torstai 30. heinäkuuta 2020

12 kysymystä kesästä

Tämä haaste on pyörinyt pitkin kesää blogeissa, josta nappasin sen myös omaani.
Kesä on jo pitkällä, puolessa välissä tai hieman ylikin (apua) joten on hyvä aika
pohtia näitä kesäisiä kysymyksiä.

Ekaksi kuvaksi oli pakko valita uudet perunat ja savustettu lohi, sillä ne kuuluvat kesään.Mekko vai shortsit?


Uskokaa tai älkää, mutta en oo shortseja käyttänyt vuosiin- ei vain nappaa mutta mekkoja sitäkin enemmän ja niitä rakastan. Lyhyitä, pitkiä, istuvia, liehuvia, yksivärisiä, kukallisia...
Myöhään nukkuminen vai aikaiset aamut?


Kummassakin on puolensa, mutta myöhään nukkumisessa menee osa päivästä hukkaan eli vain joskus on kiva nukkua myöhään. Tykkään herätä mieluiten oman biologisen kelloni mukaan, joka herättää 8-9 aikaan. Aikaiset aamut on ihan tuskaa, etenkin 6-7 aikaan heräämiset. Onneksi Lakukin nukkuu jo aamuun asti ja saadaan nousta vasta kasin kieppeillä.

Ravintola vai piknik? 


Piknikillä on kiva käydä silloin tällöin, mutta kyllä mä valitsen ravintolan. Se on sellaista arjen pientä luksusta. Okei, voihan piknik myös olla mutta tarvikkeet pitää kuljettaa itse ja ravintolassa olemisesta saa vain nauttia.


Pavlova vai perinteinen mansikkakermakakku?


Taidatte tietää että oon aikamoinen herkkusuu ja näistä(kin) maistuin molemmat mutta kesään kuuluu ehdottomasti ihan perinteinen mansikkakakku. Jos voisin, valitsisin Britakakun, joka on vähän kuin näiden kahden kompromissi.
Päivä rannalla vai huvipuistossa?


Kummassakin viihdyn, mutta nykyisin rakastan rauhaa ehdottomasti enemmän kuin meteliä ja vauhtia, joten kallistun päivä rannalla. Tosin kerran kesässä on kiva käydä huvipuistossa, rannalla voisin olla sitten ne kesän kaikki muut päivät :)

Matkailu kotimaassa vai ulkomailla?


Tänä kesänä matkaillaan vain Suomessa ja täälläkin lähinnä kodin ja mökin väliä. Ulkomailla on kiva käydä ja kunhan mökkirempat on tehty, voi olla taas aikaa käydäkin jossain mutta taas-jos kahdesta pitää valita niin jos ei mökkeily lasketa matkailuksi niin sanon ulkomailla.


Trampoliini vai löhötuoli?Ai kamala, trampolini on kyllä sellainen vehje jossa saisin itseni totaalisesti rikki joten nautin mielelläni löhötuolista.


Kirja vai sarja?


Mä aloitin uuden mielenkiintoisen kirjan vasta, edellisestä onkin jo tovi. Sarjoja sen sijaan katselen säännöllisesti ja aika useinkin, viimeksi Marcello-sarjan Netlflixistä ja olikin muuten hyvä sarja. Valitsen siis sarjan, koska ne vain on niin helppoja ja koukuttavia.Sandaalit vai tennarit?


Kumpiakin tarvii mutta niin kivat kuin tennaritkin ovat, tykkään ehkä enempi sandaaleista.
Pionit vai lupiinit?


Lupiinit ovat kesäisiä ja tuovat mieleen lapsuuden ja mummolan, jonka lähellä oli Lupiinin kauppa josta käytiin siskon kanssa ostamassa irtokarkkeja. Mutta pionit ovat niin upeita, että niitä on vaikea päihittää. Mökillä kukki juuri vaaleanpunainen pioni ja vähän harmitti, kun rankkasateet saivat sen retkahtamaan.Festarit vai kotibileet?


Mä en oo festarityyppi ollenkaan ja näisstä valitsen kotibileet. Niitäkin nykyään harvakseltaan, mutta kotibileet on ihanan rentoja.


Hehkuva kesämeikki tai ilman meikkiä?


Tänä kesänä olen ollut tosi paljon ilman meikkiä mutta kun meikkaan, siinä on ehdottomasti hehkua.Näihin olisi voinut vastailla vaikka kuinka :) Ota haaste mukaasi, jos innostuit. 
Näitä on kiva lukea!

Kauniita kesäpäiviä, Maikku


6 kommenttia:

 1. Olipa kiva lukea täältä sinunkin vastaukset. Vaikein kysymys minulle oli valita pavlovan ja mansikkakakun väliltä :D
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle Maikku <3

  VastaaPoista
 2. Totta muuten, että brita on taivaallisen hyvää ja peittoaa täälläkin pavlovan ja kermakakun, joten britakakkunen ihan ykkösvalinta.

  Ihanaa viikonloppua sinne. <3

  VastaaPoista
 3. Kivoja juttuja!
  Lempeää elokuuta!

  VastaaPoista
 4. Kivoja juttuja kiva lukea sinultakin vastauksia!

  VastaaPoista
 5. Tää on niin kiva haaste. Samoilla linjoilla monessa asiassa. Ja Marcello tuli kesäkuussa kanssa ahmittua Netflixistä. Oli hyvä sarja. Viimeinen kausi ei ihan päässyt erilaisuudessaan kahden ekan kauden tasolle, mutta pidettiin silti siitäkin.

  VastaaPoista
 6. Mulla kans biologinen kello herää about 9 aikaan. Joskus lomalla tulee nukuttua puoli tuntia pidempään, jos on valvonut pitkään. Jotkut 6 tai 7 aamut töissä ovat aina ihan karmeita. Herään yleensä vasta siinä 14 aikaan, kun pääsen pois töistä. :D

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥

Kesä -ja heinäkuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

Kesä on aina sellaista aikaa, että kosmetiikkaa kuluu keskimääräistä vähemmän tai tuotteiden käyttö jakautuu kun käyttöön tulee kesätuotteet...