torstai 17. marraskuuta 2022

Ajatusaallokon ihania koivuvaneri korviksia

Mä oon aina tykännyt korviksista ja moni saattaa muistaakin että erityisesti hopea on ollut  koruissa mun juttu.

Silti olen pikkuhiljaa lisännyt koruvalikoimaani upeilla isoilla värikkäillä koruilla, kuten nämä kumpainenkin kotimaisen Ajatusaallokon ihanat koivuvanerista tehdyt korvikset ovat.

Paketoinnilla on mun mielestä iso merkitys ja pienillä asioilla saa kauniin paketin ja lähetyksestä henkilökohtaisemman ja tyylikkään. Ajatusaallokon toimitus on nopeaa ja paketti sujahtaa kätevästi omaan postilaatikkoon.

Katso vaikka itse ja ihastu, mulla näissä kuvissa Pulahdus-sarjan hattara-korvikset ja Aurinkorakkaus merihevos-korvikset.

*Korvikset saatuMillaisia korviksia sä suosit? Onko sulla arki-ja juhlakorut erikseen?
Tai tuleeko eri vuodenaikoina käytettyä erilaisia koruja?

Maikku

4 kommenttia:

 1. Minä olen huono vaihtelemaan korviksia. Tykkään nappikorviksista, simppelillä kivellä. Tällä hetkellä on korvissa myös hoitolapsen perheeltä saadut hopeiset renkaat. Minullahan on noita reikiä korvissa yhteensä 7, joten koruja voi olla jos jonkinmoisia :)
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle Maikku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, mullakin monta reikää ja ylemmissä on aina jotku pienet napit tai timskut mutta ekoissa taas vaihtelee milloin mitkäkin :) Iloa sunnuntaihin Outi <3

   Poista
 2. Mulla on usein jotkut tietyt korvikset ties kuinka pitkään, ehkä juhliin vaihdan vähän näyttävämmät. Nyt kun on lapset ollu pieniä niin ei ole tullut käytettyä ollenkaan, mutta meinaan ottaa taas käyttöön kun päästään repimisiästä ohi :D Hopeiset on minun mieleen mutta on minulle kertynyt joitain puisia ja muovisiakin. Kultaiset eivät ole minun juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin muistan tuon vaiheen, on tosiaan helpompi pitää simppeleitä ja pieni korviksia ettei vain korvanlehdelle käy hullusti. Mulla on sama kultaisten kanssa, ei taida olla yksiäkään.

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥