tiistai 22. joulukuuta 2020

Testissä-geisha Shaver

Olen jo miettinyt sokerointia, sillä jatkuva sheivaaminen on välillä tuskastuttavaa kun tuntuu että hetken päästä on taas inhottava sänki.  Tiedä johtuuko se tästä keski-iästä ja varmaankin lähestyvistä vaihdevuosista (apua - sanoinko mä sen ääneen ;) mutta karvankasvu senkun kiihtyy!

Oon käyttänyt kertakäyttöisiä höyliä tähän asti, kunnes luin jostain Geisha Shaverista, joka höylää tarkasti ja on lisäksi ekologinen. Menin sitten uteliaisuuttani Luonnonkosmetiikkapäiviltä tämän Geisha Shaverin ostamaan ja olen jokusen viikon tätä käyttänyt.



Geisha shaver//Pakkauksessa on höylä ja yksi kappale teriä. 


Ymmärtääkseni tämä kaunis ruusukultainen Geisha Shaver on kopio alkuperäisestä, mutta uudella  grip-kahvalla, eli karkealla kahvalla jolla saa höylästä paremman otteen kuin sileällä. Hyvä muutos, sillä höylä on aika painava ja jos kädet on saippuassa, voi ote lipsua.

Geisha Shaverin idea on olla ekologinen ja kestävä vaihtoehto, koska siitä ei tule muovijätettä. Vaihtoteränkin voi aikanaan vielä metallinkeräykseen.

Terä on ruostumatonta terästä ja todella terävä, joten sen kanssa kannattaa olla alussa varovainen.

Mä sheivailen muutaman päivän välein, kesällä useammin ja monesti on turhauttanut kun suihkussa huomaan kertishöylän tylsistyneen ja lähde siitä sitten märkänä uutta kaapista hakemaan.
Nyt Geisha Shaver odottaa mua täydessä terässä suihkukaapissa ja sen terän luvataankin kestävän pitkään, joten ihan heti ei tarvitse olla uutta vaihtamassa.

Käytän yleensä suihku tai sheivausvaahtoa, joka helpottaa sheivausta. Niin nytkin.
Geisha Shaver on tosiaan yllättävän painava ja siihen totutteleminen vaatii hetken aikaa. Varren karheus tosiaan estää sitä putoamasta helposti, ihan hyvä että sain tämän uuden version.

Koska terä on partaterä, ekat höyläyskerran olin super varovainen koska pelkäsin että saan sääret haavoille mutta onnistuin olemaan telomatta itseäni ja sain kuin sainkin, todella siloiset sääret.
Jotta ajeluun löytyy just oikea ajokulma, se vaatii vähän harjoittelua mutta kun sen löytää on lopputuloskin täysin sileä.

Käytän vartalovoiteita päivittäin, mutta erityisesti sheivauksen jälkeen rasvaan huolellisesti ja voin sanoa ettei mulla ole varmaan koskaan ollut niin sileät sääret kuin nyt tällä Geisha Shaverilla ajelun jälkeen.
 



Oli kyllä hyvä hankinta ja ajatus siitä että on taas tehnyt yhden viisaan valinnan hankkiessaan kestävän ja ekologisen tuotteet kertakäyttöisen tilalle - tuo ilo sheivaushetkeen.

Sheivaillaanko siellä talvisinkin sääriä? Oletko kokeillut Geisha Shaveria?

Maikku

6 kommenttia:

  1. Geisha shaver on huippu! Ostin itselle vuosi sitten I love me messuilta ja en ole katunut. Ensin vaati toki opettelua ja parit haavat sain mutta nopeasti alkoi luistaa ja lopputulos tosi ihanat sileät sääret🙏

    VastaaPoista
  2. Minäkin olen iän myötä oikea ihmisapina tuon karvamäärän suhteen :D
    Tämä höylähän on myös tehokkuuden lisäksi kaunis, joten kaksi ++ suoraan tälle.
    Ihanaa iltaa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuetkö, mustakin tuntuu että karvankasvu vain kiihtyy iän myötä vaikka joku sanoo muuta :D Tämä on kyllä oikein nätti, höyläksi :) Ihanaa iltaa myös sinulle ♥

      Poista
  3. Mulle on iän myötä käynyt niin ettei säärikarvoitusta enää ole, joten niitä ei tarvitse ajellakaan.

    VastaaPoista
  4. Ite ostan marketista jotain halpoja :) On näkymättömät ja harvat jalkakarvat niin riittää jos kerran kuukaudessa muistaa ne sheivata. Joten ei oikein näihin tule panostettua, varmasti ihmiselle joka haluaa varman ja kestävän valinnan jos on paksut ja tummat karvat, niin tämä kannattaisi ottaa käyttöön! Olenkin kuullut paljon hyvää ystäviltä joilla on tuo paksujen ja tummien karvojen tilanne.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥