maanantai 23. marraskuuta 2020

Jouluhaaste

Jouluun on enää  31 yötä ja siksipä on jo aika alkaa jouluttamaan myös täällä blogissa ja alkakoon se tällä mukavalla jouluhaasteella jonka löysin Ihanan Tiian blogista.


Söisitkö mieluummin kilon pipareita vai kilon joulutorttuja?

Mä tykkään molemmista, mutta tortuista ehkä enemmän. Tuskin jaksaisin syödä kiloa kumpaakaan, mutta joulutortut omena-kanelihillolla maistuisi kyllä.


Katsoisitko mieluummin Holidayn vai Rakkautta vain joka sunnuntai jouluun asti?

Tunnustan- en ole koskaan katsonut kumpaakaan joten en tiedä. Mutta Rakkautta vain kuulostaa just ihanalta hömpältä


Söisitkö jouluna pelkkää kalaa vai kinkkua?

En oikeasti välitä oikein  kummastakaan niin paljon että söisin pelkästään, jos totta puhutaan. Tykkään joulupöydässä vain graavi-ja kylmäsavu, sekä loimulohesta ja kinkkua syön siivun pari. Tykkään jouluna syödä vähän kaikkea, mutta paino sanalle vähän :D Vähän kinkkua ja paljon laatikoita.

Viettäisitkö joulua mieluummin kotona lumisateessa vai ulkomailla rannalla?

Ehdottomasti kotona lumisateessa, mikään ei olisi tunnelmallisempaa mutta haluaisin kyllä joskus kokea joulun ulkomaillakin.

Luopuisitko mieluummin glögistä vai pipareista?

Nyt musta tuntuu, etten ole jouluihminen ollenkaan kun olisi helppo luopua molemmista. Juon kyllä joulun alla ja joulunakin glögiä, mutta voisin hyvin olla ilman- niin, myös ilman pipareita mutta jos valita pitää, niin ilman pipareita.

Laittaisitko soittoääneksi mieluummin ”Kulkuset” vai Cascadan dance-version Last Christmasista?

Ehdottomasti Last Chrismast, vaikka tykkään kyllä Whamin versiosta enemmän. Mutta se johtuu ihan siitä että olen fanittanut bändiä nuoruudessa kovasti.


Paketoisitko mieluummin 100 lahjapakettia tonttujen kanssa vai lastaisit 100 pakettia joulupukin rekeen yksin?

Tietty tonttujen kanssa! Ja on mulla täälläkin itseasiassa yksi ihana tonttu apuna ♥ Mä tykkään kyllä paketoida, se on yksi parhaita asioita ennen joulua, mutta 100 lahjaa olis aika urakka yksin.


Haluaisitko mieluummin samanlaiset hiukset ja parran kuin pukilla vaan kokonaan kalju?

Kääk - toivottavasti ei koskaan tarvii oikeasti valita :D Ehkä kokonaan kalju, koska voisi käyttää peruukkia tai pipoa mutta parta ois paha.


Kiertäisitkö mieluummin viisi tuntia laulamassa joululauluja ovelta ovelle, vai laulaisitko yhden videolla, jonka julkaisisit Facebookissa kaikille kavereille?

Tykkään laulaa, joten kumpikaan ei olisi mahdotonta mutta viisi tuntia olis aika urakka joten tekisin videon Facebookiin.


Menisitkö mieluummin pulkkamäkeen vai luistelemaan?

Pulkkamäessä on hulvatonta käydä välillä, mutta tykkään luistella joten ehdottomasti menisin luistellemaan.


Ostaisitko joululahjoja mieluummin netistä vai joulumarkkinoilta?

Joulumarkkinoilla on kiva käydä, siellä pääsee joulufilikseen mutta harvemmin sieltä ostan muuta kuin jotain yksittäisiä tuotteita. Ostan mieluummin tarpeeseen kuin hyvin vuoksi ja siksi suurinosa lahjoista tulee ostettua netistä. Tänä vuonna ihan tän yleisen tilanteenkin takia ja suuri osa onkin jo ostettu.


Söisitkö mieluummin porkkanaraastetta vai rasian lanttulaatikkoa?

Porkkanaraaste yksistään on musta mautonta, lanttulaatikko taasen maistuu kyllä.


Koristelisitko pihan mieluummin jenkkityyliin jouluvaloilla näyttäväksi vai pitäisitkö joulukuusta lokakuun alusta jouluun asti sisällä esillä?

Sellaiset pihat jotka koristeltu, ovat kaunista katsottavaa mutta en ehkä haluaisi omalle pihalle. Joulukuusi voisi hyvinkin olla lokakuusta jouluun sisällä. Itseasiassa olen jo monena vuonna halunnut joulukuusen jo heti kuun vaihteessa, eli se että tämä aikaistuisi kuukaudessa, ei olisi mahdotonta.

Olisitko mieluummin Grinch Grinch vai Petteri Punakuono?

Petteri Punakuono on super söpö, Grinch taasen, no omallaan tavallaan söpö sekin mutta en ole leffaa katsonut joten en voi hahmoon samaistua.


Mieluummin suomalainen joulupukki joka antaa lahjat suoraan ihmisille vai amerikkalainen joulupukki, joka tulee savupiipusta yöllä salaa?

Meidän suomalainen joulupukki on ainoa oikea. Vaikkei joulupukki ole viime vuosina meille ehtinytkään, joulupukin vierailu on aina yhtä jännittävä myös meille aikuisille.Savupiipusta sisään kömpivä tuntuu ajatuksena aika vieraalle.


Joisitko mieluummin glögiä vai kuumaa joulusiideriä?

En oo koskaan joulut joulusiideriä, mutta villi veikkaus on että saatan tykätä glögistä enempi.

Söisitkö mieluummin talon kokoisen piparkakkutalon vai asuisit siellä?

Koska piparit ei ole suurta herkkuani, en pystyisi niitä kyllä noin paljoa syömään mutta piparkakkutalot ovat upeita ja olisi ihan kiva asua sellaisessa.

Jonottaisitko mieluummin viisi tuntia joulupaketointipisteelle vai viettäisitkö tunnin ostoskeskuksessa joulupukin kainalossa hänen kanssaan jutellen?

Ööö, ei ole vaikea vastata :D Joulupukin kainalossa olisi varmasti mukavan turvallista höpötellä. Aika harvoin jonotan muutenkaan paketointipisteelle, koska tykkään paketoida itse.


Jättäisitkö mieluummin puolisosi ilman lahjoja vai olisitko itse ilman lahjoja?

Mä tykkään antaa lahjoja ja huomioida läheisiä läpi vuoden, joten olisin ihan mielelläni ilman lahjoja ja lahjoisin miestäni tai muita. Mulle antaminen on aina merkinnyt enemmän kuin saaminen. Ehkä se johtuu siitä ettei mun lapsuudessa vietetty jouluja kuin toisessa mummolassa, enkä ole "tottunut" saamaan lahjoja. 



Olipa kiva heittäytyä hetkeksi joulufiiliksiin pohdiskelemaan jouluisia asioita. Tänä vuonna joulu onkin aika erilainen. Meillä juhlitaan pienellä porukalla ihan kotosalla, mutta sehän taitaa olla yleinen suosituskin.

Joululahjoja olen tosiaan jo hankkinut ja ens viikonloppuna olisi tarkoitus kaivella joulukoristeita ja ehkäpä kuusikin.

Joko siellä ollaan joulufiiliksissä? Ootteko hankkineet lahjoja? Meinaatteko shoppailla kaupoissa vai netissä?

Maikku


8 kommenttia:

  1. Ihana haaste ja kivat vastaukset, tämän voisi kyllä toteuttaa joulumielen tavoittelu mielessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tee ihmeessä, mullakin on joulufiilis vielä hakusessa joten tälläiset on hyviä siihen!

      Poista
  2. Muutamia lahjoja olen hankkinut, odotan vielä vaan pakettia tulevaksi ja yhden lahjan olen tehnytkin jo.
    Ihana jouluhaaste! Mukavaa viikkoa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsetehdyt lahjat ovat kyllä ihania ♥ Mukavaa viikon jatkoa Outi ♥

      Poista
  3. Tämä oli tosi kiva haaste. Pitää tehdä itsekin! Mukavaa tiistaita sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän erilainen aikanakin, heh. Tee ihmeessä, näitä on kiva lukea :)
      Mukavaa iltaa myös ♥

      Poista
  4. Hauska haaste :)
    Meillä on lahjavaikeuksia. Pojilla ei ole mitään toteuttamiskelpoisia lahjatoiveita, pleikka vitosta tai peli-tietokonetta kun ei todellakaan heru joululahjaksi :D

    VastaaPoista
  5. Olipa kiva haaste ja pitkä😂 Mukavaa joulun odotusta🎄🎁

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥