perjantai 11. marraskuuta 2022

Laponien hoitava käsivoidetiiviste

*Tuote saatu

Taas on aika vuodesta kun kädet tuntuvat kuivuvan todella paljon ja niitä saaa olla jatkuvasti rasvaamassa. Sain tutustuttavaksi Laponie Skincaren käsivoidetiivisteen, joka on loistava kuiville ja karheille käsille.

Mulla kuivuu etenkin kynsinauhojen ympärys ja niistä tulee inhottavan karheat, pikkuriikkinen määrä tätä käsivoidetiivistettä ja kädet on kosteutetut, pehmeät ja karheus tipotiessään. Kuitenkin ilman, että käsiin jäisi tahmainen, öljyisen rasvainen tunne.

Normaalisti käsivoidetta tarvitsee ihan kunnon nokareen, mutta koska tässä on kyse tiivisteestä, ihan pieni määrä riittää.

Käsivoiteessa on kasviperäistä glyseriinia ja sokerijuurikkaasta johdettua betaiinia jotka yhdessä kosteuttavat, lisäksi rypsiöljy on pehmentämässä ihoa ja kaurajauhe lukitsee kosteuden.

Käsivoide on myös täysin vegaaninen! Se on nimenomaan tarkoitettu herkälle ja ongelmaiholle, siihen ei ole lisätty hajusteita ja kaikki raaka-aineet ovat kasviperäisiä

Mä tykkään tuubiin pakatuista käsivoiteista, koska annostelu on helppoa ja voide on helppo nakata mukaan milloin mihinkin, reppuun tai käsilaukkuun.  







Muita käsivoiteiden suurkuluttajia?
Onko sulla jokin lemppari käsivoide?

Maikku

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä voiteelta :) Itse käytän päivittäin käsivoidetta, lempparini on Oriflamen SoftCaress käsi- ja kynsivoide, joka imeytyy nopeasti. Monia olen testannu mutta tuon voittanutta ei ole vielä tullut vastaan. :D

    VastaaPoista
  2. Minulla menee käsirasvaa lähes yhtä paljon kuin käsihuuhdetta :) L'Occitane Shea Hand Cream on oma suosikkini.
    Kaunista viikonloppua sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. L'Occitanella on ihania voiteita, juuri ihastelin niitä lentokentän myymälässä mutten raaskinut ostaa :)

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥