perjantai 6. toukokuuta 2022

Juhlahumua

Meillä juhlittiin vappuaattona teinin 18-v synttäreitä. Mietin aluksi tuleeko kukaan vappuaattona juhlimaan, mutta se osoittautuikin loistavaksi juhlapäiväksi. Bileet oli toki pienet, vain lähimmät sukulaiset ja muuutamia ystäviä, kun ei kelit vielä sallineet kesähuoneessa eli  pihalla istuskelua.

Pääosaa sankarin lisäksi näytteli kakku, jonka loihti jälleen Sokeritähti. Annoin Sokeritähden Einille ideaksi, että kakku saisi olla prinsessakakun makuinen ja koristeena pojan harrastuksiin liittyen lentokone, kamera ja tietenkin juhlan kunniaksi numerot 18.

Kakku oli sitä mitä toivottiin ja enemmänkin, suussasulavan herkullista ja niin riittoisaa että saatiin herkutella vielä alkuviikosta kotonakin. Lisäksi tarjolla oli voileipäkakkua, lohituulihattuja (Sokeritähti), ruisnappeja, cocktail-tikkuja, pikku pizzoja, Arnoldsin donitseja, keksejä, macaroneja (Sokeritähti) karkkeja ja sipsejä.














Poitsu sai mieluisia lahjoja ja lähti kavereiden kanssa illalla juhlimaan, kuten arvattavissa oli. Me jäätiin ystävien kanssa istumaan iltaa ja poikettiin pitkästä aikaa laulamassa karaokea. Hauska vappu oli kokonaisuudessaan ja kiva oli tavata kerralla useampia läheisiä. Elämä alkaa hiljakseen palautua ennalleen, kun voi elää kuten ennen K-aikaa.

Millainen vappu teille oli? Juhlitteko vai oliko vappu päivä muiden joukossa?

Maikku


6 kommenttia:

  1. Kiva että juhlijoita riitti! Kakku on upea ja herkut näyttää ihanilta. Sulla on muuten tosi ihanat pitkät hiukset! Onnea täysi-ikäiselle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herkut oli ihan liian hyviä ja koko viikko on mennyt niitä sulatellessa :D Kiitos -kerrotaan, hiukset ovat jossain välissä vain kasvaneet :)

      Poista
  2. Onnea täysi-ikäiselle!

    Hieno kakku. Meilläkin juhlitaan vielä täynnä vuonna 18v synttäreitä.

    VastaaPoista
  3. Ihana kakku ja onnittelut vielä synttärisankarille! Meillä oli kotivappu, joka oli ihana.
    Mukavaa äitienpäiväviikonloppua sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä kertakaikkisen herkullinen. Kotivappu on parhautta :)
      Mukavaa Äitienpäivää ja viikonloppua Outi <3

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥