tiistai 9. marraskuuta 2021

byRailin ihonhoito tuotteet

 Olen somessa ihastellut byRailin tuotteita ja kuullut lukuisia suosituksia tuotteita, ja sain mahdollisuuden tutustua tuotteisiin itsekin. Mulla on muutamia sarjan tuotteita jo ollutkin ja niistä tykännyt, joten lähtökohtaisesti odotin näiltä paljon.


Tässä postauksessa byRailin:

 💛Tehokkaasti kosteuttava hoitovesi
💛 Tehokosteuttava suihke
💛Hyaluron Filler seerumi
💛 Pro Lift Night Mask
 
Tuotteet saatu blogiin*


Tehokkaasti kosteuttava hoitovesi 150ml

Ihastuttava geelimäinen kosteuttava hoitoneste. Taikoja tekemässä todella kosteuttava hyaluronihappo ja kotimainen puolukkauute, joka sisältää paljon antioksidantteja.

Hoitovettä painellaan puhtaalle iholle ja sitä voi halutessaan kerrostaa vaikka kuinka monta kertaa. Itse kerrostan yleensä 2-3 kertaa.

Yksi tämänkaltainen todella kosteuttava ja paksu hoitovesi kuuluisi joka naisen kauneuspakkiin. Suihkutettavat kasvovedet ovat paljon ohuempi, joten tällä saa runsaasti pitkäaikaista kosteutusta iholle ja itse ainakin tykkään tämänkaltaisesta tuotteesta valtavasti, eikä tämä byRailin hoitovesi ole poikkeus.

 


Pro Glow Perfecting Face mist//Tehokosteuttava suihke

Hyvin kosteuttava kasvosuihke, joka sopii kasvojen kosteutukseen, raikastukseen tai meikin kiinnitykseen. Kasvosuihkeessa ruusuvettä ja hyaluronihappoa, jotka yhdessä kosteuttavat ja freshaavat ihoa. Tämä on myös monikäyttäinen tuote sillä voit käyttää kasvosuihketta:

💛meikinkiinnitykseen
💛ihon virkistämiseen
💛meikin korjaamiseen
💛kosteutukseen esim lentokoneessa

Tykkään kasvoveden tasaisesta suihkeesta ja freshistä tunteesta iholla.Hyaluron Filler

Unelman kevyt mutta tehokas kosteuttaja iholle, jossa puolukkauutetta ja reilusti hyaluronihappoa, aikuisen ihon tarpeisiin. Loistotuote erityisesti pintajuonteiden päälle, jolloin hyaluronihappo toimii ihoa täyteläistävänä ja tasoittaa juonteita.

Koska hyaluronihappo sitoo runsaasti kosteutta, saat parhaan lopputuloksen kun levität hyaluron filleriä hoitonesteestä vielä kostealle iholle.

Mä tykkään juuri tämänkaltaisista seerumeista, täyteläisistä ja siitä napakasta, ehkä kiinteyttävästäkin tunteesta iholla, jonka seerumi jättää. Pro Lift Night Mask

Hemmotteleva yönaamio, joka tukee ihon uudistumista yön aikana. Voiteessa on vahvasti ihoa elvyttävää ubikinononia (Q10), hyaluronihappoa ja anti-age vaikutteista argitiini PCA:a.

Yönaamiossa on ihastuttava geelimäinen, lähes silkkinen koostumus joka imeytyy iholle hyvin, vaikuttaen läpi yön. Voide ei myöskään tahmaa.

Jos voide on yhtään tahmaava tai se jää pyörimään iholle, se jää mulla käyttämättä mutta tämä suorastaan hujahtaa iholle ja iho tuntuu aamulla jo valmiiksi kosteutulta.
Kaikki byRailin tuotteet, joita olen käyttänyt - ovat olleet aivan huippuja ja voin niitä täydellä sydämelläni suositella meille aikuisille naisille. Ne sisältävät laadukkaita ainesosia kuten hyaluronihappoa, joka on nykyään monella yksi hyvin hoidetun ja kosteutetun ihon salaisuus.

Oletko ehtinyt kokeilemaan?
Käytätkö muuten yönaamioita-tai voiteita?

Maikku

1 kommentti:

  1. Kyllä käytän välillä yönnaamioita, yleensä sellaisia syväkosteuttavia!
    Ihanaa tiistai-iltaa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥

Helppoa ja herkullista nyhtöleipää lisukkeeksi

Leipä taipuu moneksi. Joko herkutteltavaksi sellaisenaan, lämppäreiksi taikka vaikkapa täytettynä herkulliseksi lisäkkeeksi grilliruoan kans...