lauantai 18. helmikuuta 2017

Kauneushaaste

Tämä oli sen verran mieluinen aihe että oli Satulinnan Tuijalta napattava :)



1. Varhaisen meikkimuistosi

Varmasti ihan ekat kokemukset meikkien maailmaan on tapahtuneet äidin meikkipussilla mutta varsinainen varhaisin muisto on mummoni Yves Rocherilta tilatut purnukat ja putelit joita tuoksuttelin. Sellainen minkä muistan omasta nuoruudesta niin taisin olla 12 v kun silloisen ystäväni kanssa harjoiteltiin meikkaamista. Hänellä oli kasarityyliin pinkkiä ja keltaista luomiväriä jota minäkin kokeilin. Alkuun käytin vain ripsaria ja huulikiiltoa.Muistan myös että teininä käytin jossain vaiheessa myös sinistä ripsaria, ei tulis enää mieleenkään.Taisivat olla Anytimeä tai Lumenea, oliko silloin edes muita :D

2. Mitä meikkejä löytyy käsilaukustasi?

Useampia erisävyisiä huulikiiltoja joka sivutaskussa ja laukun pohjalla. Meikkipussissa jota kuljetan laukussa on Maxfactoryn meikkipuuteri, Lumenen ripsari, Eccensen lineri, pari sivellintä, Rimmelin luomväri,  tupsutin, Lumenen aurinkopuuteri ja ripsiharja
No kaikki ei olleet edes meikkejä mutta kuuluvat samaan palettiin.


3. Lempituoksusi?

Tällä hetkellä Marc Jacobsin Daisy Dream Blush-kukkaistuoksu. Tuoksu taivaallinen mutta sen verran hentoinen ettei laukaise migreeniä. Hyvänä kakkosena ja kolmosena Versace  ja D&G The one♥

4. Henkilökohtainen kauneusvinkkisi?

Tällä hetkellä vannon Lumenen valopisaroiden nimeen. Niillä saa upean hehkun
poskipäille ja yläluomille.

  5. Uusin kosmetiikkalöytösi?

Sanoisin ehkä edelleen nuo valopisarat mutta kun se tuli jo mainittua niin löysin ihanat sävyt Dependen kynsilakkoja Cubukselta. Otin kaksi sävyä, myyjän suositteleman nuden ja tummanluumun, joka kyllä lähes mustanpunainen.

6. Ikimuistoisin virheostoksesi?

Oliskohan se  tyvisuihke jolla ajattelin pidentää tyvenvärjäystä mutta sävy oli kyllä blondista kaukana. Suihke jätti hiusrajan rumasti ruskeaksi ja vaalea oma sävy muuttui myös ruskeaksi. Piti ihan tarkistaa olinko varmasti ostanut oikean sävyn! Olin mutta tämä oli kyllä mielestäni vaaleanruskea ja hukkaan meni ne eurot.





7. Meikkivoiteella vai ilman?

Kesällä ilman ellei ole jotku juhlat, kaunis päivetys riittää.  Mutta syksyllä kun se alkaa häviämään, alan käyttämän meikkivoidetta. Sekoitan pari pisaraa meikkivoidetta (Mary Kay tällä hetkellä) Acon sävyttävään kasvovoiteeseen. Käytän voiteita aika kevyesti eikä mikään ole ikävemmän näköistä kuin oikein pakkeloitu meikkipohja.

8. Eyeliner vai kajal?

Sekä että, yläluomelle liner ja alas sisäluomelle kajalia ehkä 2/3 osaa ulkonurkasta 
alkaen :)

9. Tuote, jota ilman et tulisi toimeen?

Huulirasva ♥ Huulirasvaa laitan joka ilta ja sitä ilman en voisi elää. 

10. Tuote, jota haluat koittaa?

Jotakin uutta ripsiseerumia haluaisin kokeilla. Mulla nyt Talikan seerumi, Pro Lashiakin olen käyttänyt eikä kallis tässä tapauksessa ole ollut se parempi. Suositteluja?

Sellaisiameikkikokemuksia mulla, haasteen saa vapaasti napata matkaan :) Kuvat nappasin ystävänpäivänä, mies yllätti ihanasti tuolla kimpulla ♥ 

Aurinkoista viikonloppua!

Maiccu
  




11 kommenttia:

  1. Kiva haaste! Ripsiseerumia haluaisin kokeilla, en ole koskaan kokeillut. Ilman huulirasvaa en minäkääm tulisi toimeen. Mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se vahvistaa ripsiä, joten on hentoiset ja kaipaat volyymiä niihin niin tuota Talikan seerumia kyllä voin suositella. Saa Sokokselta. Mukavaa viikonloppua sinullekin!

      Poista
  2. Kiva, kun nappasit haasteen mukaasi 😊 Itse unohdin tyystin nuo Yves Rocher kokeilut...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on klassikko :) Vieläkin itse välillä tilailen sieltä jotakin :)

      Poista
  3. Tästä sain hyviä vinkkejä, joita voisin itse kokeilla.
    Ja mitä tuosta huulirasvasta tulee, niin en voi elää ilman sitä. Laukussa pitää aina olla mukana yksi tai kaksi rasvaa. Tyynynkin vierestä löytyy yksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :)Huulirasva addikti siis sielläkin, mulla rasvaa korvaa päivisin huulikiilto ja niitä löytyy joka taskusta :)

      Poista
  4. Kiva haaste :) Muistinpa että minulla on ripsiseerumia, jota en kuitenkaan ole koskaan käyttänyt :) No usein minulla on ripsenpidennykset. Mukavaa viikonloppua tv Liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on pidennykset ja käytän seerumia aina viikon, pari ennen huoltoa jotta omat ripset vähän vahvistuisivat :) Mutta seerumeissa eroja, kaikkia ei voi käyttää pidennysten kanssa. Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

      Poista
  5. Itsekin kirjoittelin tän aamulla, oli kiva miettiä millaisia kokemuksia sitä onkaan elämän varrella itselle tullut. Olen samaa mieltä tuosta meikkipohjasta, mahdollisimman ohut ja luonnollinen on paaaaaljon parempi kuin paksu kökkö joka paljastaa kaikki ikävät juonteet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä käydä lukemassa sun vastaukset :)Mitä vanhemmaksi tulee, sitä varovaisempi pitää meikkivoiteen kanssa olla koska se tosiaan paljastaa enemmän kuin peittää jos yhtään liikaa!

      Poista
  6. Tosi kiva haaste, mukava lukea toisten meikkijuttuja ja saada vinkkejä.
    Minullakin on tämä haaste työn alla.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥