torstai 27. lokakuuta 2022

Goodiebox lokakuu+mainoslinkki

Koska Goodiebox oli mulla kesän tauolla ja syyskuun boxi myöhässä, en osannut edes vielä odottaa tätä lokakuun boxia, joka saapui vasta. 

Lokakuun saatesanat olivat: The ’Get set, prep’ box

Syyskausi on täydessä vauhdissa, ja vaikka kaipaammekin silloin tällöin pitkiä kesäöitä, emme todellakaan kaipaa meikin kanssa hikoilua ja pörröisyyttä aiheuttavaa kosteutta, vai mitä? Vihdoinkin voimme ottaa kodikkaat villapaidat taas käyttöön, nauttia kanelinmakuisesta teestä ja jäädä sisätiloihin hemmottelemaan itseämme. Juuri sitä voit siis odottaa boxistasi tässä kuussa. Keräsimme kasan ihmeidentekijöitä, jotka saavat mielesi, ihosi, hiuksesi ja vartalosi hemmoteltua ja valmistautumaan, kun siirrymme yhä enemmän syksyn kylmyyteen ja kodikkuuteen.

Jaahas, katsotaanpa mitkä ovat näitä i h m e e n t e k i j ö i t ä.


                      OSLO SKINLAB                                The Solution™ Anti-wrinkle collagen
Ovh. 39,8 €. Vastaanotit 2,5 g, arvoltaan 10,16 €

Hanki mojo takaisin tällä Oslo Skin Labin kollageenijauheella. Tämä ihmejauhe (täysin mauton) auttaa silottamaan ihoa, lisäämään sen kimmoisuutta ja ehkäisemään ryppyjä ja juonteita. Sekoita jauhe vain ruokaan tai juomaan, niin saat ihollesi välittömän piristysruiskeen.

Olen nähnyt somessa ja telkussa monen mainostavan näitä ja itsekin vastaavaa kollageenijauhetta kokeillut. Toiset sanoo, ettei kollageenia voi korvata millään, mutta aina voi yrittää ;) Eli maistan tämän testiannoksen ja odotan ihmeitä tapahtuvaksi. Heh.


RAW PERFECTIONMelting Balm Cleanser

Ovh 50 € / 100 ml. Vastaanotit 20 ml, arvoltaan 13 €

Tämä Melting Balm Cleanser on ylellinen pH-tasapainotettu balsami, joka sulaa ihollesi ja muuttuu maitomaiseksi voiteeksi, kun suihkutat vettä sen päälle. Kuulostaa aika herkulliselta, eikö? Puhdistusaine poistaa meikin, liiallisen talin ja saasteet ja jättää ihosi pehmeän, tasapainoisen ja kosteutetun tuntuiseksi. Se sisältää tasapainottavaa hamppu- ja aprikoosinsiemenöljyä, joka rauhoittaa ja pehmentää ihoa, kun taas kasviperäiset uutteet, kuten lehtikaali, vihreä tee ja plankton, antavat vitamiineja ja lievittävät hapetusstressiä. Levitä pieni määrä sormenpäillesi, hiero kuivalle iholle ja huuhtele lopuksi runsaalla vedellä.

Tämä putsari kuulostaa sellaiselta josta tykkään, koska olen kaikkien balmien ja balsamien ystävä. Tämä tulee kokeiluun jossain vaiheessa. Merkki on itselleni ihan uusi, mutta raaka-aineet mielenkiintoisia.



JUSTK Argan Oil Brightening Conditioner

Ovh 9,90€

JUSTK on tehnyt tämän hoitoaineen, joka koostuu tehokkaasta kaksikosta: Marula- ja arganöljyistä. 💜 Niiden supervoima on suojata ja kosteuttaa hiuksiasi, joten tämä hoitoaine sopii kaikille hiustyypeille. Käsi ylös, jos haluat kiiltävät, sileät ja terveet hiukset! 🤚🏽(ja nappaa tämä akvaasin sininen kaunotar). 

Tämäkin on ihka uusi brändi itselleni ja tykkään arganöljyä sisältävistä tuotteista! Kerrankin boksissa on hoitsikka, eikä ikänikuinen shampoo sillä näitä mulla kuluu. Kiva tuote!



YUMMI HAIRCurved Paddle Brush

Ovh 19€
 
Pitkässä kuumassa kylvyssä on jotain erityisen rentouttavaa, kun ulkolämpötila on laskenut. Se, mikä ei ole rentouttavaa, ovat päälaelle sotkeutuvat hiukset kylvyn jälkeen. Onneksi sait juuri Yummi Haircare Curved Paddle Brush -harjan tämän kuun boxisi mukana. Harja on suunniteltu myötäilemään pääsi muotoa, joten sitä on uskomattoman mukava käyttää. Harjassa on tavallisten nailonharjaksien lisäksi myös villisian harjaksia, minkä ansiosta harja on ihanteellinen niille, joiden hiukset taipuvaisia sotkeutumaan. Harjaa voi käyttää kaikille hiustyypeille.

Tämä ei ole eka kerta kun boksissa on harja. Mä oon niin vannoutunut teezerin käyttäjä etteä tämä lähtee jollekin joka tarvitsee sitä enemmän kuin minä.





                                ZARKO BEAUTY BY OLINail and Cuticle oil 

                                                                                    Ovh 23€

Kynsiöljy. Vähän kuin keskimmäinen lapsi, joka ei saa samanlaista huomiota kuin sisaruksensa. Muistamme leikata kynnet ja hoitaa niitä ravitsevalla käsivoiteella. Mutta unohdamme kynsiöljyn. Joten tässä on meidän kannustuspuheemme siitä, miksi sinun pitäisi käyttää tätä kynsiöljyä. Tärkeintä on, että se auttaa parantamaan kynsinauhoja, suojaa ihoa ja antaa kynsille ja kynsinauhoille voimaa. Se sisältää ravitsevia öljyjä, kuten arganöljyä, jojobaöljyä, macadamiaöljyä ja manteliöljyä, joissa on runsaasti E-vitamiinia ja A-vitamiinia. Toisin sanoen se saa kynnet näyttämään ja tuntumaan upeilta.

Kynsiöljy on kyllä tarpeellinen tuote etenkin nyt kun ilmat viilenee, niin kynsinauhat kuivuvat. Jostain syystä muistan käyttää kynsiöljyä harvoin, mutta tämä pullo on niin kaunis, että ehkä jätän sen käsirasvan viereen jolloin sitäkin tulee käytettyä. Tästä tuotteesta ilahduin, etenkin kuin se on kohtuullisen arvokas.


                                                            ECOOKING                                                  Hair Spray
                                                Ovh. 18,95 € / 250 ml. Vastaanotit 75 ml, arvoltaan 10,95 €

On aika "syksyistää" kampauksesi, mikä tarkoittaa hiusten pitämistä paikallaan. Tuuli voi löytää keinon pilata kampauksen, jonka hiomiseen käytit juuri 20 minuuttia (tai 5 minuuttia, mutta se on silti aika ärsyttävää). Tässä Ecookingin hiuslakassa on keskivahva pito, joka ei jäykistä hiuksiasi. Se sisältää ruskeaa levää, joka suojaa hiuksiasi saasteilta ja UV-säteilyltä. Sen sisältämä provitamiini B5 lisää volyymia ja kosteuttavaa hoitoa, kun taas sen eteeriset öljyt tuovat kesän hetkeksi takaisin kukkien, vihreiden lehtien ja sitrushedelmien tuoksulla. Käytä sitä puhtaisiin ja kuiviin hiuksiin ja suihkuta 20 cm:n etäisyydeltä, jotta se jakautuu tasaisesti.

Tämän kohdalla oli nyt käynyt niin, että joku tuote oli jäänyt puuttumaan (tulee marraskuun boksissa) ja tilalle oli laitettu sama hiuslakka kuin viime kuussa. No se ei nyt varsinaisesti haittaa koska hiuslakkaa kuluu säännöllisesti ja tää matkakoko on näppärä mutta oon kuullut paljon kaikenlaisista kämmähdyksistä  boksien kanssa, joten vähän voisi skarpata!



Sanoisin, että tässä kuussa oli hiuspainotteinen boksi koska harja, hoitis ja lakka mutta toisaalta tykkään hiustuotteista joten ei haittaa. Paitsi ehkä harja vähän kun se on mulle turhake. Ois kiva jos ois välillä vaikka hiuspinnejä, pantoja tms härpäkettä.

Kynsiöljy ja putsari on kyllä mieluisia myös, joten mun kohdalla Goodiebox onnistui jälleen😊

Jos haaveilet omasta Goodieboxista, tästä linkistä tilaamalla saat ekan boxin puoleen hintaan.

Millaisia ajatuksia sulle heräsi? Oliko hittejä vai huteja?

Maikku

6 kommenttia:

  1. Ihan kiva sisältö. Ei ehkä sellaista mitä tarviis, mutta tulis käytettyä jos nuo tuotteet saisi :) kynsiöljy on ajankohtainen ja kiinnostavia, hiusharja näyttää jotenkin hurjalta mutta voisi olla hyvä. Muutkin purkit tulis käyteltyä pois. En kuitenkin alkaisi tilaamaan 25 e hintaan, melko kallis ja nuo kämmit...niitä ja toimitusvaikeuksia tuntuu kyllä riittävän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan tää suht arvokas, mulla on noita Goodiepointseja joita oon käyttänyt :) Harja on aika iso, ei oo minunkaan makuun.

      Poista
  2. Putsari ja harja :) olis mun suosikit...pitäisi nimittäin ostaa uusi hiusharja.
    Kivaa torstaita sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
  3. Jollain tavalla tylsä, mutta kuitenkin ihan käyttökamaa. Hoitoaine, lakka, putsari ja ehkä kynsiöljykin tulisi käyttöön. Luultavasti käyttäisin myös kollageenijauheen, mihin muuallekaan sen pistäisin :D Harja olis minulle turha.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä vähän joo, se on varmaan se tuote joka jäi tästä puuttumaan. Se olis varmaan täydentänyt tämän.

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥