perjantai 20. toukokuuta 2022

Raikasta Ritualsia

Ritualsin tuoksut jakavat mielipiteitä, itsellänikin - sillä ne ovat varsin voimakkaita eivätkä aina sovi jokapäiväiseen käyttöön. Tämä herkullisen keltainen The Rituals of Mehr-sarja on raikas ja luotu täyttämään mieli, sielu ja keho energialla. Keltainen on kyllä energiaa tuova väri ja siksi tämä varmasti päätyikin ostoskoriin.

Tuoksu on setripuuta ja makeaa appelsiinia, jotka kohottavat mielialaa. Pieni määrä näitä tuotteita riittää ja se saa aikaan herkullisen tuoksumaailman ja hetkellisesti voi kuvitellakin makaavasi setripuun alla nautiskellen tuoreita appelsiineja.

Tässä setissä on vaahtoava suihkugeeli, vartalovoide, shampoo ja huonetuoksu. Tämä on aivan ihana lahjaidea, mutta joskus on kiva hemmotella myös itseään sillä voimakkaan tuoksuisen lahjan antaminen on aina pieni riski vaikka tuoksu onkin omaan nenään mieluisa. Mutta katsokaa mitä silmänruokaa tämä paketti pitää sisällään.

Olen ottanut käyttöön vasta vartalovoiteen ja huonesuihkeen, tuoksu on vartalovoiteessa ehkä pehmeämpi kuin huonetuoksussa mutta kumpikin on hyvä mutta voimakas. Yksi suihkaus yläkerrassa, leviää hetkessä portaikon kautta myös alakertaan ja täytyy sanoa että on kyllä tehokas suihkaus.

Oispa kiva jos noita mini huonetuoksuja saisi yksittäin ostettuna. Ihankuin olisin vasta jostain kuullut että Ritualsin myymälä olisi tulossa Helsinkiin piakkoin?! Jos näin on, siellä täytyy ehdottomasti piipahtaa.

Tykkäätkö sä Ritualasin tuoksuista? Entä käytätkö sä huonetuoksuja?

Maikku


4 kommenttia:

 1. Mehr sarja on ihana! Etenkin voide on mieluinen, todella ihanasti levittyvää ja imeytyvää. Ritualsin home perfumet on musta ihania ja jatkossa varmaan aion ostaa näitä tavallisten ilmanraikastimien sijaan ihan vessaankin :)

  Katsoin että Forumiin tulee RItualsin oma liike entisen Victorias Secret liikkeen tilalle ns. katutason kerrokseen johon pääsee mannerheimintieltä ja kampin suunnasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin <3 Voisin ostaa voidetta vaikka heti uudestaan ja sama juttu noiden suihkeiden kanssa. Kiitos kun kerroit tuosta, mä poikkean siellä ehdottomasti kunhan aukeaa.

   Poista
 2. Huonetuoksuja käytän. Niiden kanssa olen aika tarkkana, että ei tule päänsärkyä. Raikkaat tuoksut ihan ykkösiä. Mukavaa viikonloppua sinulle Maikku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, maltillisesti enkä ihan kaikkia voi käyttääkään samasta syystä. Iloa iltaan Outi <3

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥