tiistai 22. marraskuuta 2022

Marraskuun kosmetiikkasuosikit

Vuoden toiseksi viimeiset kosmetiikkasuosikit tulisi tässä. Edelleenkin tulee aika vähän ostettua uutta kosmea, joten suosikit löytynee joko uusista testissä olevista tuotteista tai omista kosmekätköistä. Tässäkin julkaisussa on molempia. 


in Love huulipuna sävyssä Wet Pink Glos on ihana. Olin jo unohtanut punan, kunnes löysin sen lähes käyttämättömänä huulipunakorista. Nyt kun on päivetystä iholla, tämä näyttää huulilla upealta.


Usva Cosmeticsin öljyseerumiin olen ihan rakastunut. Se on pelastunut mun ihon nyt reissun jälkeen, sillä se oli super pintakuiva ennenkuin keksin laittaa tätä yöksi ja sittemmin jopa päivävoiteen sekaan tipan, pari ja olen saanut normaalin kosteustasapainon takaisin.


Ja tässä toinen Usva Cosmeticsin ihanuus, eli balmi jota voi laittaa oikeastaan minne vain missä tarvitaan kosteutusta. Oon käyttänyt tätä erityisesti nyt niille alueille kasvoilla, josta iho kuoriutunut auringonoton jäljiltä.


Avant puhdistusgeeli on löytö omista kätköistä ja olen oikeastaan odottanut tämän käyttöönottoa sillä brändi on mulle mieluinen ja jo tämän väri on superhoukutteleva, pesutuntumasta puhumattakaan. Tykkään.


Tämä on ihan uusinta hottia, nimittäin My Beauty Dna:n korjaava seerumi, joka on nimenomaan mun omalle Dna:lle tarkoitettu seerumi. Kerron tästä pian lisää, mutta todella mielenkiintoinen konsepti kyseessä ja hyvin imeytyvä, ihoani hoitava seerumi.


Joka kuukausi yllätyn, kuinka löydänkin kuukaudesta toiseen uusia suosikkeja. Kaikki eivät silti jää vakkarikäyttöön, vaan osa unohtuu ja tilalle tulee uusia, mutta aina jotkut jää.

Voisinkin tehdä vuodenvaihteessa koosteen koko vuoden suosikeista ja pohtia mitkä tuotteista ovat jääneet käyttöön tai kenties jo tullut hankittua toiseenkin kertaan.

Löytyikö näistä sun suosikkeja?

Maikku

8 kommenttia:

 1. Ihana sävy tossa huulipunassa<3 Ja hei tollanen koostepostaus vuoden suosikeista kuulostaa tosi hyvältä! Innolla jään sellaista odottamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tuo huulipuna sävy on vielä sellainen joka vähän vaihtelee eri valossa...tykkään. Koostepostaus on tosiaan tuloillaan ja sitä on ollut mielenkiintoista kirjoittaakin ja pohtia kuinka paljon mitäkin on lopulta käyttänyt!

   Poista
 2. Mäkin jään oottamaan vuoden suosikkeja :) Kivaa päivää!

  VastaaPoista
 3. Suosikit kiinnostaa aina :) näissä ei ollut tuttuja nyt mukana vaikka samoja tuotteita usein käytetäänkin!

  VastaaPoista
 4. Korjaava seerumi kuulostaa niin hyvältä. Ihanaa loppuviikkoa sinulle Maikku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seerumit on kyllä kivoja ja niiytä onkin joka lähtöön :) Mukavaa marraskuun vimpan päivän iltaa <3

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥