maanantai 27. marraskuuta 2023

Marraskuun kosmetiikkasuosikit

Mihin tämä kuukausi on taas hujahtanut, sillä marraskuu on ihan lopuillaan ja 
tämän kuun suosikit ehtii blogiin just ja just. Nyt onkin kivat tuotteet, vähän joka kategoriasta.
Hypätäänpä katsomaan.

Sisältää myös saatuja tuotteita *


Avantin silmänympärysihoa kirkastava geeli. Koska tykkään geelimäisistä tuotteita, niin tästä innostuin heti kun olin pari kertaa tuotetta käyttänyt. Vaikuttavuudesta en osaa sanoa, hyvin harvoin huomaan sy-tuotteiden vaikutusta mutta tämä heijastaa valoa iholta joten ehkä ihon kirkastuminen auttaa tummien silmänalusien häivyttämisessä.


Paesen WARM luomiväripaletti* on ihastuttanut viime aikoina, sillä tässä on todella kauniita lämpimiä  matta-ja shimmersävyjä joiden kanssa saa kivoja meikkiyhdistelmiä. Pigmenttisyydestä iso plussa.



ACOn Glow Boosterista on tulossa ihan omakin postaus, mutta pakko vilauttaa seerumi täälläkin koska se on niin i h  a n a. Tuo kivasti hehkua kasvoille ja freshaa ihoa, ehkä vähän mieltäkin raikkaalla tuoksullaan.


XZ-hiusnaamio kauraöljy on ollut mun hiuksille ilonaihe koko syksyn, sillä se tehokosteuttaa hiuksia ja päänahkaa. Ihan huipputuote, jossa mieto tuoksu. Tästä tulee takuulla mun vakiotuote, jonka nappaan marketista mukaan.


Viimeisenä Catrise Cosmeticsin Max It Up Lip Booster, jossa on ihan pikkuisen mentholia mutta vähän moneen muuhun boosteriin verrattuna. Sävy on aavistuksen sinertävä joka näyttäytyy huulilla kyllä oikeastaan vain värittömänä mutta kyllä tämä vähän tuo täyteläisyyttä ja siksi tästä olen tykännytkin.


Ziajan vartalovoide* on sellainen, josta tulee varmasti yksi mun luottotuote sillä tämä imeytyy ihanasti iholle - se on kevyt mutta kosteuttava ja tuoksu on aivan ihanan sitruksinen. Eikä hintakaan huimaa sillä tämä on alle kympin tuote.



Oikeasti mulla olisi ollut tuoda tähän aika monta muutakin tuotetta, joihin vasta tutustunut mutta niistä tulossa postauksia erikseen. Välillä on kyllä vaikea valita suosikit tänne, kaikista suosikeista :)

Löytyikö tuttuja juttuja? Entä onko sulla suositella jotakin tehokasta tuotetta tummiin silmänalusiin?

-Maikku

7 kommenttia:

  1. Mulla taitaa olla vain body buttereita nyt kaapissa, olisi tosi kiva ostaa pitkästä aikaa ohuempi ihonhoitovoide. Ihan täysin uusi tuote mulle tuo ziaja! XZ omenahuuhdetta rupes tekee mieli taas, kun luki tän sun postauksen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kantsii tutustua tähän linjaan, jos tykkäät Ziajasta! Tämä on yksi parhaista sarjan tuoksuista, ihanan raikas!

      Poista
  2. XZ:n hiusnaamio alkoi todella kiinnostaa! Mulla on enää yhden hiusnaamion purkinjämät jäljellä, joten uudelle olisi pian tarvetta. Ton voisin ostaa testiin, en ookaan XZ:n tuotteita ihan hetkeen käytellyt :) Paesen paletissa on tosi nätit sävyt, tollasilla tykkään itsekin meikata<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo XZ oli kyllä ihana yllätys! Ja noilla Paesen paleteilla on tullut jo monta meikkiä tehtyä, ihan älyttömän kivat sävyt :)

      Poista
  3. samoin kiinnostaa tuo XZ:n hiusnaamio. Käyn uimahallissa pari kertaa viikossa ja en harrasta uimalakkia. Se uimahallin vedessä hiusten uittaminen kyllä vaatii järeämpiä hoitotoimenpiteitä. Tuoksuuko siinä kaura kuinka voimakkaasti? Itselläni on hyviä kokemuksia XZ:n tuotteista ja harmitti suuresti, kun ne heidän Pihlajaplex-hoitoaineet ja -naamiot poistuivat valikoimasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Kaura ei oikeastaan tuoksu lainkaan, muutoinkin tuossa oli aika mieto tuoksu.

      Poista
    2. kiitos tiedosta. Täytyypä kokeilla tuota, kun nykyinen naamio vetelee jo viimeisiään. XZ:n sivuilla mainittiin kauran tuoksu, niin alkoi arveluttaa. Ei ole lemppareitani se tuoksu.

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥