tiistai 16. marraskuuta 2021

Meikki by Railin tuotteilla

Tässä postauksessa punataan huulet ja sipaistaan väri myös poskille. byRaililla on ihan loistavia meikkejä aikuiselle naiselle ja tein meikin jossa käytin byRailin huuli-ja poskipunaa.

Esittelen myös tuotteet lyhyesti, kuvat puhukoon puolestaan.

Tuotteet saatu blogiin*byRaili voidemaiset poskipunat


Mä olen aika vähän käyttänyt voidemaisia poskipunia, kun ajatus ollut että niiden kanssa saan liikaa punaa poskiin. Mutta voiko poskipunaa edes olla liikaa??

Voidemainen poskipuna on helppo levittää, sipaisu kämmensyrjään ja siitä sormin tai siveltimellä levitetään pieni määrä poskipäille samalla häivytellen. Tämä levittyy ja häivyttyy hyvin ja vaikka alkuun tuntuisi että punaa on himpun verran liikaa, se "imeytyy" iholle ja hetken kuluttua haluat laittaa sitä lisää, jos laitoit aluksi varovasti :)

Poskipuna sulautuu pigmenttien ansiosta ihoon, se antaa kaunista luonnollista hehkua, raikastaa ja virkistää ilmettä ja omasta mielestäni meikkini on epätäydellinen ilman poskipunaa.

VINKKI: Jos mietit minne poskipuna oikein laitetaan, niin Raili suosittelee levitettävän poskipunaa sinne missä hymy näkyy, kun innostut ja rakastut eli poskipään korkeimpaan kohtaan, häivyttäen kohti korvia. Tällöin saa myös kevven varjostuksen.byRaili huulipunat


Näissä punissa on runsaasti pigmenttiä, joten ne pysyvät huulilla pitkään samalla hoitaen. Muistatte ehkä etten ole ennen ollut niinkään huulipunien ystävä, koska en tykkää yhtään jos huulipuna tuntuu kuivalta.
Nyttemmin olen tutustunut kosteuttaviin puniin, kuten nämä byRailin huulipunat ovat ja ihastunut niihin niin, että minustakin on kuoriutunut huulipunien käyttäjä.

Näissä punissa on aivan ihana silkinpehmeä koostumus, joka tuntuu jo levitettäessä miellyttävälle.

Huulipunia on saatavilla useissa sävyissä, itselläni on sävyt:

Rose 030 ja Rose 010byRaili-sarja on kyllä ihan huippu aikuiselle naiselle, suosittelen lämpimästi tutustumaan.  
💜💜💜
 Mitä tykkäsit, miltä sävyt näyttivät sun silmään? Käytätkö voidemaisia poskipunia?

Maikku

1 kommentti:

  1. Erityisesti kesäisin olen tykännyt käyttää voidemaisia poskipunia. Meikki näyttää hyvältä, varsin luonnolliselta.
    Kaunista tiistaita sulle Maikku <3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥