Leipä taipuu moneksi. Joko herkutteltavaksi sellaisenaan, lämppäreiksi taikka vaikkapa täytettynä herkulliseksi lisäkkeeksi grilliruoan kanssa.
Mä kokeilin tälläistä nyhtöleipää, josta tuli kyllä ihan superlemppari kertaheitolla ja jaan tämän ohjeen nyt teillekin.
Nyhtöleipä
1 paseoleipä
Sulatettua voita
Yrttejä, kuten basilikaa, persiljaa, ruohosipulia
Valkosipulimurskaa (Liekki)
Juustoraastetta
- Leikkaa leipä "ruuduiksi"
- Sulata voi
- Silppua yrtit
- Sekoita yrtit voihin ja valuta väleihin
- Lisää väleihin reilusti juustoraastetta
Paista leipä folioon käärittynä uunissa 225 asteessa n 15 min tai grillissä
Pelkkä uunista leviävä tuoksu on taivaallinen ja leipää on helppo ottaa itselleen sopiva pala "repimällä".
Tätä voi tuunata ihan oman mauan mukaan lempiyrteillä ja juustoilla.
Seuraavaksi kokeilen vuoristojuustolla, joka on super rasvaista mutta ihanan täyteläistä.
Juustosiivuilla saa leivästä juustoisampaa kuin raasteella.
Ootko kokeillut?
Maikku
Onpa herkullinen idea! Tätä voitaisiin kokeilla meidänkin perheessä. Herkullista viikonloppua sinulle Maikku <3
VastaaPoistaLämpimästi suosittelen ja kerro sitten mitä pidit :) Ihanaa viikonalkua <3
Poista