perjantai 5. helmikuuta 2021

Testissä KORENTO Seerumimeikkivoide

*tuote saatu @Ruohonjuuri

Miltä kuulostaa hoitoseerumi ja BB-voide samassa pullossa?

KORENTO Age Defying Serum Foundation-seerumimeikkivoiteella saa kevyesti päivettyneen ihon, jota seerumi hoitaa ja ravitsee.  

Tämä on tarkoitettu erityisesti aikuiselle, kuivuuteen taipuvaiselle iholle. Siinä on myös valoa heijastavia pigmenttejä, jotka tasoittavat ihon sävyä ja häivyttävät samalla ihon epätasaisuuksia ja juonteita. 

Tällä saa siis hoitavan seerumin tehon+ BB-voiteen vaikutukset samassa putelissa, sillä se sisältää antioksidanttisen vitamiinicocktailin arktisia marjoja ja ravitsevia öljyjä.
Seerumimeikkivoiteessa  yhdistyvät vitamiini- ja antioksidanttipitoinen Korento Berry Active Complex™-marjaöljy-yhdiste, E-vitamiini, jojoba sekä iholle ihanteelliset rasvahapot. 

"Laadukkaan seerumipohjan ansiosta Age Defying Serum Foundation levittyy kasvoille vaivattomasti, kevyen meikkipohjan luomiseen tarvitset tuotetta vain muutaman pisaran. Valoa heijastavat pigmentit luovat iholle kuulaan nuorekkaan hehkun ja häivyttävät ihon epätasaisuuksia ja juonteita. Seerumimeikkivoide pehmentää kuivaa ihoa sekä hoitaa ikääntyvää ihoa. Kevyesti peittävä tai keskipeittävä, ihon sävyä tasoittava, heleä ja luonnollinen lopputulos."

Age Defying Serum Foundation on ihanteellinen myös pintakuivalle tai nuoremmalle iholle, joka kaipaa tehokasta kosteutusta, kevyttä peittävyyttä ja ihon sävyn tasoitusta. 

Seerumimeikkivoide on hyvin ohutta ja juoksevaa ja se on helppo levittää. Olen levittänyt tätä poikkeuksellisesti sormin, koska juoksevan koostumuksensa vuoksi se imeytyy hetkessä meikkisieneen ja näin seerumimeikkivoidetta hieman säästyy.

Peittävyyttä tässä ei mielestäni ole juurikaan, mutta ihon väriä se tasoittaa ja antaa kauniin hieman päivettyneen, kuulaan sävyn joka on kyllä mun mieleen. Käytän muutenkin kevyttä meikkipohjaa, joten tämä sopii mulle hyvin. Voisin kuvitella käyttäväni tätä esimerkiksi läpi kesän, sillä silloin en juurikaan meikkivoidetta käytä mutta tällä saa juuri sen verran tasoitettua ihon sävyeroja kuin tarpeen, joka riittää.

Mä laitoin tätä eka kertaa iholle sen jälkeen, kun olin levittänyt tavallista seerumia ja kuinkas kävi. Tämä meikkivoideseerumi ei tykännyt siitä ja levitettäessä muuttui kokkareiseksi. Elikäs en suosittele alle seerumia ollenkaan ja toisaalta, eipä sitä tarvitsekaan kun se löytyy tästä.

Pullo pitää ravistaa huolellisesti ennen annostelua.


Kuten varmasti jo moni tietääkin, tykkään erityisesti ohuista, kuulaista meikkipohjista ja käytän meikkivoidettakin aika vähän, siksi ihastuin tähän täysin, sillä se antaa juuri sen verran sävyä iholleni, kuten kaipaankin ja säilyttää silti lookin luonnollisena.

Musta on kiva meikata arkisinkin vähän, mutta niin ettei näytä - erityisen meikatulta. Tämä tuote on kyllä aivan loistava ja jää kyllä meikkipöydälle. Juhlaan, jopa minä tälläydyn vähän enempi ja laittaisin ihan meikkivoidetta.

Sarjana KORENTO vaikuttaa tämän ensikosketuksen perusteella oikein mielenkiintoiselta.
Oletko sä tutustunut sarjan tuotteisiin?
Millaista meikkivoidetta tai meikkipohjaa sä suosit?

Maikku

2 kommenttia:

 1. Tämä voisi olla kiva tuote myös minulle. Vähän olisi kiva saada väriä näin talvisin kasvoille. Tykkään myös siitä, että arkisin on meikkiä, mutta en halua töissä olla liian meikatun näköinen kuitenkaan.
  Ihanaa viikonloppua sinulle Maikku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä kiva, toinen on Zuiin päivettävät tuotteet!Mulla on sama, tykkään arkena sellaisesta kevyestä meikistä vaikka täällä kotona työskennellessäni kukaan ei olekaan katsomassa :)

   Ihanaa viikkistä ♥

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥

MÀDARAN SPF50 tuotteet

*Tuotteet saatu Olen aurinkosuojista puhunut täällä blogissa monia kertoja, ja koska kyseessä on tärkeä asia - puhun jälleen. Etenkin näinä ...