perjantai 25. marraskuuta 2022

Piipahdus sademetsään - Usva Cosmetiscin Rainforest

Kotimaiset pienyrittäjät ja luonnonkosmetiikka ovat lähellä sydäntäni ja on ollut taas ilo tutustua yhteen sellaiseen yritykseen, nimittäin Usva Cosmeticsiin josta itseasiassa jokin aika kirjoitinkin täällä.

Tällä kertaa vien teidät Rainforest tuoteperheen saloihin ja tutustutaan öljyseerumiin ja monitoimibalmiin. Kumpainenkin on ihoa ravitseva ja kosteuttava tuote, täynnä ihoa hoitavia tehoaineita.

Usva Cosmetics kertoo, että tässä sademetsän tuotesarjassa on yhdistetty rakkaus luonnonkosmetiikkaan ja luontoon. Se välittyykin jo tuotteiden ulkoasuissa, joka on raikas ja luokseenkutsuva.

Sarjan loihtijat tietävät, että ainesosat jotka sopivat keholle - ovat hyväksi myös iholle.


Rainforest Beauty Balm monitoimibalmi


Missä tahansa iholla onkaan kuiva kohta, kanta-tai kyynärpäät, kovettumat jaloissa ja tai kuivat, karheat kohdat missä vain iholla niin tällä pehmenee. Etenkin nyt talven tultua kasvot saavat balmista hyvin suojaa tuulta ja pakkasta vastaan esimerkiksi ennen ulkoilua.

Kuten nimikin sanoo, monitoimibalmia voi käyttää lähes minne vain, vaikka kasvoille yövoiteeksi, kynsinauhavoiteena, auringonpolttamiin.

Balm on helposti levittyvää ja silti se imeytyy nopsaan, mistä plussaa.

Monitoimibalmi on suloisen pehmeää ja siinä on mahtisekoitus erilaisia sademetsän tiivisteitä kuten kukui ja makadamiapähkinäöljyn rasvahappoja. Lisäkosteutusta tuo sheavoi sekä kokum jotka yhdessä pehmentävät ja suojaavat ihoa.

Balmi on huipputuote herkkäihoisille eikä siinä ole eteerisiä öljyjä.


Rainforest Oil Serum kasvoöljy


Kasvoöljyt kuuluvat kosmetiikkarutiineihini läpi vuoden, mutta erityisen paljon niitä käytän juuri talvella kun iho kuivuu ja se tarvitsee pitkäaikaista kosteutusta.

Tämä öljyseerumi on tuoksultaan hyvin mieto, mistä pidän ja öljy on ihanan täyteläistä mutta kuitenkin kevyttä ja imeytyy nopeasti. Imeytyvyys onkin kasvoöljylle yksi merkityksellisin asia, sillä ei ole kiva mennä illalla nukkumaan jos kasvot tuntuvat tosi öljyisiltä. Kasvoöljyn, kun levitän usein vasta juuri ennen iltarutiineja.

Tehokkaat öljyt hoitavat ja ravitsevat ihoa yön aikana ja aamulla iho on ihanan pehmeä ja vastaanottavainen. Kasvoöljyä voi toki käyttää myös päivisin, mutta itselläni meikkipohja lähtee helposti rullaamaan jos alla on öljyseerumi/kasvoöljy ja siksi käytän tuotetta pääasiassa iltaisin.

Kasvoöljy sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisen hyvin herälle. kuivalle ja aikuiselle iholle. Se vahvistaa ja suojaa ihoa epäpuhtauksilta ja estää kosteuden haihtumista.

Tässäkin muuten pääraaka-aineena kukui-öljy.






Tässä vielä tuotteissa käytetyt pääraaka-aineet:

Kukuipähkinäöljy 
Sisältää erityisen runsaasti Omega-3-, 6- ja 9-rasvahappoja, jotka tekevät siitä tehokkaan kosteuttajan. Poikeuksellisen kevyen ja silkkisen öljyn salaisuus piilee iholle ihanteellisessa rasvahapposuhteessa ja korkeassa A- ja E-vitamiinipitoisuudessa.
Makadamiapähkinäöljy 
Yksi rikkaimmista palmitoleiinihapon eli omega-7-rasvapon lähteistä, joita koko kasvikunnassa on. Palmitoleiinihappo on ihomme tärkeä rakennuspalikka ja aktiivinen antimikrobinen aine.
Kokumvoi 
Yksi ravintotiheimmistä kasviperäisistä voista. Estää ihon kuivumista ja juonteiden muodostumista, vähentää ihosolujen rappeumaa ja palauttaa joustavuutta.
Valkohilpan siemenöljy 
Öljyllä on samettinen koostumus ja yksi ainutlaatuisimmista rasvahappoprofiileista kaikista ihonhoidossa käytettävistä öljyistä. Se tukee tervettä ihoa luomalla rasvattoman suojatiivisteen, joka lukitsee kosteuden auttaen pitämään niin kuivan kuin rasvoittuvankin ihon pehmeänä ja kimmoisana.
Sheavoi
 Ihoa erityisen hoitava ja ravitseva. Sisältää paljon triterpeenialkoholeja, jotka edistävät ihon elastisuutta ja torjuvat kollageenin ja elastiinin häviämistä ihossa.

Näitä ihanuuksia saan ilokseni käyttää koko tulevan talven ja iho kiittää <3

Tänään instassa starttaa näiden tuotteiden arvonta, joten kannattaa käydä osallistumassa.

Käytätkö sinä balmeja tai öljyseerumia?

Maikku




4 kommenttia:

  1. Ihana sana tuo kukui! Nyt tosiaan on taas tarvinnut panostaa kasvojen hoitoon. Olin viikon flunssassa ja pesi kasvojani vain vedellä ja nyt on koko eukko ihan korppuna :)
    Kaunista viikkistä sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö <3 Sairastamisen jälkeen iho vaatii kyllä extra huolenpitoa. Mulla taas reissun jäljiltä iho ollut t o o s i kuiva, mutta näistä tuotteista ollut kyllä apua.
      Suloista sunnuntaita <3

      Poista
  2. Nää Usvan tuotteet vaikuttaa kyllä ihanilta :) Mulla ei ole tällä hetkellä käytössä kummankaan kaltaista tuotetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, öljyseerumia etenkin on sellainen jota kannattaa kokeilla - niitä löytyykin kattavasti monilta merkeiltä <3

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥