tiistai 29. marraskuuta 2022

V10Plus japanilaista ihonhoitoa

* Tuotteet saatu 

Mitä on V10Plus?

Luonnollisia, puhtaita raaka-aineita, värien kauneutta ja symboliikkaa sekä loistavia hoitotuloksia. Sarja on palkittu ja siinä kietoutuvat Japanilainen estetiikka, perinne ja teknologia toisiinsa. Sarjan on kehittänyt Japanilainen Akiko Yokotan, jonka mielestä kaunis iho on puhdas, kirkas ja heleä, myös ilman meikkiä ja tähän on minunkin helppo samaistua.

Kun olen nyt viime vuosina hoitanut ihoani huolellisesti ja hyvillä tuotteilla, olen esimerkiksi viime kesän viettänyt täysin ilman meikkiä koska iho itsessään on ollut luonnollisena niin kaunis. Ei virheetön, enkä sellaiseen edes pyri mutta kirkas, kuulas ja pehmeä, ja se riittää.

Arvostan tuotteissa sitä että ne eivät sisällä mitään ylimääräistä kuten parabeeneja, mineraaliäljyjä tai keinotekoisia hajusteita taikka väriaineita ja siksi nämäkin tuotteet sopivat myös herkimmälle iholle. Lisäksi suurinosa sarjan tuotteista ovat vesipohjaisia.

Käytössäni on ollut seuraava nelikko:

💚Night gel yögeeli

💚Vesipohjainen kuorintageeli

💚Keramidi kasvojen puhdistusgeeli

💚 Plus Deep Moist geeli



Geelit on mun lemppareita ja oon tykännyt valtavasti tästä yögeelistä. Tämä on ehkä tavallista geelimäistä voidetta paksumpaa, mutta hyvin imeytyvää ja ennenkaikkea kosteuttavaa. Eikä ihme, sillä se sisältää kolmea hyaluronihappoa sekä kollageenia. Iho tuntuukin voiteen jälkeen napakalta.

Voiteesta löytyy myös luonnollista hunajaa, sokerivaahterasta eristettyä luonnollista hedelmähappoa, sokeriruokoa, antioksidanttista mustikkaa, iltahelokin siemenuutetta ja japankilaisen kirsikkapuun lehtiuutetta. Varsinainen cocktail hoitavia ainesosia.

Yögeeli on vesipohjainen, eikä se sisällä parabeeneja, väriaineita, mineraaliöljyjä eikä hajusteita joten sopii myös tuoksuherkille.
 




Jos kaipaat hellästi kuorivaa rakeetonta tuotetta, tämä herkälle iholle soveltuva vesipohjainen kuorintageeli on oiva valinta. Kuollut ihosolukko ja epäpuhtaudet ovat hetkessä historiaa ja tilalla hehkuva, kirkas iho.

Kuorintageelin tehoaineet reagoivat kuolleen ihosolukon proteiinien kanssa ja poistavat sen. Hetki geelin levittämisen jälkeen kuollut ihosolukko tuntuu geelissä pieninä hiutaleina.

Tehoaineina vaikuttavat riisinkuori -ja merileväuutteet.

Koska kuorintageeli on vesipohjainen, se sopii herkällekin iholle ja sopii käytettävästi vaikka päivittäin.

Käyttö:

💜Hierotaan puhtaalle ja kuivalle iholle
💜Annetaan vaikuttaa hetki ja sitten hierotaan ihoa kevysti sormenpäillä, pyörivin liikkein
💜Lopuksi huuhdellaan geeli pois lämpimällä vedellä
💜Kuivataan froteepyyhkeellä, jotta kaikki rippeet saadaan poistettua  





Puhdistusgeelit on kiva kaveri öljyputsarille ja tämä onkin loistava puhdistaja sillä se sopii niin herkälle, kuivalle, kutisevalle kuin atooppisellekin iholle.

Tehokkaan puhdistuksen lisäksi tämä auttaa korjaamaan ihon keramidia soijapavuista eristettyjen keramidien avulla. Putsari ei myöskään sisällä keinotekoisia hajusteita, parabeeneja, väriaineita eikä mineraaliöljyä.

Tässä tuoksu on raikas ja se on peräisen peltomintun lehtiöljystä.

Levitän puhdistaessa pienen määrän putsaria kasvoille ja hieron kevyesti pyörivin liikkein, lopuksi huuhtelen.

Tykkään tuotteet kevyestä, mutta täyteläisestä koostumuksesta ja raikkaan puhtaasta lopputuloksesta.




V10 Plus Deep Moist gel/syväkosteuttava geeli

Tätä olen käyttänyt jo pidempään ja iho suorastaan imaisee nyt aurinkoloman jäljiltä kaiken kosteusvoiteen joten tämä on loistava lisä kosteuttajaksi.

Eikä ihme, sillä siinä on yhdistelmä neljää hyaluronihapon muotoa, jotka lisäävät ihon kosteutta, elastisuutta ja samalla muodostavat iholle suojaavan kalvon.

Tämän hyaluronihapponelikon lisäksi tuotteessa on ihon omaa hyaluronihappoa-tuotantoa aktivoivaa saponiinia sisältävää siniagaavea, tunnetustti hyvin kosteuttavaa aloe veraa, japaninruusua jossa reippaasti antioksidantteja ja japanilaista Yuzu-sitruunaa.

Oon tykännyt tästä valtavasti ja voisin käyttää vaikka säännöllisesti pitämään kosteustasapainoa yllä.






Onko tämä sarja sulle jo tuttu?
Entä tykkäätkö geeelimäisistä, vesipohjaisista tuotteista?

Maikku

Maikku

6 kommenttia:

  1. Oon tykännyt V10plus kuorinnasta ja tuosta sinisestä kasvogeelistä kyllä paljon :) Etenkin kasvojen kuorinnan voisin mieluusti ostaa uusiksi isommassa koossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on olleet ihan timanttia kautta linjan :) Tuon sinisen käytin ehkä innokkaimmin, nyt mulla Madaran kosteuttava geeli tilalla mutta ei oo yhtä hyvä.

      Poista
  2. Tykkään monista sarjan tuotteista. Seerumit on järjestäin huippuja. Toi putsari on ihana. Voiteita sen sijaan olen käyttänyt sarjasta vähemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nekin on I h a n i a, oon kanssa muutamaa käyttänyt! Oon tykännyt aivan kaikista, näiden koostumukset on niin ihoa helliviä <3

      Poista
  3. On tuttu ja oma suosikkini on tuo syväkosteuttava geeli <3
    Ihanaa tiistaita sinulle Maikku <3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥