keskiviikko 17. helmikuuta 2021

Lookfantastic Helmikuu 2021

Helmikuun Lookfantasticilla oli jostain syystä toimitusvaikeuksia ja se saapui vasta nyt. Tästä tuli kyllä tietoa jo alkukuusta, joten tiesin että osaan odottaa boksia myöhässä saapuvaksi. Tämä onkin tällä erää kolmanneksi viimeinen LF-boksini, sillä viimeinen saapuu huhtikuussa.

Päädyin ratkaisuun ihan käytännöllisistä syistä, sillä mulle on kertynyt sekä bokseista että joulukalentereista kosmetiikkaa sen verran, että nyt on aika pitää taukoa ja koittaa käyttää jo saatuja tuotteita pois.

Helmikuun kauneusboksi on raikas oranssi ja teemana uudistuneessa saatekirjeessä:

it`s TIME to be your own SOULMATE

Mutta nyt availemaan boksia.



MAGNITONE LONDON
Wipeout "Swipes" Eco-Friendly MakeUp Remove Pads 2-pack

Mikrokuituiset ja pestävät puhdistuslaput. Nämä vaikuttavat oikein laadukkailta ja käytän mikrokuitulappuja kasvojen hoidossa päivittäin, joten nämä ovat oikein käytännöllisiä.



BUBBLE T
Strawberry Macaroon Hand & Body Butter 50ml

Herkullisen tuoksuinen mansikka-macaron käsi & vartalovoide. Ennestään tuntematon tuotemerkki, mutta mielenkiintoinen tuote talvi-iholle. Ulkoisesti ihan super houkutteleva.




ILLAMASQUE
Mini Beyound Veit Primer 6ml

Hohtoa antava primer, jota piti heti kämmensyrjälle kokeilla. Antoi kauniin hehkun, joten tokihan tämä testiin tulee. Purkki on todella pieni, mutta toisaalta primerit ovat aika riittoisia ja tämä saattaa olla sen verran hohtava tuote, ettei se jää arkikäyttöön.





MÀDARA
SOS Hydra Recharge Cream 20ml

Syväkosteuttava tehovoide pintakuivalle ja stressaantuneelle iholle. Tuote sisältää paljon antioksidantteja. Tykkään Màdarasta ja tähän tutustun mielelläni.


BALANCE ME
AHA Glow Mask 10ml

AHA-happoa sisältävä hedelmähappokuorinta, joka puhdistaa ja kirkastaa ihoa.
Olen kokeillut AHA-happokuorintoja ja todennut ne varsin tehokkaiksi. Balance Me ei merkkinä ole vakuuttanut minua, mutta katsotaan.


EYEKO
Calactic Lid Gloss Zodiac 4ml

Kimaltava luomiväri kauniissa, lämpimässä sävyssä Zodiac. Meikit on aina tervetulleita, kantotaan josko mä osaisin tälläistä nestemäistä luomiväriä käyttää.




Sanoisin, että aika kiva kauneusboksi vuoden alkuun ja kaksi meikkituotetta sekä noi mikrokuitulaput ilahdutti, eikä tuo herkullinen käsirasva, eikä Màdaran voidekaan ole hullumpia. Vain Balance Me:n naamio mietityttää, mutta sekin selviää kokeilemalla.

Tykkäsitkö sisällöstä? Ootko käyttänyt hedelmähappokuorintaa?

Maikku



8 kommenttia:

  1. Itse pidän kovasti näistä "kesto" vanulapuista, itselläni on pieni kestopyyhe jolla voisi pelkän veden avulla pestä vaikeankin silmämeikin :) Tuo Primeri näyttää oikein kultahiekalta tossa pikku purkissa! Primerit kestävät kyllä välillä tosi pitkään vaikka olis ihan arkikäytössä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, mulla on kestovanulappuja pino ja pyyhekin löytyy! Niitä käytän pääsäänötöisesti aina, joten nämä pääsevät joukon jatkoksi. Primeria kokeilin tänään, mutta ei ole ihan niin hehkuva kun oletin.

      Poista
  2. Ihanat nuo kesto vanulaput ja oh tuo mansikkainen käsi-/vartalovoide <3
    Kiva boxi! Mukavaa loppuviikkoa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookkin, tästä boxista on kyllä iloa. Mukavaa viikonloppua ♥

      Poista
  3. Tuo käsi- ja vartalovoide on minun juttuni just nyt! Päivällä töissä katsoin käsiäni tajusin, miten kuivat korput ne ovatkaan. Pakkassää ja käsien pesut päivän mittaan ovat rokottaneet käpäliäni. Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on mullakin, jatkuva käsienpesu kyllä kuivattaa ja rasvata saa monta kertaa päivässä. Mukavaa viikonlopppua ♥

      Poista
  4. Tää boksi oli ihan huippu! Tosin sain ton Mádaran tilalle toisen tuotteen ja olisin itse pitänyt ehkä enemmän tosta Mádarasta, mutta oon tosi tyytyväinen sisältöön silti :) Toi käsivoide oli ihan superkiva, vaikka tuoksu hitusen esanssinen olikin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole vielä nuuskaissut sitä kun edellinen rasva kesken, mutta ulkoasu houkuttelee.

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥