keskiviikko 30. joulukuuta 2020

Kevyempi ja alkoholiton kuohari- Vedôme Madamoiselle

 Kaupallinen yhteistyö @agedaoy kanssa

Tunnustan -mä rakastan kuoharia, kuplivaa, pirtsakkaa ja puolikuivaa mieluiten. Siksi olin enemmän kuin ilahtunut saadessani tutustua tähän Vendôme Mademoiselle  luomukuohuviiniin joka on alkoholiton.

Mulle kuoharin alkoholillisuus ei ole merkityksellistä, sillä saan helposti alkoholista migreenin tai muuten vain päänsäryn, jo pienestäkin määrästä joten olen enemmän kuin ilahtunut saadessani nauttia kuplivasta ilman alkoholia.

Vendôme Mademoiselle on valmistettu alkoholillisesta valkoviinistä, jossa on käytetty Airèn lajikkeen rypäleitä. Käymisen kautta valkkarista on vakuumitislausmenetelmällä poistettu kokonaan alkoholi.  Alhoholi% onkin tässä täysi 0,0% toisinkuin monessa muussa. Tämä sopii siis jokaiselle, joka ei syystä tai toisesta halua alkoholia ollenkaan käyttää, mutta silti nauttii kuohuviinin kuplivasta raikkaudesta.

Kuoharista et juuri edes erota onko tämä alkoholillista vaiko ei, maku on ihastuttava raikas ja puolikuiva on mun lempparia muutoinkin. Kuplivuus on keveä ja pehmeä, tästä jää hyvä maku.

Vedome Madamoiselle alkoholiton luomukuohuviini


Vedome Madamoiselle alkoholiton luomukuohuviini


Kuohari sopii juhlaan kuin juhlaan ja minusta luomukuohari on mieluisa uutuus. Tätä saa helposti Food Marketeista (Helsingin keskusta & Tapiola),  Citymarketeista kautta Suomen ja Keskon kautta, eli lähi K-kauppiastakin voit pyytää tilaamaan, jos haluat tutustua tähän, mutta juomaa ei löydy vielä omasta kaupastasi.

Miten teillä juhlitaan UuttaVuotta, kuoharilla vaiko ilman? Onko sulla väliä onko holillista vaiko holitonta? 

Siispä Kippis ja CinCin sekä aivan Ihanaa ja Parempaa Uutta Vuotta 2021 ♥

Maikku3 kommenttia:

 1. Tuota olisikin kiva kokeilla. Pitääpä katsoa seuraavalla kauppakäynnilla jos meidän K-kaupasta tuota löytyy. Näissä alkoholittomissa viineissä on aina se riski että maku on ihan kammottava, ainakin punaviineissä. Kerran tai pari olen kokeillut alkoholitonta punaviiniä, mutta juomatta on jäänyt kun niin pahalta on maistunut.
  Oikein hyvää alkavaa vuotta sinulle Maikku<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä ei toivottavasti tuota pettymystä, mutta tiedän mitä tarkoitat sillä olen itsekin maistanut alkoholitonta punaviiniä. Siitä puuttui hapokkuus täysin ja jäi juomatta.
   Ihanaa Uutta Vuotta sinullekin Kristiina ja tule kertomaan mitä tykkäsit, jos löydät tätä kuoharia! ♥

   Poista
 2. Meillä oli uuden vuoden kunniaksi shampanjaa, mutta ilomielin kokeilen myös itselleni uutta alkoholitonta tuotetta. Mm. babyshowereille olemme nauttineet Henkellin alkoholitonta kuohaa. Minulla on myös paljon tuttuja ketkä eivät syystä tai toisesta juo alkoholillisia juomia joten tämä voisi olla hyvä vaihtoehto vaikkapa juhlissa. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥