keskiviikko 23. joulukuuta 2020

Juustot tarjottimella & Hyvää Joulua

Meillä on herkuteltu pitkin syksyä kekseillä ja juustoilla, eikä mun ketokaan sitä estä kun juustot sallittua ja voi luovasti tehdä vaikka juustokeksejä, joiden kanssa näitä lisukkeita nauttia.

Tein syksyllä St.Dalfourin kanssa yhteistyön ja sain heidän ihania hilloja muutama laatua ja voi että ne ovat hyviä suolaisten keksien ja juustojen kanssa. Marjat ja tavallinen sekä suolakurkku on myös oiva seuralainen ja näitähän tulee sitten naposteltua vino pino kun oikein vauhtiin pääsee.

Me rakastetaan miehen kanssa kumpainenkin erilaisia juustoja ja on tullut kokeiltua monia uusia makuja, joista voin suositela shamppanjajuustoa, pippuri-ja chiligoudaa sekä mustaa lakujuustoa, se olikin varsin veikeä tuttavuus.


Herkutellaanko teilä suolakekseillä ja juustoilla? Onko jotain suosikkeja, joita voitte vinkata?

Ihanaa joulun aikaa kaikille, herkutelkaa ja nauttikaa ♥

Maikku

6 kommenttia:

 1. Herkulliselta näyttää juustolautanen.Jouluaaton illaksi on täälläkin jääkaapissa juustoja odottamassa. Tuo musta lakujuusto kuullostaa mielenkiintoiselta.

  Ihanaista joulun aikaa sinulle Maikku! <3

  VastaaPoista
 2. Ah nam. Meillä tulee jälkkäriksi juustolautanen ja hilloja. <3 Kuinkas muuten. <3 Sydämellistä joulua ihana Maikku. <3

  VastaaPoista
 3. IHANAA, lempeää ja ONNELLISTA joulua <3

  VastaaPoista
 4. Juustoista tykätään todella täällä, samoin suolakekseistä. Viikunahillo vielä lisäksi, niin ei muuta kaipaakaan. (Paitsi lasillisen punaviiniä)
  Ihanaa joulun viettoa sinulle ja perheellesi<3

  VastaaPoista
 5. Kyllä minä juustoista tykkään, erityisesti olen mieltynyt pehmeisiin juustomakuihin.
  Ihanaa joulunaikaa sinulle Maikku <3

  VastaaPoista
 6. Meillä tykätään juustoista ja kokeilemme mielellämme uutuuksia. Tänä jouluna briejuuston, camembertin, roquefortin ja goudan lisäksi ostimme miedolla chilillä maustettua valkohomejuustoa. :) Hyvää joulun jatkoa! 🎅

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥