keskiviikko 30. marraskuuta 2022

Goodiebox Marraskuu

Mihin tämä marraskuu oikein hupsahti??! En osannut oikein vielä edes odottaa kauneusboksi, kun se jo odotti noutopisteessä. Muistelin, että edelliskuun boksin kohdalla kävi jokin kämmi ja siitä puuttuva tuote olisi nyt lisänä tässä.

Boksissa oli saatekortti, jossa QR-koodi mutta en silti saanut käsiini tuotekortteja joten koitin kuukeloimalla löytää tuotetiedot. Tästä iso miinus, sillä luulisi tuotetietojen julkaistavan samalla kun boksit lähtevät matkaan.




ELEMIS

Papaya entsyme gel

Kuorintavoide, jossa papaijaa ja ananasta - niiden entsyymit kuorivat ihoa ja maitoproteiini ravitsee, E-vitamiini ja merilevä kosteuttaa, korjaa ja suojaa ihoa.

Brändi on tuttu, joten tutustun tähän mielelläni ja kuorintavoide on aina tarpeellinen. Kokokin on itselleni aivan riittävä, vaikka saattaa olla matkakokoinen.


X ANTONIO AXU suolavesi spray


Uskoakseni tämä tuote on se, joka puuttui lokakuun boksista sillä se keskittyi hiuksiin ja tämä suolasuihke on tarkoitettu hiuksille.

Suolavesisprayssa on aitoa merisuolaa ja se antaa hiuksiin rantatukka-lookin ja tuuheuden.

Sprayta suihkutetaan hiuksiin ja puristellaan.

Tämän olisin voinut ottaa lomareissulle mukaan, mutta Suomen talveen aika turha tuote koska pipo päässä kulkiessa on ihan sama millainen kampaus siellä alla on ja toisaalta rantatukka kuuluu kesään.


COMME/ DEUX Face cream


Kyseessä ei ole kasvovoide, eikä geeli vaan niiden yhdistelmä - kermaisen täyteläisyys ja geelin raikkaus yhdessä tuubissa, sopii mulle koska rakastan juuri kevyitä geelimäisiä tuotteita.

Voiteessa tehoaineina hyaluronihappoa ja niasiiniamidia &propaanidiolia.

Tämä kiinnostaa kyllä, vaikkakin kasvovoiteita alkaakin olla jonoksi asti.


STYLE DRY Pineapple & Coconut Prep & Prime Polish Primer


Ihan uutta mulle, hiuksille tarkoitettu primer joka valmistelee hiuksia muotoilutuotteita varten. Mutta kuten primereissa useasti, tässäkin on silikoneja. 
Saa nähdä jääkö käyttöön vaiko eteenpäin.
Tuoksusta iso plussa+

Sinänsä ihan kiinnostava tuote ja tuo ulkoasu on superherkullinen.


Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly


EN muista että kauneusbokseissa olisi koskaan aiemmin ollut Cliniquen tuotteita, mutta mukavaa että nyt on. Rakastan geelejä ja jellyjä, joten tämä jelly joka lupailee 24h kosteutusta iholle, tulee ehdottomasti käyttöön tulevaisuudessa.


Moshi Moshi Mind liina


Ihan tarkkaan ei nyt selvinnyt mihin tarkoitukseen tämä liina on, materiaali on ohutta, todennäköisesti puuvillaa eli olisikohan kyseessä puhdistukseen tarkoitettu liina. Kenties.




Tavallaan aika kiva setti, mutta toisaalta suolavesi spray saa odottaa ensi kesään ja hius primerin käyttöönotosta en ole lainkaan varma eli jäljelle jää COMME DEUX kasvovoide, ELEMIS:n kuorinta ja Cliniquen jelly. Onneksi kolmikko onkin niin kiinnostava että saa boksin kokonaisuutena kuitenkin plussan puolelle.

Vähän ihmettelen kyllä digitaalisen saatteen puuttumista, sillä tuotteet olisi kivempi ottaa käyttöön kun niistä olisi jotakin lisätietoa.

Jos haluat ilahduttaa itseäsi tai ystävääsi, saat tämän linkin kautta tilaamalla, ekasta boksista -50% alennuksen. Itse hyödyn ns Goodiepointseilla, mutta vain jos tilaat linkin kautta.

Millaisia ajatuksia marraskuun Goodieboksi herätti? Oliko mieluisia tuotteita?

Maikku

9 kommenttia:

  1. Onko sulla muuten kertynyt noita Goodiepointseja? Mullahan lopahti niiden kertyminen vaikka ihmiset käytti tuota linkkiä. Siinä on joku aika että on voimassa ja sitten ei enää pisteitä heru. Tyhmää tavallaan.
    Ihan kiva sisältö, yllättävän kiva. Kuivahiuksisena en tykkäisi suolasuihkeesta enkä tiedä tulisiko tuollaista primeria käytettyä mutta kiva kokonaisuus, ja ihana joulutähti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On joo, mutta oli muistaakseni vaihe ettei se kerryttänyt ja sitten tuli jokin ilmoitus että niitä taas kertyy. Nyt niitä tulee satunnaisesti. On kyllä tylsää jos linkkiä voi jakaa, muttei kerrytä pisteitä...ei tulis kyllä jaettua. Ihan kiva kombo, vaikka noi hiustuotteet onkin vähän niin ja näin, tuleeko käytettyä.

      Poista
  2. Jotenkin ei nyt sykähdyttänyt tämä boxi ollenkaan. Yleensä löydän aina tuotteita joista tykkään.
    Mukavaa loppuviikkoa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
  3. Mun mielestä se oli tuo clinique, mikä oli se lokakuun boksista puuttunut tuote. Joku säpo asiasta sillon tuli. Oon todella pettynyt goodieboksin viime aikaiseen toimintaan, esim syyskuun box meni aivan väärälle paikkakunnalle, enkä sitä sitten koskaan saanut. Siitä luvattiin jokin hyvitystuote tämän kuun boxiin, mutta eipä täällä mitäön ylimääräistä ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, mä jotenkin ajattelin että hiustuote kun edellisessä oli niitä muitakin mutta pääasia että puuttuva tuote tuli nyt. Onhan niillä ollut vaikeuksia, toimituksissa ja muutenkin, ei hyvä. Mitä ihmettä, etkö ole saanut korvausta. Laita niiden instaan viestiä, vastaavat kyllä!

      Poista
    2. Siis sain kyllä rahat takaisin siitä syyskuun boxista. Lupasivat vielä kuitenkin mielipahasta hyvityksenä jonkun extratuotteen tähän marraskuulle. Ei tullut.

      Poista
  4. Pakko vielä kommentoida tuota QR-koodi hommaa että muistan että loppuaikoina mitä boxia mulle tuli, ei tuotteista just löytynyt tietoa ja kerran piti olla Avantin seerumi esitteen mukaan, joka yhtäkkiä vaihtui johonkin muuhun ja se Avant salakavalasti poistettiin sieltä sähköisestä esitteestä. Ettei sitä muka olisi boxiin kuulunut :D ja sit nää toimitusvaikeudet ja mokat, yritetäänkö nyt kalastaa taas uusia asiakkaita hyvältä vaikuttavilla sisällöillä...
    Ja tuo pisteiden kertyminen, mulle sanottiin ettei ne ala kertymään ikinä uudelleen vaikka lopettaisin jäsenyyden ja aloittaisin alusta ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oho, ompas outoa. Varmasti tarvitsevat uusia asiakkaita, etenkin kun moni varmaan noiden toimitusvaikeuksien takia päättänyt sopimuksen. Mä nyt toistaiseksi katselen kuukausia kerrallaan mutta vain pisteillä, en enää osta itse kun tätä kosmetiikkaa on muutenkin....erikoista tuo pistehommelikin!

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥