tiistai 8. marraskuuta 2022

Luostarin Aarteet Valo öljyseerumi

*Tuote saatu

Viilentyvien ilmojen myötä mun helposti rasvoittuvasta ihosta tulee pintakuiva ja alan hellimään sitä öljyseerumeilla. Toki käytän öljyseerumeita läpi vuoden, mutta enenevin määrin syksystä kevääseen.

Sain mahdollisuuden tutustua Luonkosin Luostarin Aarteet sarjaan, jonka innoittajana on toiminut Pyhän Birgitan tarina ja Naantalin birgittalaisluostari, joka on ollut kasvitietämyksen ja luontoyhteyden edelläkävijä.

Luostarin Aarteet-sarjassa on paljon tehokkaita suonalaisia kasveja ja uutoksia. Öljyt ovat laadukkaita ja kylmäpuristettuja. Sarjasta löytyy niin seerumiöljyjä kasvoille, kuin vartaloöljyjä sekä myös intiimiöljykin.

Mä oon tutustunut nyt ihoa kirkastavaan Valo-öljyseerumiin, joka on kosteuttava, kirkasta ja heleyttävä.

Öljyseerumissa on 100% luonnollisia öljyjä ja tehokkaita kasviuutteita, jotka kosteuttavat, kirkastavat ja heleyttävät  ihoa ja saavat sen hehkumaan kauniisti. Valo sopii oikein hyvin kuivalle, pintakuivalle, normaalille ja sekaiholle.  Seerumi on suunniteltu sekä nuorelle että ikääntyvälle iholle.

Öljyseerumissa taikoja tekee:

💛uutettu poimulehti

💛kylmäpuristettu maarianohdakeöljy 

💛ruusun, orvokin ja temppelikukan luonnollisia eteeriset öljyt

💛MCT- ja manteliöljy

💛oliiviesteri, skvalaaniaja E-vitamiini. Pidän öljyseerumin todella kosteuttavasta vaikutuksesta iholla, vaikka kyse on öljyisestä tuotteesta - öljy ei jää iholle pyörimään vaan imeytyy iholle hyvin ja kasvot saavat kivasti pehmeyttä.

Jos öljyseerumi itsessään on ihollesi liikaa, lisää sitä tippa, pari kasvovoiteeseen ja saat saman ihanan vaikutuksen. Näin mä teen monesti silloin kun tuntuu ettei iho ota vastaan öljyseerumia, mutta kasvovoiteen kanssa se imeytyy paremmin.

Mukava tuttavuus ja tuoksukin hyvin mieto, eikä se häiritse millään tavoin.

Käytätkö sä öljyseerumia?

Maikku
4 kommenttia:

 1. Todellakin käytän ja putsareita myöten suosin nyt öljytuotteita. Jotenkin ikä ja vuodenaikojen muutokset ovat tehneet ihostani paljon normaalia kuivemman...ihan oon kuiva akka :)
  Ihanaa tiistaita Maikku <3

  VastaaPoista
 2. Mulla on ollut normi seerumeita, mutta on ollut lumenen 2 tehoinen seerumi joka on bi-phase eli siitä puolet öljyä, kun ensin ravistaa pulloa. Voisin kyllä käyttää öljyseerumia tai öljyä oikeastaan kasvoille suoraan, kaikki kosteusvoiteethan on emulgoitu öljystä välitysaineella voidemaisiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tiedänkin tuon seerumin :) Ihon kiristävän pintakuivuuden saan nopsaan pois juurikin kasvoöljyllä, tehokasta tavaraa :)

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥