keskiviikko 1. maaliskuuta 2023

Goodiebox helmikuu

Nyt vietetään Goodieboxin jäähyväisiä, nimittäin olen päättänyt usean vuoden tilaukseni kokonaan ja aion nyt pitäytyä päätöksessäni. Syynä ei ole niinkään boxien sisältö, vaan se etten saa ikinä kaappeja entisistä kosmetiikkatuotteista loppumaan ellen luovu näistä kuukausittaisista boxeista joiden seurauksena kertyy kokoajan lisää kosmetiikkaa, jota en ehdi käyttämään.

Hieman haikeaa, mutta jostain on luovuttava saadakseen jotain. Mulla on viime aikoina vahvistunut vain tunne, että haluan päästä kaikesta ylimääräisestä eroon, on se sitten vaatteet joita en koskaan käytä tai kosmetiikka, jota en ehdi käyttämään.

Helmikuun boxin saatesanat ovat The Mood Boost Box ja sisällön avulla voidaan jälleen tehdä arjesta ylellisempää ja piristää itseämme.

Mutta poikkeuksellisesti kerron jo ennenkuin mennään tutustumaan tuotteisiin, että jos johonkin boxiin halusin tilauksen päättää niin se on tämä. Aivan ihana sisältö, lähdetäämpä katsomaan

NAOBAY// Mattifying Cream

Ovh 24€

Hieman ylimääräistä hehkua on aina hyvä. Kun ei-toivottua kiiltoa tulee, valitse tämä öljytön mattapintainen voide. Tämä tuote sisältää luonnonmukaisesta aloe verasta, rockweedista ja murattipihlajasta saatuja luonnonuutteita, ja sen koostumus on erittäin miellyttävä, ja se todella ehkäisee rasvoittumista. Hiero ihoon, kunnes se on täysin imeytynyt, aina kun iho kaipaa hieman kosteutusta.

Olen tutustunut sarjaan aiemminkin, juuri kauneusboksien kautta ja hyväksi havainnut. Tälläistä mattapinnan tuovaa voidetta kaipaan aina kesällä, joten säästän tämän tulevaan kesään. Mulla on kesäisin rasvoittuvuuteen taipuvainen iho, joten tämä voide tuli ihan tarpeeseen.



LAVISH CARE//suihkugeeli

Ovh 3€

Muuta päivittäinen rutiinisi nautinnolliseksi rituaaliksi uuden Lavish Care Banana Shower Gel -suihkugeelin avulla. Luonnontuote, jossa on 90 % luonnollisia ainesosia ja silkkinen koostumus, erityisesti panthenolia ja aloe vera -uutetta sisältävä tuote, joka tarjoaa ihosi ansaitsemaa ravintoa ja kosteutusta luontoa ja ihmiskuntaa kunnioittaen. Ihanteellinen jokapäiväiseen käyttöön. Levitä suoraan märälle iholle tai pesusienelle. Hiero ihoa kevyesti ja huuhtele runsaalla vedellä.

Jos olet seurannut blogiani alusta asti, on varmaan käynyt selväksi että yksi mun lempituoksuja kosmetiikassa on banaani. Siispä melkein hihkui riemusta löytäessäni boxista tämän superherkullisen banskun tuoksuisen suihkusaippuan. Tämä selittikin sen, miksi boxi oli niin painava. Ihanaa, odotan jo että pääsen käyttämään tätä.

MARIO BADESCU // whitch Hazel & Rosewater toner

Boksissa 59ml arvoltaan 6

Palauttaa ihon kirkkauden ja säteilyn jokaisen puhdistuksen jälkeen. Mario Badescun Witch Hazel & Rosewater Tonerissa on luonnollisia supistavia ominaisuuksia, jotka varmistavat, että pinnan epäpuhtaudet poistetaan ihoa rasittamatta. Iho puhdistuu ja sen kosteussuoja on turvattu jättäen raikkaan ja nuorekkaamman näköisen ihon. Levitä kasvovettä iholle vanulapulla kahdesti päivässä (aamuin ja illoin) puhdistuksen jälkeen. Pyyhi pois ulospäin suuntautuvin liikkein, kunnes vanu on puhdas.

Kasvovettä kuluu mulla päivittäin, jotenka oli kiva saada käytössä kuluva tuote. Brändi on ihan vieras.



NEUTROGENA // Clear & Soothe Clay Mask  

Ovh 11 

Onko sinulla stressaantunut tai kuivunut iho? Me autamme sinua. Neutrogenan Clear & Soothe -sarja auttaa kosteuttamaan ja rauhoittamaan ihoasi ja antaa sille sen tarvitsemaa hoitoa. Olet saanut joko Clay Mask tai Toning Mist -kasvonaamion. Levitä savinaamio puhtaalle iholle ja hiero, kunnes se imeytyy. Toning Mistiä voit käyttää pitkin päivää, kun ihosi kaipaa pientä piristystä.

Sain tosiaan savinaamion, mikä olikin kiva juttu sillä naamioille onkin aina tarvetta ja tällä hetkellä mulla ei taida ollakaan lainkaan savinaamioita. Neutrogena on sarjana tuttu ja tykkään siitä.

MOSHI MOSHI MIND // Mind Jade Gua Sha

Ovh 21

Gua Sha on perinteinen kiinalainen ihonhoitomenetelmä. Käyttämällä vihreää jadea hierovin liikkein ja lisäämällä samalla painetta voit stimuloida verenpainetta, mikä puolestaan vähentää kuona-aineita ja hapettaa kudosta. Aika hienoa, eikö? Se tarkoittaa, että voit vähentää tulehdusta ja turvotusta, kun sitä käytetään kasvojen iholla. Suosittelemme käyttämään sitä yhdessä kasvoöljyn kanssa, jotta kokemus olisi tasainen.

Huippua, sain uuden Gua Shan💛 Koitan muistaa tämän myötä ottaa guashaamisen taas viikottaiseen käyttöön, sillä sillä on useita hyviä ominaisuuksia ihonhoidossa.



TROMBORG // Shadow:Passion / Star / Velvet

Ovh 27€ 

Me luonnostaan kiinnostumme toistemme silmistä, joten miksi emme korostaisi niitä? Tämä Tromborgin luomiväri on laadukas, silkkisen pehmeä ja erittäin helppo häivyttää ja käsitellä. Levitä sitä sormella tai siveltimellä ja näytä taianomaiset silmäsi.

Meikkejä, niitä toivon jokaisesta kauneusboksista ja nyt sain kiva uuden luomivärin mielenkiintoisessa sävyssä Velvet. Empä ole brändistä kuullutkaan ennen, jälleen siis jotain ihan uutta.


Tykkäsin kaikista tuotteista ja boksista jäi kiva fiilis, vaikkakin se nyt jää viimeiseksi. Tosin, olen oppinut never say never mutta tällä hetkellä ja tänä vuonna näin.

Boksin arvo oli 92€, joka ei ole Goodieboksin arvokkaimpia mutta koska sisältö oli muutoin kiva niin se ei juurikaan haittaa. Itse maksan boksista 24,95€ joten tässäkin kuussa sai kolminkertaisen summan edestä kosmetiikkaa.

Tilaatko sä tällä hetkellä mitään kauneusboksia? Tai oletko ajatellut tilaavasi? Entä löytyy sieltä ahkeria guashaajia?

-Maikku







10 kommenttia:

  1. Kiva sisältö! Banaanisuihkugeeli olisi varmaan mun suosikkejani tästä sisällöstä<3 Ja Mario Badescu on brändi, jota oon jo pitkään halunnut kokeilla, joten toi toner olisi siis ollut myös hyvin mieluisa tuote mulle.

    Mulla on tällä hetkellä myös menossa sellainen vaihe, kun haluan kaikesta turhasta eroon. Oon käynyt just omat vaatekaapit läpi ja muutenkin siivoillut kaappeja täällä. Mun urakkaa ei vaan helpota se, että asun yhdessä ihmisen kanssa, joka ei näe koskaan tarvetta hankkiutua eroon mistään :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko meillä kaikilla nyt tämä vaihe, turhasta eroon? :D Ehkä se on vain sitä järkevöittymistä ja kohtuuteen pääsyä :) Mulla on myös paljon vähemmän vaatteita ja kenkiä vaikka kuin sillä toisella.. :D

      Poista
    2. Banaani on kosmetiikassa <3 Musta boksin parhaita puolia on just se että on tutustunut kaikkiin ihaniin brändeihin, joihin muuten tuskin olisin tutustunut. Kevät on ehkä sellaista aikaa, kun tulee yleensäkin karsittua kaikkea, sitä siis liikkeellä :)

      Poista
  2. Ihana saada tommonen banaanisuihkugeeli, mutta 3 euron arvoinen geeli ei varmaan monta tilaajaa ilahduta :D Tykkään neutrogenan tuotteista, aika varmoja tuotteita. Joten kiva saada tuollainen savinaamio, voisi harkita ostoa testiin. En ole päässyt Gua Shanien piiriin vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta kyllä, eihän tuon arvo ole kummoinen mutta musta se oli ihan kiva tuote boksissa jonka arvo kuitenkin yli 90€ :) Neutrogenat on mustakin kivoja! Guashaaminen on näppärää, vaikka telkkaa katsoessa mutta mä aina unohdan sen välillä....

      Poista
  3. En tilaa mitään boxia, enkä usko, että tulen tilaamaankaan. Aika kivalta vaikuttaa tämä boxi kyllä.
    Ihanaa loppuviikkoa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan nämä sellaista hupailua, järkevämpää hankkia tarpeeseen :) Ihanaa iltaa Outi <3

      Poista
  4. Hyvä sisältö, olisin tykännyt kaikesta paitsi yksittäisestä luomiväristä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös:) Mulle sattui onneksi kiva luomarisävy, muuten olis lähtenyt eteenpäin!

      Poista
  5. Kiva olisi ollut. Vaikka tuskin olisin tätäkään perille asti saanut. Lopetin joulukuun boxiin ja ihan syystä, että toimitukset ja asiakaspalvelu sakkasi niin pahoin

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥