lauantai 4. helmikuuta 2017

Kotoilua migreenissä

Jos mä olen yleensä positiivinen niin nyt on saanut mieli tehdä tosissaan töitä sen säilyttämiseksi.

Keskiviikosta lähtien viikko mennyt hissukseen kotosalla sillä lääkäri passitti mut pitkittyneen migreenin takia  "katkaisuun" kun täsmälääkkeitä mennyt päivittäin.  
Vaan eipä kotona olo ole auttanut. 
Keskiviikkona ja torstaina, oli ehkä elämäni tähän mennessä pahimmat kohtaukset 
uuden ja tehottomaksi todetun lääkkeen takia.Yhtäjaksoista migreeniä 24h. 
En päässyt edes koiraa ulkoiluttamaan, sängystä selvisin ylös puoliltapäivin - pää kipeänä ja pökkyräisenä. Alla aika kuvaavat fiilikset. Tämän tietää vain sellainen jolla on migreeni.Tämä lääkkeiden vaihto ja testaus on haastavaa. On niin tuskastuttavaa kun mikään muu ei just nyt auta kuin aika. Voi olla että nykyinen estolääke on tehokas, mutta se teho tulee vasta viikkojen aikana ja ne viikot täytyy jotenkin jaksaa.

Katkaisu olis ajatuksena hyvä jos se olisi onnistunut mutta nyt on taas haettu resepti tyhjäksi täsmälääkkeistä. Lisäksi aamuisin monivitamiinin lisäksi magnesiumia ja pari kidettä himalajansuolaa kielelle. Pitäisi auttaa vaan kun ei auta. Jos sulla joku hyvä kikka, vinkkejä saa antaa!

Onneksi  loppuviikosta ollut  hyviä hetkiäkin, kun lääke vaikuttanut. Olen saanut siivottua vaatekaappeja, pojat ovat tulleet koulusta pullantuoksuiseen kotiin ja koira on päässyt pitkille lenkeille. Ulkoilu tekee hyvää oli pää kipeä tai ei, mutta raitis ilma on ehdottomasti enemmän hyväksi jos olo vain ulkoilun sallii.

Kävin hakemassa uudet monitehotkin ja varovasti niitä kokeillut. Sekin vielä että vaikka ne voisi olla hyvästä, voivat myös laukaista kohtauksen, samoin kuin hieronta. Yläkroppa on ihan jumissa mutta riski kohtaukseen on liian suuri peloite, en uskaltanut mennä hierojalle vaikka haluaisin. Ja jos on migreeni päällä, en pysty.Kaksiteräinen miekka.

Mutta lasit on tosi kivat, vähän blinblingiä ja poitsu sanoi että ne on mulla söpöt ♥ 
Itse oon vielä eri meiltä, vaatii totuttelua koska mulla ennestään ihan erilaiset. 
Optikolla tyttö kysyi miltä tuntuu ja vastasin, keski-ikäiseltä (ja kortin vingutuksen jälkeen köyhältä)  :D
Käytiin eka kertaa tälle talvelle luistelemassakin, oli ihanaa ja tuskastuttavaa sillä viime talvisen välilevynpullistuman jäljiltä oikea puoli ei toimi kuten ennen. Tasapaino on vähän hakusessa ja oikea jalka ei tottele kunnolla mutta eiköhän se treenaamalla vetreydy ja ala muistamaan :D
Seliseli, mutta ainakin osa mun kömpelyyttä johtu siitä ;) Mut en kaatunut!
Ootko sä käynyt luistelemassa tai onko talvisia harrastuksia?

Luistelun jälkeen pojat haki pizzaa ja mies keitti mulle kaakaota ♥  Saunaan menosta haaveilen sillä sekin voi pahentaa tätä migreeniä - huomaatko kuin se pirulainen hallitseekin elämää! Ens viikolla luvassa töiden lisäksi pari koulupäivää,  täytyy toivoa että migreeni pysyisi aisoissa edes jotenkin. 
Nyt on taas lähete neurologille, koitan päästä sinnekin ensi viikolla jotta jatketaan  vaihtoehtojen kartoittamista.

Kohta lähdetään kohti Lahtea, käydään syömässä ja sitten sukuloimaan, luvassa pikkumiehen synttärit ♥  Ihanaa lauantaita!

Maiccu

7 kommenttia:

 1. Voi sinua, kovin ikävää ja elämää rajoittavaa tuo migreeni. Toivottavasti apua löytyy jostakin <3. Terkkuja kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä mutta tästä selvitään. Jaksan uskoa että niin yllättäen kun tämä alkoi, se myös loppuu! Vielä on hihassa kortteja, vaihtoehtolääkkeet, akupunktio, sellainen korvalävistys ja aika :) Terkkuja myös teille ♥

   Poista
 2. Voi ei, kylläpäs se nyt sinua kiusaa :( Toivottavasti neurologi osaa auttaa ja keksitte jotain uutta apua!
  Lasit on hienot ja hauska tuo luistelukuva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, sais häipyä jo :) Kyllä mä uskon että apua saan jostakin, vaatii vain kipua ja kärsivällisyyttä :/ Mukavaa viikonloppua :)

   Poista
 3. En valitettavasti osaa sanoa mikä auttaa migreeniin, itselläkin se on eikä sopivaa täsmälääkettä ole. Ja voin kertoa, on kurjaa. Mutta kaikki täytyy yrittää. Kun olin syksyllä sairaalassa leikkauksessa, sain niin järkyttävän päänsäryn, ettei sairaalasta löytynyt siihen sopivaa lääkettä. Silloin meinasi usko loppua. Mutta aina se kipu on jotenkin talttunut. Tsemppiä ja parempaa vointia <3 Toivottavasti sinulle löytyy oikea täsmälääke!

  VastaaPoista
 4. Migreeni ei ole kiva kaveri. :( Tuttua myös itselle.
  Korvapuustit näyttävät sensijaan älyttömän herkullisilta. :)

  VastaaPoista
 5. Voi ei tuota sinun migreeniä :( Niin kurja juttu ja varmasti kamalaa kun ei voi kuin odotella jos joku juttu auttaisi. Tosi paljon tsemppiä! <3

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä -kiitos kun kommentoit ♥

Facessa