perjantai 9. syyskuuta 2022

Elokuun kosmetiikkasuosikit

Ihan alkuun pyydän anteeksi, että olen aivan täysin unohtanut kosmetiikkasuosikit jo useammalta kuukaudelta. Pitäisikö olla huolissaan??? Mutta ei huolta, saatte elokuun kosmetiikkasuosikit hieman jo täällä syyskuun puolella ja syyskuun kosmetiikkasuosikit sitten loppukuusta, niin päästään näissäkin  ajantasalle.

Kosmetiikkasuosikeissa on yleensä viisi suosikkituotetta, joihin olen joko vasta tutustunut tai joita olen käyttänyt kuluvan kuukauden aikana. Eli mukana voi olla jo vanhoja tuttuja jostain aiemmasta yhteydestä ja ihan uusia tuotteita kuten nyt.

Olen koko kesän käyttänyt Filorgan ihonhoitotuotteita ja niistä on kolme suosikkiani myös tässä.
Tuotteista kerroin teille laajemmin vasta, joten tässä vain nopea vilkaisu.


Garnier Mineral hyaluron 72h on alkoholiton herkälle iholle tarkoitettu deo, jossa hyaluronihappoa. Tässä miellyttävä, mieto tuoksu ja deo pitää hyvin koko päivän. Se lupaa itseasiassa 72h suojaa, mutta mä käyn kyllä päivittäin suihkussa joten 24h riittää.

Tässä on mieto hyvä tuoksu, mistä tykkään sillä deon tuoksu määrittelee pitkälti ostanko sitä uudestaan.
Deossa toteutuu siis mulle kaksi tärkeintä ominaiuutta, pito ja tuoksu <3
 

Tämä Filorgan hehkua kasvoille tuova kasvovoide ei paljon esittelyjä enää kaipaa, voit lukea lisää täältä. Ihan lemppari <3


Ja tämä, Filorgan anti age-voide joka suorastaan hellii ihoa yön aikana. Tästä voi lukea myös täältä.


Puhumattakaan Filorgan seerumista. Seerumirakkauteni jatkuu ja tämä siloittaa ihoa supistaen ihohuokosia niin että aamunaamakin on alkanut miellyttämään. Vielä kun vastaava taika-aine löytyisi tummille silmänalusille.


Viimeisenä uutena löytönä Catricen hoitava huulivoide, joka peittää kevyesti ja tuntuu huulilla ihanan pehmeältä. Mulla sävy: Pearly peach 020 joka on nude ja tosi kaunis huulilla.



Siinä elokuun kosmetiikkasuosikit, löytyikö tuttuja?
Mitkä on sun viimeisempiä kosmetiikkalöytöjä?

Maikku



 

4 kommenttia:

  1. Kivoja suosikkeja! Pitäisi kyllä suosia enemmän market kosmetiikkaa, tuo catricen huulikiilto varmasti todella hyvä ja näyttää pakkauksenakin todella kauniilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä koitan säännöllisesti ostaa ja kertoa markettikosmetiikasta koska moni lukijoista on toivonut postauksia niistä :)

      Poista
  2. Olen ihastunut Doven deodorantteihin, joten ne taitavat olla minun uusin löytöni :)
    Ihanaa viikonloppua sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva tietää, mulla on jatkuvasti uusien alumiinittomien dödöjen etsintä haussa :( Parantumista sinulle Outi <3

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥