perjantai 12. helmikuuta 2021

Testissä suihkutettavat hoitoaineet

En voisi kuvitella elämää ilman hiuksiin suihkutettavaa ja jätettävää hoitoainetta, sillä mun hiukset on aina pesun jälkeen ihan takussa ja vasta suihkutettavalla hoitsikalla saan sen harjuttua. Tätä on elämä vaalennetun pehkon kanssa. 

Koska oon testannut lukuisia hoitiksia, ajattelin että otan nyt tällä hetkellä kaapista löytyvät suihkeet testiin tänne blogiin ja kerron niistä teillekin. Mulla ei ole normaalisti näin montaa eri tuotetta, mutta ostin viimeksi Sokoksella käydessäni kolme eri tuotetta, koska sattui olemaan valikoimaa ja yhden näistä olen saanut.

Toisaalta, mun käytössä nämä eivät ehdi homehtumaan;) Testissä ja vertailussa kuusi eri tuotetta joista lyhyt kuvaus ja sitten mun oma kokemus.


ULTEKRAM luomu Nordic Berries spray hoitoaine 250ml// Ovh 6,90€

"Hoitoainesuihkeessa on tyrniä, mustikkaa, karpaloa ja ruusunmarjaa, jotka yhdessä hyaluronihapon kanssa ravitsevat ja kosteuttavat hiuksi. Pajunkuoriuute, aloe vera ja glyseriini hoitavat hiuksia ja tukevat sekä vahvistavat muiden kasviperäisten ainesosien vaikutusta."

Suihke on pumpussa tosi lyhyt ja napakka, mistä en oikein tykkää. Pumppua saa pumpata pumpata ja pumpapa todella monta kertaa, että saa riittävästi hoitista hiuksiin ja suihke on kerta painalluksella tosi "paikallinen".

Tuoksu on hyvin mieto, ei käy nenään ollenkaan vaikka tässä onkin monia raaka-aineita jotka saattaisivat tuoksua.

Tämä ei ole riittävän tehokas hiuksilleni, takkujen selvittämiseksi saisin suihkia tätä ihan hirmuisesti jotta tästä olisi jotakin hyötyä. Koska hoitis käytät pyyhekuiviin hiuksiin, ei tunnu kivalta ajatukselta sotkea niitä uudestaan kokonaan hoitiksella vain siksi että se on niin tehoton ettei pienempi määrä riittäisi.

Tämä voisi olla ok lyhyemmälle tukalla.



FOUR REASONS hoitosuihke 250ml// Ovh 9,90€


"Hoitosuihke kosteutta kaipaaville hiuksille. Ylläpitää hiuspohjan kosteustasapainoa, jättää hiukset ilmaviksi ja vähentää sähköisyyttä."

Suihke on pumppupullossa pitkä ja tasainen, hoitista suihkuaa laajalle alueelle kostuttaen hiuksia ja juuri tälläinen pumppupullon suihkeen pitäisikin olla.

Tykkään myös raikkaasta, kevyestä hedelmäisestä tuoksusta ja tunteesta jonka tämä hiuksiin jättää.
Ne on helppo harjata ja nimenomaan sitä ensimmäisenä odotan hoitisuihkeelta.

Tätä olen käyttänyt ennenkin ja menee ehdottomasti jatkoon.


NATURA SIBERICA hoitoainesuihke 125ml// Ovh 7,90€


"Hoitoainesuihke jossa luomutyrnin hydrolaatteja, vitamiineja, pellavansiemenöljyä sekä aminohappoja.Kosteuttaa, ravitsee ja korjaa hiuksia."
 
Tämä on myös pumppupullo ja hyvä suihke, ei tarvitse pumppaamalla pumppailla.
Tämän teho ja kosteutus ei ihan riitä testissä olleisiin parhaimpiin tuotteisiin muttei missään nimessä ole huonokaan.

Tuoksussa on tyrniä mutta hyvin hillitysti.

Olen ostanut ennenkin ja tulen varmaan ostamaan, mutta kovasti kosteutusta kaipaavat, helposti takkuntuvat hiukset eivät ehkä saa tarpeeksi hyötyä tästä.



Schwarzkopt GLISS 200ml //3,50€

" Suunniteltu korjaamaan hiuskuitujen sidoksia ja vahvistamaan hiuksien rakennetta sisältä. Sisältää Omegaplex-teknologian ja acai-marjaa."

Tämä taitaa olla testin ainoa markettikosmetiikka hoitoainesuihke ja tässä on oikein toimiva pumppuosa, suihketta on helppo annostella ja tehoa riittää myös vaalennettujen hiusten kosteuttamiseen ja takkujen selvittämiseen. Hinta ei ole aina takuu toimivasta tuotteesta.

Olen käyttänyt tätä jo vuosia (sarjassa on eri linjoja, niiden välillä olen vaihdellut) ja tämä on peilikaapin vakiohoitis.


BRUNS nr 19  hajusteeton 200ml //Ovh 19,90€


"Käsintehty hajusteeton, kosteuttava ja ravitseva hoitoainesuihke kaikille hiustyypeille. Kiiltoa ja kammattavuutta ihan ilman tuoksua. Sisältää jojobaöljyä, avokadoöljyä ja  sheavoita. Myös kevyt lämpösuoja hiusten käsitellyn ajaksi".

Tässä on oikein hyvä tasainen suihke, ehkä testin parhaimpia ja tosiaan tässä ei ole lainkaan tuoksua.
Hoitis on luonnonkosmetiikkaa ja kammattavuus on suihkeen jälkeen hyvä.



KLIPPOTEK Argan Oil hoitoaine 200ml// 8,90€

"Hoitoainesuihke joka kosteuttaa ja antaa uutta eloa kuiviin hiuksiin. Sisältää keratiinia, luo Argan-öljyä ja E-vitamiinia, jotka yhdessä suojaavat ja vahvistavat hiuksen pintaa ja helpottavat kammattavuutta.Sopii myös Curly Girl-metodiin."

Pumppupullo, jossa täydellinen suihke ja tuoksu - ah - argan-öljy on vain niin mieletön tuoksu, joka ei kuitenkaan ole mitenkään voimakas. Olen tähän alunperin ihastunut ihan ensin tuoksun takia mutta tämä kosteuttaa hiuksia hyvin ja tekee ne helposti kammattavaksi.

Pullo tosin tuntuu hupenevat todella nopsaan muihin nähden. Onkohan syynä se, että tuoksun takia tätä tulee annosteltua aina paljon, ehkä.



Testin isommat pullokoot 250ml:

♥Ultekram

♥Four Reasons

 Edullisin

♥ Schwarzkopt GLISS

                                                                               Kallein

♥ Bruns nro19

Hoitavin

♥ Klippotek Argan-oil

Paras suihke

♥Four Reasons

Näistä jatkoon menee:

Four Reasons, Klippotek, Schwarzkopt GLISS, Bruns nro19

Varsin onnistunut kattaus kun kaikista vain yksi oli sellainen hoitis, joka ei riittänyt selvittämään mun takkutukkaa. Jostain syystä Ultekram ei ole vakuuttanut mua ennenkään, eikä tämä ollut poikkeus.

Millaista hoitoainesuihketta sä käytät? Oliko tässä tuttuja tuotteita?


Maikku


4 kommenttia:

  1. En itseasiassa käytä suihkutettavia hoitoaineita, vaikka syytä varmaan olisi. Olen kyllä varsinainen takkutukka aina :)
    Kivaa iltaa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
  2. Käytän joka pesun jälkeen hiuksiin suihkutettavaa hoitoainetta. Yleensä latvojen suihkuttelu riittää. Nyt on ollut käytössä jo pidempään Schwarzkopfin Bonacure hyaluronic moisture kick. Tuota Four Reasonsia minulla on ollut myös ja tykkäsin siitä.

    VastaaPoista
  3. Mä käytin yhteen aikaan tosi paljon hiuksiin jätettäviä hoitoaineita. Nyt eivät ole olleet enää vuosiin käytössä aktiivisesti muutamia kokeiluja lukuunottamatta. :)

    VastaaPoista
  4. Schwarzkopfia ja Klippoteketiä,selvitän tosin takut muumi-selvitysuihkeella. Nyt kun on käsittelemätön hius, niin kovinpaljoa ei onneksi tarvitse selvitelläkään.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥