torstai 26. marraskuuta 2020

Testissä - Whamisa

*Tuotteet saatu Ruohonjuuri Kamppi

Whamisa on ollut mulle rakkautta ensisilmäyksellä. Tuotteiden ulkoasu viehättää, mutta annas olla kun tuotteisiin tutustuu tarkemmin, iho suorastaan rakastaa niitä. Niin helliä, mutta hoitavia ja luonnollisista raaka-aineista. 

Whamisan tuotteet ovat tunnettua korealaista fermentoitua luonnonkosmetiikkaa. Eli jos tykkää K-kosmetiikasta ja luonnonkosmetiikasta, Whamisa on täydellinen yhdistelmä. Tuotteissa on huippu raaka-aineita ja kevyitä, todella kosteuttavia koostumuksia. Niin ja tuotteet ovat täysin vedettömiä!  
Vedettömyyden vuoksi tuotteissa on % rikkaat ja ravitsevat kasviraaka-aineet.

Fermentointi= tehostaa ja voimistaa raaka-aineiden vaikutusta ja parantaa niiden kestoa.


Tämä on vastikään uudistunut ja pullokoko on entistä isompi 
120> 155ml, mutta sisältö lähes sama kuin ennenkin. Jotain on kuitenkin muuttunut sillä kasvovesi tuoksuu erilaiselta, en osaa sanoa mikä tuoksu on mutta vähän voimakkaampi kuin aiemmin.

Ruohonjuuri on muuten valinnut tämän parhaaksi luonnonkosmetiikkatuotteeksi, eikä suotta: 
Kasvovesi on ihanan paksua, kevyt mutta seerumimainen, jota voi kerrostaa ja kerrostaa, kuten korealaiseen kosmetiikkaa kuuluukin. Iho tahtoo vain lisää ja lisää tätä ihoa hellivää hoitonestettä. 

Kasvovesi sisältää mm.arganöljyä, voikukkauutetta ja fermentoitua galactomyceshiivauutetta, joka kirkastaa ihoa ja  veden tuotteessa korvaa superkosteuttavien aloeveran ja krysanteemin uutteet.


Jos kaikista kokeilemistani kasvovesistä pitäisi valita yksi, se olisi tämä ♥
Mun iho rakastaa tämän tuomaa kosteutusta ja vaikka tätä kerrostan kuinka, seerumi imeytyy silti ja voide myös,  kosteutusta iho ei voi saada liikaa.


WHAMISA ravitseva kasvovoide


Hieman paksumpi kosteusvoide kuivalle ja normaalille iholle, joka imeytyy jopa minun iholle, joka yleensä hylkii liian rasvaisia/tuhteja voiteita. Tämä on herkullisen kermainen voide, joka ei juurikaan tuoksu mutta kosteuttaa hyvin.

Voide sisältää mangon, kaakaon, avokadon ja sheapuun voita ja veden korvaa aloe-vera.
Tämä on todella täyteläinen ja hyvin imeytyvä voide ja on jäänyt osaksi mun ihonhoitorutiineja. 

Purkin mukana tulee sievä pieni lasta, jolla voidetta voi annostella.
Ravitseva ja syväkosteuttava kasvoöljy, joka on kuitenkin aika kevyt moniin muihin verrattuna. 
Öljy sisältää camelian ja teen siemenöljyä, jotka yhdessä kiinteyttävät ihoa ja tekevät sen kuulaaksi.

Itse käytän kasvoöljyä vähän tarpeen mukaan 1-3 krt viikossa ja aina iltaisin, vaikka voisi tätä aamuisinkin käyttää. Joskus jos iho tuntuu pintakuivalta aamulla, lisää kasvovoiteen sekaan tipan, pari öljyä ja saan hoitavamman voiteen.

Mä tykkään öljyn keveydestä, iho ei jää rasvaisen tuntuiseksi ja tämä todellakin tuo kiinteyttä ja kuulautta kasvoille (ja kaulalle &dekolteelle, joita ei sovi unohtaa).
Pullossa on kätevä pipetti, joten sitä on helppo annostella.




Kaikenkaikkiaan Whamisan tuotteet ovat olleet napakymppiä ihan poikkeuksetta. Johtuuko se vedettömyydestä, en tiedä, mutta koostumukset ovat kauttaaltaan niin hoitavia ja kosteuttavia, että mun iho on voinut todella hyvin kun näitä käyttänyt. Ei minkäänlaista pintakuivuutta enää.

Vaikka nämä ovat vähän arvokkaampia, sanoisin että laatu on sen mukaista ja riittoisuus myös. 
Eli jos haluat satsata vain yhteen luonnonkosmetiikka-merkkiin, se voisi olla Whamissa, koska jokainen tuote on täyttä kultaa.

Onko Whamisa sulle tuttu? Jos, mikä on sun sarjan lempparituote?
Kiinnostaako korealainen kosmetiikka?

Maikku

8 kommenttia:

  1. Whamisa on ihana, mutta hiukan korkeamman hinnan vuoksi en ole sitä ostellut. Mut jos jokin kasvovesi on 10/10 pistettä (tuoksu, koostumus, teho), niin Whamisan. Iloa loppuviikkoon <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, se on niin täyteläinen koostumus...vois kerrostaa vaikka kuinka ♥ Ihanaa iltaa!

      Poista
  2. On tuttu ja ehdottomasti mun lempisarja kaikista kymmenistä mitä kokeillut. Hinta on vaan hiukan korkea että tarjouksista hamstraan ja nyt on varastossa vanhan mallisia pakkauksia :D tykkään kasvovoiteista ja hoitonesteistä, ne kuorintalaputkin on ihanat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oon aika samoilla linjoilla, ei oikein löydy edes vastaavaa sarjaa, jossa kaikki olis ihan kymppilaatua! Kuorintalaput on kivoja, mä tykkään kans.

      Poista
  3. On tuttu merkki ja oma suosikkini on Organic Flowers & Aloe Maculata Hydrogel Mask.
    Tuo kasvoöljy kuulostaa niin hyvältä. Jotenkin aina syksyllä ja talvella ihoni on extrakuiva ja kaikenlaisista öljyistä on ollut apua kosteutuksessa.
    Kivaa iltaa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, se maski on ihana ♥ Tää kasvoöljy on ihan täydellinen, usein laitan yöksi ja vielä aamullakin iho hehkuu. Mukavaa loppuviikkoa :) ♥

      Poista
  4. Muutaman tuotteen verran on Whamisaa tullut testattua, mutta nyt alkoi kyllä toden teolla kiinnostamaan - varsinkin kasvovesi- ja öljy! Niin ihania nuo kaikki pullot ja purnukatkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos jotain testaat niin testaa ainakin tuo kasvovesi, sitä ei voi sanoin kuvailla eikä ole toista samanlaista.Nämä on kyllä tyylikkäitä!

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥