisia ennestäänkin odottamassa käyttöönottoa. Fiilikset vähän pettyneet. Boksin puolustukseksi kuitenkin sanottava, että pääosa vuoden aikana saapuneista Goodie-bokseista on ollut tosi kivoja.

Kohta uusi vuosi ja uudet kujeet, jään odottamaan uusia kiinnostavia tuotteita ja brändejä.

Tilaamalla oman Goodieboksis tästä linkistä saat ensimmäisen boxisi puoleen hintaan -50% ja minä hyödyn tilauksestasi saamalla ns Goodiepointseja.

Mitä sä tykkäsit näistä tuotteista ja ylipäätään tästä jouluisesta boksista?

Maikku

6 kommenttia:

  1. Tää oli eka Goodiebox, jota en tilauksen lopettamisen jälkeen enää saanut eikä kyllä pahemmin harmita - onneksi :D Sisältö oli sinänsä ihan kiva, mutta kiinnostavin tuote tässä olisi ollut toi hiusnaamio ja muakin olisi todennäköisesti harmittanut, kun siitä tuli noin pieni koko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ihmettele ;) Ei ollut Goodien parhaimmistoa...maski olis ssaanut kyllä olla normaalikokoinen!

      Poista
  2. Jotenkin odotin, että vuoden viimeinen boxi olisi jotenkin erityisempi, mutta olipas kyllä aika tylsä, höh!
    Haleja iltaasi Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä, LookFantastic kun oli ihan täydellinen niin jotenkin sitä odotin että tämäkin, mutta mitä vielä. Kiitos haleista, rutistus takaisin ♥

      Poista
  3. Tässä hairlust+kulmatuote lempparit, voisi kuitenkin ehkä olla joulukuussa vaikka joku huulipuna/poskipuna esimerkiksi tarjolla :) Saisi valmistauduttua 'juhlaan'.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, jotenkin juuri se juhlavuus ja juhliin valmistautuminen jäi puuttumaan tästä boksista.

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥