keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Kevään kynnyksellä

Tulihan se sieltä vihdoin ja viimein - siis kevät :)
Viimeinen viikko ollut yhtä haipakkaa, en oo ehtinyt paljon blogistaniassa edes viivähtämään.
Vähän uudet tuulet puhaltelevat mutta niistä jossain vaiheessa ihan oma postaus.

Joka päivälle on ollut jotakin ohjelmaa, eilen saatiin odotettuja vieraita kun mun pikkuveli piipahti kylässä ja iskä tuli yökylään Savon sydämestä asti. Tullessaan toi kotimaisia marjoja niin että pärjätään kesään saakka ♥ Poitsu oli kuulema tänä aamuna vetässyt aamupalaksi kaksi kulhollista vadelmia :D

Kuvia on  taas kameraan kertynyt.Tuorepuuro ja smoothie muodossa kuin muodossa, maistuvat edelleen. Voileipäkakkukin tuli lähetettyä maailmalle, niitä tekisin vaikka joka päivä. Ihanan terapeuttista ja kivaa puuhaa. Jos on tarvetta kevään tai kesän juhliin, niin teen mielelläni tutuille, vinkvink ;)







Luontokin on alkanut heräilemään, näitä pikkuruisia sinisiä kukkasia puski lehtikasan alta.
Nimeä ei tiedä mutta kuvata piti, tietenkin. Muita kevään merkkejä on lakaisukoneet joita tänään ahkeroi useampikin kappale lenkkipolkujen varrella, lukemattomat kasat koirankakkaa ja aurinko. Pöllytköön hiekka ja haiskoon gagga, ei haittaa kun aurinko paistaa ja tiet on sulat!

Lenkit on pidentyneet sitä mukaa kun selkä on antanut myöten ja koirakin nauttinut kun ei tarvii pukea toppatakkia päälle.

Mitenkäs siellä on kevät vaikuttanut mieleen ja askareisiin? Ootko saanut lisääntyneestä valosta energiaa?

 Kotiin on pikkuisen pääsiäistä laitettu, viikonloppuna ajattelin kaivaa kaapin kätköistä enempi pupuja ja muuta rekvisiittaa sekä istuttaa rairuohon. Mies leikataan huomenna joten saa sairaslomansa aikana hoitaa mun istutukset :) Ei mitään vakavaa onneksi mutta täytyy sille pikku askaretta kotia järjestää.Heh. Todellisuudessa hankki uuden telkan just sopivalla ajoituksella ja ilmeisesti täällä tullaan katsomaan kovastii dokkareita.

Onks teillä jo pääsiäistä valmisteltu?


.

Minä vietänkin loppuviikon taas koulun penkillä, pitkiä päiviä luvassa mutta sitten se on tenttiä varten suoritettu ja taas vähän viisaampi (ehkä) :D Saa sitten viikonloppuna ansaitusti levätä, jos malttaa.

Aurinkoista loppuviikkoa ♥

Maiccu

13 kommenttia:

  1. Onpas kiva, kun sait isältä paljon marjoja.
    Voileipäkakkujen teko on mukavaa. Kivaa se koristelu! Ja onhan ne niin herkullisia!
    Ihanat nuo pääsiäsimunat purkissa! Ja kaunis Narsissi!

    Kivaa illan jatkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin :) Sillä on marjatila joten marjaa on, mutta välimatkaa sen verran ettei pääse pakastinta kovin usein täyttämään.Mä tykkään kaikesta näåertelystä ja nuo voileipäkakut on ihanaa askartelua. Mukavaa iltaa myös ♥

      Poista
  2. Saan energiaa auringosta, hiekattomista teistä ja aamuisista linnunlauluista töihin polkiessa. Koiran kakat ei haittaa, mutta karkkipaperit,tupakantumpit ja rikotut pullot ja tölkit ovat ällöttäviä...ne ei kuullu luontoon teidenvarsille.

    Meillä on onneksi vielä pakkasessa marjoja ja paljon niitä syödäänkin. Juniori on nyt rakastunut puolukoihin...vetelee niitä kulhollisen iltapalaksi paljaaltaan..hrrr..kysyn aina kuinka voi, eikö ole happamia...ei kuulema vaan herkkua, kannattais kuulema kokeilla ;)
    Hyviä opiskeluja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa rauhoittavalta tuo työmatka pyöräily! Jos mulla olis vähän lyhyempi matka, saattaisin pyöräillä itsekin. Tosi roskaista on jokapuolella kun lumet sulaneet :( Koirankakoista puhutaan eniten vaikka ne maatuu nopeiten.Ihan mahtavaa että puolukat maistuu!! Niissä on paljon vitamiineja, oikea supermarja.Mulle ne on hieman hapokkaita myös.Kivaa iltaa!

      Poista
  3. On se ihanaa, kun alkaa olla kevät, ja pääsiäinen lähestyy. Aion myös laittaa vähän pääsiäiskoristeita. Meillä on vaan tuo pieni ja energinen kisu, joka tykkää vähän liikaa kaikista pääsiäisjutuista niin kuin tipuista ja munista. Ne ei kyllä kauaa ole paikallaan 😀 Mukavaa iltaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain :) Kissat on tosiaan usein ruohojen ja koristeiden perään, sun pitää laittaa sille oma ohra kasvamaan ♥ Kivaa loppuvviikkoa!

      Poista
  4. On se ihanaa, kun alkaa olla kevät, ja pääsiäinen lähestyy. Aion myös laittaa vähän pääsiäiskoristeita. Meillä on vaan tuo pieni ja energinen kisu, joka tykkää vähän liikaa kaikista pääsiäisjutuista niin kuin tipuista ja munista. Ne ei kyllä kauaa ole paikallaan 😀 Mukavaa iltaa! :)

    VastaaPoista
  5. Eipä tässä vielä pääsiäistä, kun niitä lämpimiä päiviäkin ootellaan.

    VastaaPoista
  6. Herkullisia kuvia! Sielläko jo vihertää? Täällä on lunta ihan hirveesti vielä...Ihanaa loppuviikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkuhiljaa juu, silmuja ei vielä puissa ole mutta ekat kevät kukat jo puskevat esiin ja leskenlehtiäkin olen teiden pientareilla nähnyt :) Sinulle myös ihanaa viikkistä ♥

      Poista
  7. Nuo siniset pikkukukat taitavat olla skilloja eli idänsinililjoja. Minulla on niitä pihassa sankoin joukoin, mutta eivät ole vielä puskeneet maan päälle. Mä en ole vielä saanut mitään pääsiäisjuttuja aikaiseksi, mutta nyt viikonloppuna olisi tarkoitus laittaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oihk en ole koskaan kuullutkaan mutta aina oppii uutta! Ei siinä kauaa mene kun sielläkin ne alkaa heräilemään...jotenkin tuntuu että pääsiäinen tulee tosi nopeaan vaikka todellisuudessa se on täänä vuonna aika myöhään.

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥