perjantai 23. syyskuuta 2022

Goodiebox syyskuu+mainoslinkki

*Sisältää mainoslinkin

Pitkän kesätauon jälkeen jatkoin Goodiebox-tilausta, mutta tällä hetkellä jatkan tilausta kuukausi kerrallaan ajatuksella sillä totta puhuen en tarvitsisi yhtään lisää (yllätys) kosmetiikkaa, kun olen koko vuoden pyrkinyt käyttämään entisiä pois ja olla haalimatta yhtään turhaa

Niimpä, mikä on turhaa? No ehkä tässä kohtaa sellainen kosmetiikka, jota en tulisi käyttämään tai hitaasti kuluvat tuotteet. Koitan kaikissa kosmetiikkaostoksissakin muistaa, että ostan tällä hetkellä vain käyttökosmetiikkaa. Onneksi tämä yleismaailmallinen tilannekin pitää huolen siitä, että kaikkia hankintoja tulee pohdittua entistä tarkemmin, ihan ruokakaupasta lähtien.

Mutta nyt kuitenkin tuli vielä tauolle laitettu Goodiebox tilattua ja katsotaampas mitä se tarjoili tälllä kertaa. Boxi on The Autumn already Box, saateteksti vihjaisee boxin sisältävän kosteuttavia tuotteita. Ulkoisesti boxi oli kaunis herkkä ja syksyinen.



COMME DEUX 
#Pinkpaint Ovh 18€

Täysikokoinen tanskalaisen Comme Deuxn Pinkpaint-kasvonaamio, joka lupaa kosteuttaa, ravita ja tasoittaa ihoa.

Uuuh, mä tykkään naamioista ja itseasiassa nämä eivät jää kosmetiikkakaappiin sillä käytän naamioita viikottain ja yksi purkki/tuubi ei riitä kovin moneen käyttökertaan.
Otan ilolla käyttöön!


ECOOKING 
Hiuslakka Ovh 18,95/250ml täysikokoinen mutta boxissa 75ml/10,95€

Hiuslakka, jossa keskivahva pito, joka ei kuitenkaan jäykistä hiuksia ja se sisältää ruskeaa levää, joka suojaa hiuksia. Provitamiini B5 lisää volyymia ja kosteuttaa, eteeriset öljyt taasen tuovat raikkaan kukkaisen, sitruksisen tuoksun.

Hiustuotteet ovat boxissa aina kivoja, koska ne kuluu ja on kiva tutustua uusiin tuotteisiin. Tämä matkakoko on näppärä, taitaa lähteä Thaikkuihin mukaan.



MIQURA
Exfoliating Face Pads Ovh 6€

Miqura on Korealaista kosmetiikkaa, jonka naamioihin olenkin jo tutustunut. Paketissa on kemiallisesti kuorivia lappua, jotka sisältävät hyaluronihappoa sekä ruusunmarja-ja aktiisia hedelmäuutteita.

Olenkin tämäntapaisia kuorintalappuja käyttänyt mm Whamisalta ja tykkäsin kovasti. Nämä tulevat testiin piakkoin!


ELEMIS
Suorérfood Glow Priming Moisturiser Ovh 50€/60ml, boxissa 20ml/19€

Tämä tuote on voittanut palkintoja ja kyseessä on varsinainen multitasking tuote, jota voi käyttää kosteusvoiteena, primerina tai heleyden antajana.
Voide sisältää varsinaisia superfoodeja kuten:
kombuchaa, fermentoitua inkivääriä ja vihreän teen siemenöljyä, sekä illuminating mineralseja jotka vangitsevat ja heijastavat valoa, mistä syntyy kasvoille hehku.

Oijoi, mä rakastan kaikkia hehkua tuovia tuotteita joten tämä tulee testiin. Elemisiltä olen kokeillut aiemminkin tuotteita, mutta mikään ei ole painunut erityisesti mieleen. Ehkä tää tekee poikkeuksen. Ehkä.



MANNA KADAR BEAUTY
Lippie Love Lip Scrub/sokerikuorinta huulille Ovh 22€

Hellävarainen sokerikuorinta huulille, kosteuttaa ja pehmentää.

Myönnän olevani todella huono käyttämään tälläisiä täsmätuotteita kuten käsi tai jalka tai huulikuorintaa. Kun kuorin kasvot, samalla aineella käyn kevyesti läpi huuletkin joten en usko avaavani tätä vaan laitan eteenpäin.


RITUALS
The Rituals of Karma Foaming suihkugeeli Ovh 9,90€

Intian lootuksen ja valkoisen teen tuoksuinen suihkuvaahto, joka on pumpatessa geelimäistä ja muuttuu ihanasti iholla vaahdoksi.

Mä olen tätä jo käyttänyt, sillä ostin laivalta Ritualsin setin jossa tämä oli ja tykkäsin kovasti. Arkisesta suihkuhetkestä tulee ihan luksusta, kun tuote on tälläinen <3 Muutenkin Rituals on mun lempisarjoja, joten tälläisiä lisää kiitos!

Rituals on tulossa loppuvuodesta  saapunut 15.9 Suomeen ja avannut uusia liikkeitä. Mukana oli lahjakortti, jolla saa myymälästä -20% alennuksen, aika kiva.




Kokonaisuutena todella kiva boxi ja olen tyytyväinen, että päätin jatkaa tilausta juuri tässä kohtaa.Yksi parhaita bokseja ikinä.

Ritualsin suihkuvaahdon korkki tosin oli haljennut ja suihkuvaahtoa valunut boksiin, joten pääsin heti leijumaan tuoksumaailmaan ja siivoamaan, mutta asiakaspalvelu hoiti tämän hyvin ja saan uuden tuotteen tilalle. Edit. Sain uuden tuotteet ja kaksi yllärituotetta hyvintyksenä. Ihana ele.

Taidankin tästä lähteä puhdistamaan ihoni ja kokeilemaan tuota kiinnostavaa naamiota.

Mitä muuten tykkäsit tuotteista? Onko maailman tilanne saanut sut säästeliäämmäksi?

Jos haaveilet omasta Goodieboxista, tästä linkistä tilaamalla saat ekan boxin puoleen hintaan.

Ihanaa viikonloppua,

Maikku


13 kommenttia:

  1. Ihan kiva boksi sisällöltään, olikohan kuvat ja tekstit jotenkin tässä postauksessa niin että ne ei kohdannut toisiaan? Vaikea jotenkin seurata kun ei näe kuvaa tuotteesta josta lukee heti ylhäällä tai alhaalla :) Ritualsin vaahtoavat suihkugeelit kyllä kivoja! Elemiksen tuotteita myös aina ilo saada bokseista, jotenkin tässä elemis+rituals tuotteet jo nosti boksin mun silmissä tosi kivalle tasolle. Muista tuotteista maski ja hiuslakka plussaa, manna kadarin huulikuorinnasta en itse olisi super innoissani, mutta varmaan tulisi pari kertaa kokeiltua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli joo, huomasin onneks jo aamulla itkin, mutta vasta sun jälkeen. Pahoittelut. Yksi kuva oli jäänyt pois, niin kaikki tekstit jotenkin hyppäsi.

      Poista
  2. Olipa vaihteeksi tosi kiva boksi! Elemis ja Rituals kiinnostaisivat näistä eniten, mutta siis kaiken kaikkiaan tämä on yksi parhaita Goodieboxeja, mitä oon nähnyt :) Musta tuntuu ettei nää sisällöt silloin omana tilausaikana olleet puoliksikaan näin hyviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, mä olen vieläkin tosi iloinen tästä ja kokeilin jo tuota naamioitakin joka oli yllättävän kiva!

      Poista
  3. Olin jo valmis haukkumaan tämän mutta yllättävän hyvä! Manna Kadar olisi ainut joka menisi samantien roskiin. Miks mun tilauksen loppuaikoina ei tullut näin hyviä boxeja? Goodiebox on vaan vähän turhan purkkipainotteinen eli tuli tosi paljon purkkeja ja tuubeja jotka ei kellekään tahtonut kelvata. Eikä mistään tuotteista hirmu suosikkeja sitten lopulta saanut. Joitakin tosi hyviä kyllä tuli! En tässä taloustilanteessa kuitenkaan tilaisi tätä ( aika kallis on ). Mutta kiva kun postaat tästä, mukava lukea jostain tästä boxista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana yllättyä joskus:) Mullakin on vielä pisteitä, joilla tilaan niinä on yt vielä muutaman ja sitten boksit jää toistaiseksi määritttelemättömäksi aikaa unholaan. Mä luulen, että Goodiebox on ehkä kokenut inflaation, sillä boksilla on ollut toimitusvaikeuksia ilmeisesti pitkin kesää ja hinta on ehkä vähän liian suolanen!

      Poista
  4. Onpa kivan oloinen boxi. Minä varmaan ottaisin kaikki tuotteet käyttöön :)
    Kivaa perjantaita sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että sinäkin tykkäät, nämä on kyllä kivoja käyttötuotteita. Kivaa viikonloppua Outi <3

      Poista
  5. Kivanoloinen boxi, kaikki tuotteet voisin itse käyttää. :) Toki maailmantilannekin on muuttuva, mutta ennemminkin elämäntilanne on laittanut miettimään, mihin rahat laittaa. Olen tällä hetkellä kotona kahden pienen lapsen kanssa.
    Jään seurailemaan blogiasi :) Kirjoitan itsekin kosmetiikka-aiheista blogia, jossa rönsyilen ehkä välillä Oriflamen muuhunkin maailmaan. Saisinpa blogini ulkomuodon joskus valmiiksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Minna ja kiva kun löysit tänne ja jätit kommentin. Täytyykin vierailla Blogissasi, itsekin ole myynyt Oriflamea, hyviä tuotteita. On ihan hyvä välillä pohtia omia kulutustottumuksia, tavara kun ei maailmasa lopu vaikka sitä ostaisi kuinka :D

      Poista
  6. Olipa kiva sisältö! Itse en ole Goodieboxia koskaan tilannut, mutta olen seuraillut muilta joskus sisältöjä enkä koskaan ole nähnyt hyvää boksia. Mutta tämä oli! Ainoastaan Mannakadar ei olisi jäänyt omaan käyttöön:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aina niin tuuria mitä sieltä boxista tulee ja miten tuotteet sopii itselle. Kerrankin boxi josta on tykännyt lähes kaikki :) Kiva kun kävit kommentoimassa <3

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥