lauantai 18. heinäkuuta 2020

LookFantastic heinäkuu


Ihan vasta kerroin teille kesäkuun boksista ja nyt tulla tupsahti jo heinäkuukin.
Ja niinhän siinä oli käynyt, että olin tehnyt 12kk määräaikaisen tilauksen ja
tilaus jatkuu huhtikuulle 2021 asti. Jotenkin tämä oli mulla mennyt keväällä ihan ohi,
mutta näillä nyt mennään.

Heinäkuun teemana on "Sunkissed", mikä nyt ei oikein sovi vallitsevaan säätilaan, sillä
parhaillaankin mittari näyttää +14 ja sataa. Heh. Mutta onneksi kesää on vielä jäljellä.

Heinäkuun boksi sisältää kuusi tuotetta, jotka lupailevat kesän polttavan auringon alle hehkua sisäisestija ulkoisesti. No nyt alkoi kiinnostamaan!
Boksia on ollut kahta eri variaatiota ja sain variaatio 1.



MONUspa Rose & Lemon Enriched Body Cream (100ml) - arvo 18.40€

Vartalovoide, jossa tuoksuu ruusu ja sitruuna. Kermainen koostumus mutta vartalovoiteeksi todella pieni purkki. Mä oon sellainen vartalovoiteiden läträäjä, että tämä kuluu hetkessä mutta silti kiva saada nimenomaan näitä käyttötuotteita.



Mádara Regenerating Night Cream (25ml) – arvo 18.80€

Eka kerran, kun LF:n boksista löytyy Madaraa, jes. Olen sarjan tuotteita kokeillut, itselleni tuotteet ovat sopineet hyvin ja iso plussa siitä, että boksissa on luonnonkosmetiikkaa. Yövoiteita on ennestään ja tuntuu, että ne vähenevät todella hitaasti mutta täytyyhän tätä testata.



So Eco Blush Brush – arvo 8.30€

Poskipuna sivellin, jossa ergonominen varsi. Olen saanut bokseista tänä vuonna useamman siveltimen ja jos en väärin muista, tämä on kolmas poskipunasivellin mutta en valita. 
Siveltimet on kivoja ja tarpeellisia, Tämäkin merkki on itsellesi entuudestaan vieras.



Myvitamins Beauty Sleep/Hair, Skin & Nails (30 capsules) – arvo 8.30€/9.40€

Vitamiinikapselit iholle, hiuksille ja kynsille. Olen vastaavia syönyt keväästä alkaen ja ne on sopivasti loppumassa joten syödään tämä purkki perään. Tosin kuukauden perusteella ei voi oikein mitään merkittävää sanoa, mutta ei vitamiinit koskaan hukkaan mene.



Sleek Matte Me (Bittersweet) – arvo 5.50€

Matta huulikiilto, joka vaikuttaa varsin pigmenttiseltä. Sävy on itselleni vähän vieras, mutta ehkä tähän voisi tottua. Etenkin kun silmämeikki on hillitty, voi huulilla olla voimakkaampaakin punaa.





Thisworks Morning Expert Hyaluronic Serum (10ml) – arvo 13.60€

Hyaluronihapposeerumi, joka testaan kyllä uteliaana. Kaikki missä on hyaluronihappoa, kiinnostaa :)
Thisworks on merkkinä tuttu mutta aika mitäänsanomaton, katsotaan muuttuuko mieli.



Sellainen setti oli heinäkuussa. Sanoisin, että olivat jälleen onnistuneet eikä harmita yhtään että boksin tilaus jatkui, vaikka ensin muuta luulin. On kiva, kun sisältö on monipuolinen, vähän kaikkea. Ehkä mä vaan suosiolla pidän tän nyt ja aina tai onhan mulla aikaa vielä miettiä.

Mitä sä tykkäsit? Oliko onnistutunut  boksi?

Maikku

16 kommenttia:

  1. Ihan kiva sisältö, paljon mielenkiintoista testattavaa! Sulla on kyllä todella kaunis ja hehkuva iho <3 näytät niin nuorekkaalta jaa kauniilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, kauniisti sanottu-lämmitti mieltä :) Oli kyllä kiva boksi!

      Poista
  2. Nää boxit on kyllä kivoja saada kun ei koskaan tiedä mitä tulee, mutta sitten taas usein tulee jotain sellaista jota ei käytä ja silloin harmittaa. Aikoinani tilasin yhtä tällaista ja tuntui kuin joka kuukausi olisi saanut synttärilahjan!
    Ai, teillä sataa, meillä jo nyt +20 ja hellettä on luvattu. Sateesta ei tietoakaan.
    Mukavaa viikonloppua sinulle Maikku<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on just näin, vähän niinkuin lahja itselle :) Nyt ei enää sada, tätä postausta kirjoittaessa satoi ja nyt on taas hellettä:)
      Ihanaa viikonlopun jatkoa ♥

      Poista
  3. Oikein yes sisältö ja kiva tuo sivellin ja myös, että on meikkiä eli huulijuttuja. Vitskut kivoja, mutta niitä pitäisi useita kuukausia tankata, jotta näkisi vaikutuksia, haastava tuote, mutta mielenkiitoinen.

    Ihanaa viikonloppua Maikku. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, vitskut on just sellaisia joista ei kyllä kuukauden perusteella voi mitään sanoa mutta söin tosiaan just 3kk toista ja tän voin huitasta hyvin heti perään :D

      Ihanaa viikkistä myös Tiia ♥

      Poista
  4. Kiva sisältö. Madaran tuotteita olen useamman kerran ostanut ja tykännyt kovasti. Nyt juuri loppui heidän aurinkovoiteensa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että säkin tykkäsit! Madara on kyllä takuulaadukasta, oli tuote mikä hyvänsä.

      Poista
  5. Tosi kiva. Vitamiinit ovat kyllä kiva lisä boksiin.

    VastaaPoista
  6. Kivan monipuolinen sisältö. Ehkä kiinnostavin tuote näistä oli tuo hyaluronihapposeerumi. Ja huulikiilto oli kans tosi kivan sävyinen :) Vitamiinit ja muut vastaavat ovat vähän haastavia tuotteita kauneusbokseihin, kun niitä pitäisi yleensä jonkin aikaa testata että näkee vaikutuksen. Mutta toisaalta ihan kiva lisä boksiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on just näin, vitskuissa 3kk on ehkä optimaalinen aika. Huulikiillot ja meikit ylipäätään on aina kivoja :)

      Poista
  7. Kivaa testattavaa. TIse tosin vierastan vitamiineja tällaisessa boksissa, en oikeastaan osaa eritellä pahemmin miksi näin on mutta huomasin omien kulmien kohovan ihmetyksestä niiden kohdalla. Muutoin kaikkea kivaa vaikuttaisi olevan kyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, perusvitskut ois kohottanut minunkin kulmat mutta nämä ovat Beauty sleep-vitskuja jote liippaa enempi kauneuteen :)

      Poista
  8. Mun mielestä tää boksi oli tosi kiva, näin kun täti tätä availi! Tosi hyviä tuotteita käyttöön ja tuo hylauronihapposeerumi oli kuitenkin tosi kiva kun saa sitä kosteutusta kesäisiin päiviin!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥