maanantai 13. maaliskuuta 2017

Amerikkalainen juustokakku


AMERIKKALAINEN JUUSTOKAKKU


Amerikkalainen juustokakku on ihan superhyvää, helppo tehdä ja säilyykin jääkaapissa kiitettävästi.
Kaveriksi sopii hyvin raikas mansikkakastike, jota tällä kertaa löytyi valmiina pakastimesta.

 Pohja:

15 kpl Digestive keksejä
50 g voita tai margariinia
 
Täyte:
600 g philadelphia tuorejuustoa
2,5 dl sokeria
3 kananmunaa
250 ml kermaa
1 dl maissitärkkelystä
1 tl vaniljasokeria
puolikkaan sitruunan kuori ja mehu
Päälle:
mansikoita
raastettua sitruunan kuorta
sokeria

1. Murskaa Digestive keksit tehosekoittimessa tai hakkaa muovipussin sisällä.
2. Sekoita joukkoon sulatettu voi.
3. Painele keksipohja tiiviisti irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille.
4. Sekoita kaikki täytteen ainekset yhteen tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan pohjan päälle.
5. Paista kakkua 170 asteisen uunin alatasolla n. tunnin ajan.
6. Anna kakun jäähtyä hyvin ennen tarjoilua. Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.
7. Valmista mansikka kastike soseuttamalla mansikat tehosekoittimessa, mausta sokerilla ja sitruunan kuorella.







Kumpi on sun lemppari, tälläinen uunissa paistettu juustokakku vaiko kylmä juustokakku?
Mä en osaa kyllä valita kun tykkään niin kummastakin ♥

Mukavaa keväistä viikon alkua,

Maiccu

14 kommenttia:

  1. Tää amerikkalainen juustokakku on TODELLA herkullista!!!

    VastaaPoista
  2. Herkulliselta näyttää!
    Tykkään kummastakin, mutta uunissa paistettu on varmaan pikkuisen parempi.
    Kivaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  3. Juustokakut ovat minun lemppareita. Ihanan täyteläisiä.

    VastaaPoista
  4. Sinulle myös, vaikka täällä etelässä aurinko piilotteleekin jossain :)

    VastaaPoista
  5. Kyllä uunissa tehty perinteinen juustokakku voittaa liivatteella jähmetetyt ihan 100-0! :P Pitäisikin taas leipoa pitkästä aikaa sellainen! Kiitos ohjeesta! :)

    VastaaPoista
  6. Voi nam! Tuo kakku on niin hyvää! Ihanaa päivää sulle <3

    VastaaPoista
  7. Näyttää tosi hyvältä! Ja uunissa paistettu on parempaa. :)

    VastaaPoista
  8. Näyttääpä herkulliselta :) Kiitos ohjeesta!!

    VastaaPoista
  9. Onpa herkullisen näköinen kakku. :)

    VastaaPoista
  10. Aah rakastan tuota kakkua! Ihanaa viikkoa Maiccu <3

    VastaaPoista
  11. Paistettu juustokakku on liivateversiota parempaa mielestäni ja tää amerikkalainen on kyllä hyvää! :) Tähän muuten sopii mielettömän hyvin myös esim. mangotuorejuusto. Kylläpä alkoi tehdäkin mieli juustokakkua :D

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥