perjantai 3. maaliskuuta 2017

Ostoksia laivalta


Laivalta tulee aina ostettua jotakin kosmetiikkaa ihan extempore.
Tuoksuja mulla on ennestään riittävästi ja koska olen niille jonkin verran altistunut enkä migreenien takia uskalla enää päivittäin käyttää, päätin etten nyt osta yhtään vaikka olisi ollut mitä.

Kurkkasin tuoksut laivalla  nopeasti eikä ollut mitään uutta mielenkiintoista minkä ostamatta jättäminen olis jäänyt harmittamaan.


Tämän Shiseidon meikkivoiteen ostin, koska edellinen lemppani on loppunut eikä Mary Kayn meikkivoide ole oikea sävy kun on ostettu kesällä joilloin oli päivetystä. 
 Se on aavistuksen liian tumma sävy talvella kun iho vaalea. 

Kysyin myyjältä näytettä koska haluan näinkin arvokkaasta(reilu 40e)tuotteesta varmistua ennen sen ostoa. Kuulema heillä nihkeästi näytteitä kun ihmiset usein tietävät mitä ostavat eikä testaile, näinköhän??Kyllä joo jos tuttu tuote mutta uutta ostaessa onkin toinen juttu.

Sain sitten pieneen mukiin tätä sen verran että seuraavana aamuna laitoin tätä primerin päälle ja ensikosketus oli miellyttävä. Jätti ihon pehmeän kuulakkaaksi, peitti hyvin mutta riittävän ohut meikkivoide.

Niimä päätin ostaa tämän itselleni. Tuotteessa on aurinkosuoja ja koko aika iso, riittä varmaan seuraavaksi vuodeksi.
Nyt lähes viikon käytön jälkeen voin sanoa että oon ollut tyytyväinen.


Morocco on mulle aika uusi tuttavuus mutta sitäkin mieluisampi. Käytän paljon hiusöljyä koska vaalennan ja hiukset ovat aika ajoin tosi kuivat. Tämä sisältää runsaasti ravitsevaa arganoöljyä.



Otin myös kokeiluun matkakoon Lee stafford heat protection shine mistia, suojasuihketta koska aina aamuisin suihkin ennen lämpörullia tai suoristusrautaa. 
Tää tosin suojelee hiuksia suoristusraudan aiheuttamilta vauroilta joten en tiiä miten toimii rullien kanssa mutta kuumeneehan ne hiukset kummassakin tapauksessa.


Lorealin huulikiiltoja oon käyttänyt vuosia ja nyt löytyi kivat ruskean eri sävyt edullisesti niin pitihän ne ostaa. Toinen on kulta ja toinen pari astetta ruskeampi sävy. 
Tykkään ruskean sävyistä tosi paljon etenkin kesällä kun iho on päivettynyt.


Siinä ne sitten olikin. Vaatetarjonta oli makuuni surkea niin vanhassakaupungissa kuin laivallakin ja laukkuja laivalla suhteellisen vähän. 

Uuden käyttölaukun hankinnan aika olisi jo kohta mutta enhä odotan seuraavaan reissuun ja säästän ostokset sinne, missä se sitten onkaan. 
Kovasti ollaan haaveiltu ja kuukeloitu :)

Perinteiset herkut toki myös ostettiin, toblerojeja ja vähän muutakin. 
Töihin vadelmaveneitä ja ystävälle suklaata ♥ 



Onko sulla jotain vakiostoksia kun käyt laivalla? Entä käytätkö millaisia hiustuotteita?

Maikku

19 kommenttia:

  1. Laivalta on aina pakko kotiuttaa kosmetiikkaa, se on totta.
    Itse haluan aina testailla tuotteita ja siksi pyydänkin näytteitä kotiin. Hyvä että sait näytteet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja onhan se edullisempaa kun mantereella eli ihan viisastakin! Mä tykkään myös testailusta, niinkun on varmana moni täällä blogissa huomannut :)

      Poista
  2. Mielenkiintoinen postaus! Oon myös laivalta ostanut meikkivoidetta, mutten ole löytänyt vielä suosikkia. Hiusöljyä käytän myös. Kivalta näyttää nuo ostamasi tuotteet! Mukavaa viikonloppua! ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit :) Mä en tiiä vielä tuleeko tästä mun suosikki, mutta vahvoilla on.Hiusöljyt on kivoja!

      Poista
  3. Kivoja ostoksia olet tehnyt!
    Me käydään todella harvoin laivalla. Kyllä sitä karkkia tulee eniten sieltä ostettua.😀
    Ja tuoksuja!
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, mä tykkään :) Karkkia rantautuu meidänkin matkoilta, riittää taas hetkeksi.Mukavaa viikonloppua myös :)

      Poista
  4. Me käytiin laivalla kanssa ja tupksuttelin kyllä montaa tuoksua, kun olin päättänyt, että kotiutan jonkun uuden tuoksun, no en sitten onnistunut mieleistäni löytämään, joten kotiutin tuoksun sijasta kasvovoidetta ja tämän kuivan naaman kanssa se oli ehkä kuitenkin huomattavasti järkevämpää😄. Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hassu :) Oikeastihan kunnon kasvovoiteeseen kannattaa satsata toisinkuin tuoksuun, jos niinku sijoituksena ajattelee! Ja tuoksun kanssa toimit ihan oikein, jos ei löydy juuri sitä oikeanlaista tuoksua, on parempi olla ostamatta. Mukavaa viikkistä!

      Poista
  5. Laivalta ostan aina kosmetiikkaa, tuotteita joita olen aiemminkin käyttänyt. Eli, harvemmin testin tarvetta, mutta kyllä mielestäni kuuluu olla mahdollisuus testaukseen, varsinkin jos uutta tuotetta on ostamassa.
    Kivoja hankintoja olet tehnyt. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin! Joskushan sekin tuttu tuote on ostettava ensikertaa ja kyllä ennen ostopäätöstä minustakin pitäisi olla mahdolisuus testata. Käyttöön tosiaan kaikki hankinnat tuli ja tänään korkkasin lämpösuojanakin :) Kivaa viikonloppua!

      Poista
  6. Hyviä ostoksia! Oon käyny laivalla viimeks ~ 5 vuotta sitten ni en voi oikein sanoa,että mitkä olis mun vakkari-ostoksia, heh :D Mut ostaisin varmasti jotain kivaa kosmetiikkaa, varmaan sellasia merkkejä, mitä en muuten raaskis ostaa :) Ihanaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, no sitten ei ehkä oo niitä vakkareita :) Mutta kosmetiikkaa kuitenkin!
      Muksaa lauantaita ♥

      Poista
  7. Mun pitäisi hommata myös tuollainen suojasuihke hiuksille, kun aamuisin käytän suoristusrautaa, niin ei hiukset menisi niin nopeasti huonoon kuntoon. Laivalla tulee käytyä tosi harvoin, mutta viimeksi kun kävin ostin Victoria Secretin vartalosuihkeita ja Lorealin ripsivärin. Noista vartalosuihkeista on tullut ihan mun suosikkeja, kun ovat vähän kevyempiä kuin ihan hajuvedet. Ripsiväriä menee paljon ja käytän joka päivä, joten sopivasti tarjouksessa oleva ripsari lähti vielä kassalta mukaan. Kivaa viikonloppua Sinulle, Maiccu ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita suojasuihkeita on nykyään lähes kaikilla merkeillä ja edullisia puteleita. Kannattaa kyllä suihkuttaa ennen suoristusta! Mulla olis ihan lyhyt tukka varmaan ilman suojaa sillä käytän päivittäin rautaa ja/tai lämpörullia ja ne rasittavat kyllä kovasti varsinkin tälläistä vaalennettua hiusta.VS:llää on kyllä ihania tuotteita, mä en pysty mistejä enää käyttämään mutta tuoksuvia rasvoja käytän silloin tällöin. Muksaa viikonloppua sinullekin ♥

      Poista
  8. Mä olen käynyt viimeksi laivalla 5 vuotta sitten ja ennen sitä melkein 10 vuotta sitten. Kävisin varmasti laivalla useammin, jos asuisin Helsingin tai Turun lähistöllä. Nyt tekisi mieli tsekata Viking Grace, kun sieltä kuulema saa Bath & Body Worksin kosmetiikkaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on varmasti totta, jos ei asu lähistöllä niin ei varmaan tule mentyä.
      Mekään ei olla Cracella käyty ja haluaisin kovasti, ehkä ens kesänä. Onneksi kosmetiikkaa saa muualtakin :) Kivaa viikonloppua :)

      Poista
  9. Minun vakio-ostokseni laivalta ovat Sensain ripsarit ja Elisabeth Ardenin Eight Hour Cream. Ja joka kerran sorrun johonkin huulipunapuikkoon. Joskus useampaankin;)

    VastaaPoista
  10. Ihania ostoksia ja aah Lontoon rakeet, vaikka niiden jäljiltä hampaat näyttää aina hassulta. :) Tuo Shiseidon meikkivoide löytyy, täytyy ottaa heti testiin, jos löytyisi uusi lemppari ja tuo L'orealin kiilto löytyy samassa sävyssä, ihana sävy <3 Kivoja ostoksia kaikki. <3

    VastaaPoista
  11. Heh...viimeksi kun kävin laivalla (työpaikan retki) olin varannut mukaan 300 euroa rahaa, mulla meni vain 3,50 euroa!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥