lauantai 25. maaliskuuta 2017

Veet - kylmävahaliuskat kasvoille testissäOlen kokeillut jos jonkinlaista kylmä-ja kuumavahaa elämäni aikana ja aina yhtä huonolla menestyksellä. Onko vika karvoissani vaiko tekniikassa, mutta hyvä jos yhden karvan olen saanut poistettua, senkin kivuliaasti ja iho on jäänyt punoittamaaan toimenpiteen jälkeen niin, ettei ole tehnyt mieli uudelleen kokeilla.Juttelin kerran kaverini kanssa kasvojen karvoituksesta ja jäin oikein tutkimaan omaa naamaani sillä seurauksella että huomasin siinä kasvavan hentoa karvaa kyllä ihan kiitettävästi. Nuorempana näit ei kyllä varmasti  ollut.
Muutoin se ei haittaa mutta kun käytän päivettävää kasvovoidetta, niin etenkin poskien hentoinen suorastaan huutaa päivettyneillä kasvoilla.

Kaupoissa on jos jonkinlaista vaihtoehtoa mutta päädyin monesti epäonnistumisesta huolimatta näihin Veet:n vahaliuskoihin. Luotto syntyi siitä että uskoin näin hennon nukkaposken siliävän helposti.


Veet lupaa:

Veet-vahaliuskoilla saat välittömästi sileän ihon, joka kestää jopa neljä viikkoa. 
Ne sisältävät kosteuttavista ominaisuuksistaan tunnettua Shea -voita sekä marjaisaa tuoksua ja sopivat normaalille iholle. Niitä on myös helppo käyttää - EasyGrip -vetimet auttavat sinua saamaan karvat kerralla juuresta asti pois. Ne toimivat jopa lyhyille karvoille ja säännöllisellä käytöllä karvankasvustasi tulee ohuempaa ja vähäisempää.

Pakkauksen sisältö

 • 20 vahaliuskaa
 • 4 puhdistuspyyhettä
 • 1 ohjevihkonen missä ei kylläkään ohjeistettu mitä tekniikkaa vahaliuskojen käyttämiseen vaaditaan


Nämä ohjeet löysin Veet sivuilta, laitan ne tähän siltä varalta että joku innostuu näitä kokeilemaan.

Ennen kuin käytät Veet-tuotetta, lue pakkauksen sisältämät ohjeet ja varoitukset huolellisesti.
5 vaihetta:

1.Ota vahaliuska ja erota sen kaksi puoliskoa toisistaan pystysuoran repäisyviivan avulla. Pane toinen puolisko syrjään. Hiero kaksoisliuskaa käsiesi välissä, jotta liuskat irtoavat helpommin toisistaan.
2.Irrota liuskat varovasti toisistaan pyöristetyn EasyGrip -kielekkeen avulla.
3.Pidä kiinni EasyGrip -kielekkeestä ja aseta liuska ihollesi niin, että kieleke osoittaa karvankasvun suuntaan. Hiero liuskaa muutaman kerran karvankasvun suuntaisesti, jotta vaha tarttuu hyvin.
4.Pidä iho tiukalla. Tartu kielekkeeseen ja vetäise liuskaa ylös- ja taaksepäin lähellä ihoa, karvankasvun vastaisesti. Vedä liuska taaksepäin yhdellä nopealla liikkeellä ihon myötäisesti.
5.Pyyhi käsittelyn jälkeen iholle jäänyt vaha pois puhdistuspyyhkeellä.


Miten liuskojen käyttö sitten sujui:

 Itse käsittelin hyvin pienen alueen kerralla, kuten kuvista näkee.
Tekniikan oppiminen oli helppoa ja kun oppi nykäisemään nopeasti, se ei oikeastaan edes sattunut.

Sain helposti poistettua hentoiset karvat poskipäiltä ja  lyhyet kulmakarvojen välistä.
Huulien yläpuolella kasvava karva on ihan erityyppistä, se on paljon tiukemmassa sillä "viikset" ei meinannut millään lähteä vaikka samalla tekniikalla niitä käsittelin.

 Iho punoitti vähän mutta punoitus häipyi nopeasti.
Huulten ympäriltä karvat ei meinnanneet lähteä sitten millään.
Kokeilin parilla liuskalla ja vain vaha jäi iholle. Paketissa oli pyyhkeitä joilla pyyhin käsitellyn kohdan, mutta huulten ympärys ärtyi toimenpiteestä niin että jouduin sivelemään aloe vera geeliä.

Kun molemmille puolille ylähuulten yläpuolelle jäi ikävät punaiset viirut, laitoin yöksi bepathenia. Seuraavana päivänäkin jäljet vielä oli, sitten iho kuivui niin että oli tuplattava rasva ja vasta kolmantena päivänä jäljet hävisivät niin ja tosiaan- ne karvat jäi!

Että se niistä liuskoista. Seuraavaksi se on sitten uuden niksin etsintä jos meinaan kasvoja poistaa kasvoilta tai annan niiden olla luonnontilassa ;)  
 


Ootko sä kokeillut kylmä tai kuumavahaa koskaan ja jos, niin millä menestyksellä?
Mitä suosittelet?

Maiccu

10 kommenttia:

 1. Olen kokeillut, mutta mulla on myös ollut ongelmia sen kanssa. Ei poista kaikkia karvoja, ja iho ärtyy, joten oon luopunut siitä. Ideana olis kyllä tosi hyvä! Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin olis, mutta ilmeisesti kyse ei ollut vain mun tekniikasta vaan siitä ettei nuo toimi!Mukavaa viikonalkua :)

   Poista
 2. Itse olen kans saanut pettyä monen moisiin kosmetiikka lupauksiin. Varsinkin noihin mustapään poistojuttuihin olen pettynyt, niistä tunnu olevan mitään hyötyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi turhauttavaa, argg.Mä en oo noihin mustapäiden poistojutskiin tutustunutkaan, enkä taidakaan.

   Poista
 3. Eipä ole tullut kokeiltua. Usein on niin, että luvataan paljon, mutta lopputulos on ihan muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa, mutta miten se vanha sanonta menikään..hyvä ääni kauas kuuluu, huono vielä kauemmas:/

   Poista
 4. Mä olen myös kokeillut noita Veetin vahaliuskoja ja kokeiluksi se jäi. Karvat ei lähteneet, mutta liuskojen kiskominen nipisti silti inhottavasti. Sen kyllä kestäisi, jos lopputulos olisi toivotunlainen, mutta kun ei!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta ja mulle tosiaan jäi inhottavat punaiset "viikset" pariksi päiväksi, ne kohdat ikäänkuin rohtui :(

   Poista
 5. Ei ole tullut kokeiltua, enkä tän postauksen jälkeen aio kokeillakaan :D "Viikset" löytyy kyllä täältäkin, mutta onneksi sen verran vaaleat, että saavat (ainakin toistaiseksi) jäädä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikillahan ne on ja saa olla mullakin :D Vahat on nyt mun osalta kokeiltu!

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä -kiitos kun kommentoit ♥

Facessa