perjantai 27. toukokuuta 2022

Helppoa ja herkullista nyhtöleipää lisukkeeksi

Leipä taipuu moneksi. Joko herkutteltavaksi sellaisenaan, lämppäreiksi taikka vaikkapa täytettynä herkulliseksi lisäkkeeksi grilliruoan kanssa.
Mä kokeilin tälläistä nyhtöleipää, josta tuli kyllä ihan superlemppari kertaheitolla ja jaan tämän ohjeen nyt teillekin.

Nyhtöleipä

1 paseoleipä
Sulatettua voita
Yrttejä, kuten basilikaa, persiljaa, ruohosipulia
Valkosipulimurskaa (Liekki)
Juustoraastetta

  • Leikkaa leipä "ruuduiksi"
  • Sulata voi
  • Silppua yrtit
  • Sekoita yrtit voihin ja valuta väleihin
  • Lisää väleihin reilusti juustoraastetta 

Paista leipä folioon käärittynä uunissa 225 asteessa n 15 min tai grillissä




Pelkkä uunista leviävä tuoksu on taivaallinen ja leipää on helppo ottaa itselleen sopiva pala "repimällä".
Tätä voi tuunata ihan oman mauan mukaan lempiyrteillä ja juustoilla. 
Seuraavaksi kokeilen vuoristojuustolla, joka on super rasvaista mutta ihanan täyteläistä. 
Juustosiivuilla saa leivästä juustoisampaa kuin raasteella.

Ootko kokeillut?

Maikku
 

2 kommenttia:

  1. Onpa herkullinen idea! Tätä voitaisiin kokeilla meidänkin perheessä. Herkullista viikonloppua sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämpimästi suosittelen ja kerro sitten mitä pidit :) Ihanaa viikonalkua <3

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥

Testissä Bioderman Photoderm aurinkovoiteet

*Tuotteet saatu Kesä on täällä ja helteitä odotellessa on hyvä varustautua riittävin aurinkosuojin. Photoderm tarjoaa turvallista suojaa sek...