tiistai 10. toukokuuta 2022

Kevät uutta -Rimmel Kind & Free

*Meikit saatu blogiin

Rimmelin meikkejä on löytynyt silloin tällöin meikkipussistani niin kauan kuin muistan. Siksi olikin kiva päästä tutustumaan uuteen Kind&Free meikkilinjaan, joka on luonnollinen ja vegaaninen.

Tässä pieni luotaus peitevoiteeseen, meikkivoiteeseen, puuteriin, ripsariin ja kynsilakkoihin jotka ovat  Rimmelin uutta luonnollista ja vegaanista Kind & Free meikkilinjaa.
Rimmelin Kind&Free peiteväri oli yllättävän hyvä, väriä oli helppo levittää ja peittävyys oli todella hyvä. Jopa niin hyvä että tuote pääsi huhtikuun kosmetiikkasuosikkeihin.


Tässä on Rimmelin ekat vegaaniset kynsilakat!
Kynsilakkoja viidessa kauniissa eri sävyssä. Kolme ylintä ovat kivoja hempeitä säyjä, kirkkaanpunainenkin menee kesävärinä mutta tummanpunaisen tilalle olisi voinut keksiä jonkin kesäisemmän sävyn.

Lakat ovat hajusteettomia ja kohtuullisen pysyviä.

Kind&Free Skin Tint-meikkivoide on kosteuttava ja sillä saa ohuen, luonnollisen lopputuloksen. Voiteessa on tehoasineena aloe veraa ja antioksidanttiyhdistelmä joka sisältää E, B5, B3 ja nämä yhdessä tuovat iholle hehkua ja luonnollisuutta.

Meikkivoiteista löysin heti oman sävyni, joka sopii hyvin kevyesti päivettyneelle iholle.
Sävyjä sain testiin kolme:
Rose vanilla 150
Rose Ivory 101
Classic Beige 201
 
Meikkivoide on ohutta, mun makuun riittävän peittävääkin. Se ei sisällä mineraaliöljyjä.Puutereista valitsin käyttöön sävyn 010 joka on juuri sopiva meikkivoiteen kanssa käytettäväksi. Puuteria käytän muuten harvakseltaan, vaikka sitä meikkivoiteen päälle suositellaankin jotta meikkivoide kiinnittyy. Musta meikkivoiteet ovat nykyisin sellaisia, että ne eivät välttämättä kaipaa puuteria lainkaan, etenkään talvella. Kesäisin mulla alkaa nassu kiiltämään helposti, silloin tulee puuteroitua jos meikkiä enempi.

Puutereita on kolmessa eri sävyssä:

01 Translucent
10 Fair
20 Light

Kivipuuteri on pitkäkestoinen mattapuuteri, joka vähentää nimenomaan ihon kiiltelyä. 
Pakkaus on 27% kierrätysmateriaalista valmistettu.

Kuvissa iholla meikki tehty Rimmelin Kind&Free tuotteilla.

Tuotteet olivat oikein hyviä, mutta ulkoasu olisi voinut olla tyylikkäämpi. Nyt tuotteista tuli ulkoisesti mieleen 80-luku, aineksia olisi parempaankin.

Oletko sä Rimmel-fani?
Entä oletko ennättänyt jo tutustua johonkin näistä uutuuksista?

Maikku6 kommenttia:

 1. Näyttää ainakin raikkailta sinisessä ulkoasussaan, luin vähän näistä Rimmelin sivuilta, nyt kun tätä täällä mainostit. Kyllä aikanaan tuli niin paljon ostettua Rimmelin tuotteita Tarjoustalosta ja Prismasta ostettua..!

  VastaaPoista
 2. Aikoinaan meikkipussista löytyi vain Rimmeliä. Sitten tuli muitakin edullisia ja laadukkaita merkkejä Rimmelin rinnalle. Nyt löytyy yksi ripsari enää pussukasta...ja tuo peitevoide olikin ostoslistalla jo.
  Mukavaa viikkoa sinulle Maikku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä :) Hyvä vain että meillä on mistä valita, välillä jopa liikaa mutta tuote meikkivoide oli kiva! Iloa iltaan Outi <3

   Poista
 3. Kivanoloisia tuotteita, toi peiteaine kiinnostaa edelleen :) Mä oon aina ihmetellyt ja salaa kadehtinut niitä, jotka voi jättää puuterin väliin eikä meikkipohja lähde liikkumaan/suttaannu heti kun kasvoihin vahingossakin koskee :D Mulla ei siis edes ole mitenkään rasvoittuva iho, päinvastoin, mikä edesauttaisi sitä meikkivoiteen suttaantumista ilman puuteria. Mutta siis joo, mulle puuteri on ihan ehdoton, vaikka välillä tekisikin mieli olla ilman ja aina "kadehdin" hieman teitä, jotka voitte sen puuterin jättää välistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jätän puuterin aina pois, kun mahdollista :) Jos meikin pitää kestää koko päivä kun olen liikenteessä-, silloin tietty laitan mutta kotioloissa en juurikaan. Jään oottamaan sun kokemuksia peitevoiteesta, kunhan ehdit sen jossain kohtaa testaamaan.

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥