AMERIKKALAINEN JUUSTOKAKKU
Kaveriksi sopii hyvin raikas mansikkakastike, jota tällä kertaa löytyi valmiina pakastimesta.
Pohja:
1. Murskaa Digestive keksit tehosekoittimessa tai hakkaa muovipussin sisällä.
2. Sekoita joukkoon sulatettu voi.
3. Painele keksipohja tiiviisti irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille.
4. Sekoita kaikki täytteen ainekset yhteen tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan pohjan päälle.
5. Paista kakkua 170 asteisen uunin alatasolla n. tunnin ajan.
6. Anna kakun jäähtyä hyvin ennen tarjoilua. Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.
7. Valmista mansikka kastike soseuttamalla mansikat tehosekoittimessa, mausta sokerilla ja sitruunan kuorella.
Kumpi on sun lemppari, tälläinen uunissa paistettu juustokakku vaiko kylmä juustokakku?
Mä en osaa kyllä valita kun tykkään niin kummastakin ♥
Mukavaa keväistä viikon alkua,
Maiccu
Tää amerikkalainen juustokakku on TODELLA herkullista!!!
VastaaPoistaNiin on, ei uskalla kaloreita laskea sitä syödessä :)
PoistaHerkulliselta näyttää!
VastaaPoistaTykkään kummastakin, mutta uunissa paistettu on varmaan pikkuisen parempi.
Kivaa illan jatkoa!
Kiitos, mukavaa viikkoa!
PoistaJuustokakut ovat minun lemppareita. Ihanan täyteläisiä.
VastaaPoistaNimenomaan :) Mukavaa viikkoa Kati!
PoistaSinulle myös, vaikka täällä etelässä aurinko piilotteleekin jossain :)
VastaaPoistaKyllä uunissa tehty perinteinen juustokakku voittaa liivatteella jähmetetyt ihan 100-0! :P Pitäisikin taas leipoa pitkästä aikaa sellainen! Kiitos ohjeesta! :)
VastaaPoistaVoi nam! Tuo kakku on niin hyvää! Ihanaa päivää sulle <3
VastaaPoistaNäyttää tosi hyvältä! Ja uunissa paistettu on parempaa. :)
VastaaPoistaNäyttääpä herkulliselta :) Kiitos ohjeesta!!
VastaaPoistaOnpa herkullisen näköinen kakku. :)
VastaaPoistaAah rakastan tuota kakkua! Ihanaa viikkoa Maiccu <3
VastaaPoistaPaistettu juustokakku on liivateversiota parempaa mielestäni ja tää amerikkalainen on kyllä hyvää! :) Tähän muuten sopii mielettömän hyvin myös esim. mangotuorejuusto. Kylläpä alkoi tehdäkin mieli juustokakkua :D
VastaaPoista