sunnuntai 14. marraskuuta 2021

Hemmottelua talvi-iholle

 Kaupallinen yhteistyö @premiumsaippuat.fi

Talvi-iho tarvitsee ihan spessu hemmottelua, sillä monella vartalonhoito jää kesän jälkeen unholaan.

Premiumsaippuoilla, on paitsi ihan mieletön valikoima saippuoita eri tarkoituksiin, myös paljon erilaisia ihonhoitotuotteita kasvoille ja vartalolle.

Olen käyttänyt tuotteista silkinpehmeää Kashmir-suihkusaippuaa, syntisen suloista suklaanaamiota kasvoilla ja vartalolla sekä iholla sulavaa hierontapalaa nyt jonkin aikaa ja tuotteet ovat paitsi aisteja hiveleviä, myös todella laadukkaita ja riittoisia.



Cashmere suihkusaippua


Veikeän tuoksuinen suihkusaippua on ollut kyllä mieleen ja jättää ihon silkinpehmeäksi. Mä tykkään tälläisistä suihkusaippuoista, joissa on lempeä, kiehtova tuoksu - se tekee suihkuhetkestä jotenkin nautinnollisemman.


Hierontapala Shea-Kaakaovoi


Uuuuuh, hierontapala, joossa yhdistelmä shea-ja kaakaovoito. Hierontapala sulaa hitaasti ihoon lämmöstä, vapauttaa iholle ihania öljyjä, joilla ihon elastisuus paranee, ja iho pehmenee.

💛Kaakaovoi - sisältää paljon E-vitamiinia, antioksidantteja sekä vitamiineja mineraaleja, da se muodostaa iholle suojan.

💛Sheavoissa on paljon vitamiineja (A ja E) sekä mineraaleja. Se hoitaa, kosteuttaa, suojaa ja korjaa ihoa, lisäten ihon elastisuutta ja  auttaa ihoa uusisutumaan.

💛Mehiläisvaha kosteuttaa, hoitaa ja rauhoittaa ihoa.

💛Kookosöljy myös tunnetusti kosteuttaa, suojaa ja pehmentää ihoa.

Ihana tuote vaikka suihku jälkeen omalle iholle hieerottavaksi tai ihastuttava lahjaidea vaikkapa omalle kumppanille. Lahjaan voi liittää vaikkapa romanttisen hierontahetken.




Suklaanaamio kasvoille ja vartalolle


Nyt on kuulkaan sellainen herkku, että oksat pois. Kasvo ja vartalonaamio, joka sisältää:

💛Kaakaota
💛Sheavoita
💛Arganöljyä
💛Kaakaouutetta

Kukapa ei rakastaisi suklaata ja tässä sitä on koko putkin edestä. Jo purkin avatessa ilmaan tulvii ihan syötävän suloinen suklaantuoksu ja naamiota tekisi mieli suorastaan lusikoida suuhun.

Kaakaonaamio on ihana kasvoille, mutta myös vartalolle. Tämäkin ihan huippu lahjaidea itselle tai läheiselle.






Näin joulun alla on kiva jakaa hyviä kokemuksia tuotteista, joista on ollut itselle iloa ja antaa lahjavinkkejä. Premiumsaippuat.fi:llä on todella kivoja tuotteita, kannattaa kurkata.

Milloin sä oot viimeksi hemmotellut itseäsi ihan kunnolla?

Maikku

2 kommenttia:

  1. Iho hemmotteluja teen kerran viikossa, muuten hemmottelut on jääneet vähäisiksi. Tai no kyllähän minä kynnet käyn laitattamassa. Tuo hierontapala lähtisi heti minun hankintalistalle.
    Ihanaa sunnuntaita sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
  2. Nää kaikki tuotteet kuullostaa ihanilta! En ole noita öljyisiä hierontapaloja vielä koskaan kyllä kokeillut, jotenkin palatuotteet vielä vähän vierastaa itse hankkia kun tuntuu, etät niitä on vaikea säilöä ja suojata :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥