keskiviikko 22. helmikuuta 2017

LomallaLUNTA TUPRUTTAA TAIVAAN TÄYDELTÄ JA KEVÄTFIILIS MUUTTUI HETKESSÄ TALVITUNNELMIIN, MUTTA EI HAITTAA - NIMITTÄIN MULLA ALKOI LOMA😀
VAJAA VIIKKO VAIN MUTTA SILTI SE ON L-O-M-A. LAPSET JO NAUTTINEET VAPAALLA ALKUVIIKON JA MIESKIN JÄI AAMULLA TUHISEMAAN KOIRA KAINALOSSA, KUN MÄ VIELÄ TÄMÄN PÄIVÄN AHERSIN.  HUOMENNA LÄHDETÄÄN TUKHOLMAAN KOKO PERHEEN VOIMIN.

VIIKKO ON OLLUT TÖISSÄ KIIREINEN, KUN LOMALAISIA JA SAIRASTUPALAISIA, JOTEN ON OLLUT RENTOUTTAVAA NAUTTIA ILTAPÄIVISIN ULKOILUSTA, ETENKIN KUN UPEAT AURINKOISET SÄÄT HELLINEET MEITÄ.
OON TEHNYT PITKIÄ PÄIVIÄ KUN PITÄÄ NIITÄ KIKY-TUNTEJA SAADA TEHDYKSI JA SIKSI ON OLLUT IHANAA KUN VALOA RIITTÄÄ ALKUILTAAN ASTI.
SAIN KAIKKI KOULUTEHTÄVÄTKIN PALAUTETTUA ALKUVIIKOSTA JA VOIN HYVILLÄ MIELIN JÄTTÄYTYÄ LOMALLE NIISTÄKIN.

VUODENVAIHEESSA LUPAAMISTANI VÄREISTÄ ELÄMÄÄN  (SIIS SYÖMISIIN) OLEN PITÄNYT TIUKASTI KIINNI JA VARMAAN AURINGOSTA JOHTUEN ON VÄLIPALOINA MAISTUNUT MUUKIN KUIN MANSIKKA :DLOMAILLAANKO SIELLÄ? JOS NIIN MILLAISIN SUUNNITELMIN?
PALAILEN REISSUPOSTAUKSIEN KANSSA KUNHAN KERKIÄN, SIIHEN ASTI MUKAVAA LOPPUVIIKKOA ♥

MAICCU

14 kommenttia:

 1. Mahtavaa lomaa ihanuus, nauti <3

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköisiä hedelmäsalaatteja! Ja oikein hyvää lomaa! :)

  VastaaPoista
 3. Loma kuulostaa ihanalta, minulla ei talvilomaa olekaan tänä(kään) vuonna. Perheyrityksen iloja :) Ihanaa lomaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, no toivottavasti saat kuitenkin huilia muuten ♥ Kiitos!

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä -kiitos kun kommentoit ♥

Facessa