tiistai 31. toukokuuta 2022

Testissä Nurmen sheivaus saippua

Kuinka moni sheivaa viikottain? Käsi ylös - H e p, aika moni kuten arvelinkin. Etenkin nyt kesää kohti mentäessä sheivaus säännöllistyy monessa kylppärissä entisestään ja siksi halusin ottaa testiin tämän Nurmen sheivaus saippuan ja kertoa siitä teille.

Saippua on Virossa käsinvalmistettu, kuten kaikki muutkin Nurmen palasaippuat ja saippuasta muodostuu kostealla iholla saippuavaahtoa, jonka avulla sheivaus on helppoa. Sheivausaippuassa on antiseptisia ainesosia, joten se ehkäisee näppylöiden syntymistä, ihon punoitusta ja tulehduksia.

Tuotteissa käytetään kasviperäisiä öljyjä ja rasvoja, oliivi ja auringonkukkaöljyä ja kookosvoita. Tässä palasaippuassa aktiiviaineina ovat sheavoi ja merisuola. Sheavoihan on tunnetusti superkosteuttaja, joka hoitaa ja suojaa ihoa. Se jättää ihon todella sileäksi ja pehmeäksi. Merisuola taasen ravitsee ja pehmentää ihoa.

Saippuassa on mieto tuoksu, joka ei käy nenään ja se sopii kaikille ihotyypeille..

Saippua on tietenkin vegaaninen ja koska se on pakattu pahviin, se on myöskin ekologinen valinta.

*Tuote saatu


Oman kokemuksesi mukaan todella helppo ja toimiva tuote. Saippua tosiaan vaahtoutuu helposti ja hyvin kostealla iholla. Tosin vaahto myös haihtuu nopeaan, joten kannattaa saippuoida vain se alue, jota on sheivaamassa.

Sheivaus on helppoa ja hyölä liukuu hyvin. Mulle tulee herkästi näppylöitä sheivauksen jälkeen, mutta ilmeisesti saippuan ainesosat hellivät ihoa niin ettei niitä ole tullut.

Hiiteen sheivausvaahto ja tervetuloa tilalle ekologinen saippua <3

Aiotko kokeilla?

Maikku

3 kommenttia:

  1. Tätä voisikin kokeilla. Minulla olisi juuri sheivausta tiedossa, kun pitää kintut saada mekkokuntoon lauantaiksi.
    Ihanaa tiistai-iltaa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
  2. Tää saippua on kyllä ihana! Täällä myös käytössä, rauhoittaa ihoa todella hyvin sheivauksen jälkeen ja on riittoisa. Iho jää myös ihanan pehmeäksi. Nurmen tuotteissa on monta omaa suosikkia, joita tulee ostettua aina loppuneen tilalle ja osa on ollut jo vuosikausia käytössä. 😊❤️

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥

Testissä Bioderman Photoderm aurinkovoiteet

*Tuotteet saatu Kesä on täällä ja helteitä odotellessa on hyvä varustautua riittävin aurinkosuojin. Photoderm tarjoaa turvallista suojaa sek...