maanantai 28. joulukuuta 2020

Geelikynsiä vuoden varrelta

Ajattelin koota kaikka mun tämän vuoden kynnet tähän yhteen postaukseen, sillä eipä sitä enää itsekään muista minkälaisia on vuoden varrella ollut. Käyn kynsihuollossa aika tarkkaan 4 viikon välein tai se on optimi, joten aika monet erilaiset on ollut tänäkin vuonna.

Geelikynnet on ollut mulla nyt yhtäjaksoisesti monta vuotta. Tein niitä aikoinaan itsekin ja on mulla laite ja tarvikkeet vieläkin, mutta en oikein päässyt kehittymään kun tein niitä niin harvakseltaan.     Siksi totesin, että on parempi satsata itseensä ne kympit kuussa ja käydä ammattilaisella.

Mun kynsiteknikko on paitsi ihan super ihan tyyppi, niin todella taitava työssään. Monesti mulla ei ole mitään ideaa mitä seuraavaksi, mutta Miriam taikoo mulle aina jotain ihanaa. On ollut tyylikästä yksiväristä, kuin yksisarvista, marmorointia tai blingblingiä.

Loistava kynsiteknikko on ihan yhtä tärkeä kuin hyvä kampaaja. Hän tietää puolesta lauseesta mitä asiakas haluaa. Lisäksi Miriamista on tullut ystävä, jonka kanssa tulee aina vaihdettua kuulumiset ja kynsihuolto on yhtä paljon iloa mielelle kuin silmille.


























Siinä oli kynsiä reilun vuoden ajalta ja olihan siinä aika monen erilaisetkin vaikka tuntuu että mulla monesti jotain vaaleanpunaista tai punaista.  Ens vuonna voisikin koittaa olla rohkeampi värivalinnoissa.

Onko sulla ollut koskaan geelikynnet? Mitkä näistä oli sun suosikit?

Maikku


12 kommenttia:

  1. Oi, miten superhienoja kynsiä <3 Minulla ei ole ollut koskaan geelikynsiä. Suosikkejani olivat kaikki, joissa oli blingblingiä :D Hyvää vuoden viimeistä viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu :) Nykyään vain harvakseltaan otan timantteja mutta blingblingiä on onneksi monenlaista :) Mukavaa loppuvuotta ♥

      Poista
  2. On ollut geelikynnet ja laitteet on myös täälläkin. Minun töissä ei vaan ole geelikynnet pysyneet paikoillaan, joten pitäisi akryylikynsiä kokeilla. Omia suosikkejani olivat nuo, joissa oli kiviä koristeina kynsissä. Itse aina halusin koristelut erityisesti nimettömään, jossa on vihki- ja kihlasormukset <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh, nykyään mulla pysyy aina eikä irtoa kuten joskus ennen. Tekniikka ja tuotteetkin varmaan kehittyvät kokoajan. Koristelut on kyllä ihania ♥

      Poista
  3. Oli kyllä monia ihania kynsiä tässä, harmaat glitterillä, tai nudet sen jälkeen, tai nuo neliön muotoiset missä valkoista ja glitteriä mun suosikkeja :) Geelilakat on mun juttu. Rakennekynsistä akryylit oli jossain vaiheessa. Tykkäisin käyttää mutta huollot ja hinta on itsellä niiden osalta nääh. Jos haluan näyttävämmät kynnet teen hieman paksumman geelilakan ja lisään glitteriä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä voisi ottaa noi nudet tai harmaat uudestaan, tykkäsin itsekin. Mulla ei taas ole koskaan ollut akryylikynsiä. Geelilakat on kans kivoja, tosin mulla ne pysyi huonosti mutta onneksi meillä on vaihtoehtoja :)

      Poista
  4. Ihania! Kaikki missä on glitteriä tai blingblingiä kelpaisi ehdottomasti mullekin<3 :D Kynsikuvia katsellessa iskee aina pieni kateus, kun omat työt estää ihan normikynsilakankin käytön. Mutta toisaalta en tiedä jaksaisinko säännöllisesti edes käydä ammattilaisella laittamassa kynsiäni, joten näillä mennään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, asioilla on aina puolensa. Mä tykkään kyllä käydä kynsihuollossa kun se ei edes vie kuin tunnin. Joskus vuosia sitten meni helposti 2-3h, joten moni asia on kehittynyt.

      Poista
  5. On kyllä kauniita. 💖 Yksisarviskynnet on hauskat. 🦄
    Mä olen niin pihi ja saamaton käymään hoidoissa (kasvo, parturi, hammashoidossa, terveydenhoidoissa...), et ei must olis käymään hoidottamassa nuita. 🙈 Olishan tuollaiset kyl ihanat. 😍
    Leppoisaa loppuvuotta sinulle! 💖

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksisarviset oli kyllä veikeät :) Mä olen myös vähän laiska käymään missään muualla, etenkin kun tykkään tehdä kasvohoitoja ym kotosalla.

      Ihanaa Uutta Vuotta ♥

      Poista
  6. Tosi kauniita kaikki! Ehkä nuo yksisarviset nousi mun suosikeiksi, kun ne on jotenkin niin suloiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ♥ Ehkä joku kerta otan uudestaan mutta vähän eri väreillä.

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥