lauantai 19. joulukuuta 2020

Biodrogan puhdistus ja ihonhoitotuotteita

 *Tuotteet saatu

BIODROGA oli itselleni ihan  tuntematon sarja, kunnes sain testiin Biodrogan puhdistus ja ihonhoitotuotteita. BIODROJA on ammattikosmetiikkasarja, joka tarjoaa tuotteita eri ihotyypeille, eri tarpeisiin niin kasvoille kuin vartalolle.

Itselläni on ikääntyvä, normaali sekaiho, joka rasvoittuu t-alueelta ja tuotteet on valittu ihotyyppini mukaan. Lähdetäämpä tutustumaan.

Biodroga Puhdistusmaito normaalille ja kuivalle iholle 200ml

Tämä silkkinen ja hellä puhdistusemulsio on tarkoitettu normaalille ja kuivalle iholle. Se puhdistaa hellästi ja kosteuttaa ihoa puhdistuksen aikana. En muista olenko koskaan kokeillut lakritsiuutetta ihonhoidossa, mutta tässä löytyy sitä sekä pantenolia joka rauhoittaa ihoa, tasapainottaa kosteuspitoisuutta ja parantaa ihon uusitumista.

Puhdistusmaito on hyvin juoksevaa ja kaipaisin sen olevan hivenen paksumpaa, koska se helpottaisi tuotteen käsittelyä. Hyvin juoksevaa on vaikeampi annostella ja levittää. Jos tykkää puhdistusmaidoista, tämä on varmasti hyvä tuote sillä se kyllä puhdistaa hyvin ja jättää ihon pehmoiseksi ja puhtaaksi. Mutta itse en ole erityisemmin puhdistusmaitojen ystävä, eikä tämä tehnyt poikkeusta. Se ei silti johdu tuotteesta, vaan ainoastaan omista mieltymyksistäni.


Biodroga Öljyttömät silmämeikin poistolaput 70 lappua


Nämä silmämeikin puhdistuslaput poistavat meikin helposti ja öljyttömästi. Ne sopivat öljyttömyyden vuoksi myös herkkäsilmäisille ja piilolinssien käyttäjille, mikä on kyllä varsin kiva juttu. Öljyisistä lapuista jää sellainen öljyinen tunne silmiinkin joksikin aikaa, näissä ei sitä ongelmaa ole. Laput ovat aika pieniä ja ohuita, joten arvelin ensin riittääkö lappu edes poistamaan yhden silmän meikkiä mutta meikki lähti silmistä ihan helposti hankaamatta ja yksi lappu riitti oikein hyvin.
Näistä on tullut ihan suosikkeja ja tekevät silmämeikin poistosta todellla helppoa ja nopeaa.

Soveltuvat erinomaisesti myös huulipunan poistoon.




Biodroga Virkistävä silmänympärysvoide 10ml


Tämä sy-ihoa virkistävä silmänympärysfluidi raikastaa, kirkastaa ja kosteuttaa silmänympärysihoa välittömästi ja pitkäkestoisesti. Tuotteen sisältämät valoa heijastavat pigmentit kätkevät juonteet tehokkaasti. Tuotteen sisltämät aktiiviaineet silottavat juonteita sekä torjuvat silmänympärysihon turvotusta ja tummia silmänympäryksiä.

Hassu nimi, silmänympärysfluidi, sillä siitä tulee mieleen teini-ikä jolloin meikkivoidetta kutsuttiin fluidiksi :) Jokatapauksessa tämä fluidi on roll-on pullossa ja se on täysin kirkasta. Jos roll-on kuula olisi metallinen, voisi teho olla vieläkin virkistävämpi mutta tykkäsin siitä näinkin. Ylipäätään tykkään roll-on sy-tuotteista, koska niitä on helppo levittää. Fluidi imeytyy nopeasti ja jättää freshin tunteen.




BIODROGA Anti-age Cell Formula


Normaalille ja sekaiholle sopiva Anti-Age voide joka sisältää ihon omia kantasoluja elvyttäviä ainesosia. Tuotteen koostumus on pehmeä ja nopeasti imeytyvä, se sopii erinomaisesti meikin alle. Tuotteen aktiiviaineet torjuvat ihon kronologista vanhenemista, siloittavat ihon juonteita ja ryppyjä ja parantavat kollageenisynteesiä. Voide saa ihon näyttämään välittömästi sileämmältä ja kiinteämmältä.

  • Elvyttää ihoa.
  • Siloittaa juonteita ja ryppyjä.
  • Pehmeä, nopeasti imeytyvä koostumus.
  • Kosteuttaa tehokkaasti.
  • Sisältää valonsuojan.
  • Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia

Tämä voide oli täyteläisen kermaista ja alkuun arvelin että se jää pyörimään iholleni, koska se tuhtia -mutta, vielä mitä. Se imeytyi helposti ja tuntui sopivan iholleni vallan mainiosti. Olen käyttänyt tätä aamuin illoin ja uskon tämän riittävän myös iselleni yövoiteeksi. Voide on tuoksuton ja pienikin määrä riittää hyvin.




Mielenkiintoisia tuotteita tältä itselleni aivan uudelta sarjalta ja olen ilahtunut, kun puhdistusmaitoa lukuunottamatta kaikki jäävät käyttööni.

Biodroga-kauppa löytyy täältä ja siellä on kattava valikoima sarjan tuotteita,  Joulukuun ajan saatte verkkokaupasta shoppaillessa -10% alennuksen alennuskoodilla MAIKKU.

Käytättekö silmämeikin poistossa lappuja tai erillistä silmämeikin puhdistusainetta? Entä onko sarja tuttu?

Maikku

4 kommenttia:

  1. En käytä, puhdistan silmämeikit öljyllä. Biodorogan tuotteita en ole kokeillut, mutta Biodroga MD:n sitäkin enemmän, jotka ovatkin todella loistavia ja korkealaatuisia. Tehokasta ihonhoitoa. :)

    Ihanaa joulun odotusta Maikku. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, mulle taas se sarja vielä tuntematon mutta näitähän riittää :) Mä en taasen tykkää öljyisistä putsareista silmämeikissä, kun se jättää silmiin sellaisen öljyisen tunteen tai sitten en vain ole löytänyt sopivaa.

      Ihanaa joulun odotusta Jonna ♥

      Poista
  2. Minä puhdistan joko lapuilla tai puhdistuspyyhkeillä silmämeikit. Minulle nuo öljyputsarit eivät ole sopineet silmille, vaikka muuten niistä kovasti tykkäänkin. Nämä lappuset olisi siis oivat minun silmämeikkien poistoon.
    Ihanaa sunnuntaita sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puhdistuspyyhkeet on myös käteviä, mä käytän kesäisin mökillä pääasiassa niitä. Mulla on sama juttu, en tykkää öljyisistä lappusista silmömeikin poistossa, mutta nää sopivat hyvin.

      Ihanaa iltaa Outi ♥

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥