torstai 16. heinäkuuta 2020

Goodiebox heinäkuu

Tää kesän harvakseltaan julkaisutahti on tehnyt sen, että tuntuu kuin kokoajan postaukset olisi pelkkiä kauneusboxeja. Tuntuu, että kuukausi vaihtui vasta mutta hupsista, onkin jo puoliväli ja kerrankin sain boxini todella aikaisin enkä ole spoilaantunut vielä kertaakaan.

Heinäkuun boxi on

The 'Staycation' Box
Okei.. Kuten muidenkin, myös meidän kesäsuunnitelmat ovat peruuntuneet, joten sen sijaan, että siemailisimme cocktaileja trooppisella rannalla, makoilemme kotisohvalla pohtien, voiko tätä nyt kutsua lomaksi, jos ‘vain’ vietämme sitä, no kyllä te tiedätte... kotona. Homman nimi on se, että usein unohdamme, ettei loman tarkoita vain auringonottoa välimeren rannoilla. Ja suunnitelmien muutos ei ole aina huono asia! Tiedätkö sen tunteen kun tarvitset lomaa, palautuaksesi loman huumasta? Tee tästä se, loma. Tämähän voi myös olla sitä aikaa jolloin voit tehdä kaikkea sitä mitä et arkena ehdi. Mitä jos viettäisit enemmän aikaa itsesi kanssa? Tämän takia nimesimme kuun boksin ‘Staycation’ -boksiksi, toivomme, että otat taukoa, rentoutat hartiasi ja teet juuri niitä asioita, jotka tekevät sinut onnelliseksi. Ja hei jos sataa, voit aina vaikka pelata backgammonia. Vakavammin ajatellen, kun joku kysyy mitä suunnitelmia sinulta löytyy kesäksi, toivomme vastauksesi olevan. ‘’otan enemmän aikaa itselleni’’-

Eipä muuta kuin lähdetään avaamaan.






MASQUE ME UPHeel Mask
Ovh 7,50€

Nyt on virallisesti sandaali keli. Juhuu. Mutta, jos satut olemaan yhtään samanlainen kuin me, et varmaankaan ole antanut jaloille tarpeeksi huomiota niiden ollessa piilossa. Ei hätää, me autamme ja toimme parhaan pelastuksen! Tässä Masque Me Up, Kantapää naamio, joka jättää kantapääsi pehmeän silkkisiksi. Voit antaa naamion vaikuttaa 20 minuuttia tai pitää sen sukkien alla läpi yön. Anna mennä. Anna sen viedä jalat alta.

Mielenkiintoista, kaikenlaisia naamioita olenkin kokeillut muttei vielä kantapäänaamioita - en rehellisesti sanottuna edes tiennyt sellaisien olevan olemassakaan. Testiin menee ehdottomasti.





MASQUE ME UPHeel MaskOvh 7,50€Nyt on virallisesti sandaali keli. Juhuu. Mutta, jos satut olemaan yhtään samanlainen kuin me, et varmaankaan ole antanut jaloille tarpeeksi huomiota niiden ollessa piilossa. Ei hätää, me autamme ja toimme parhaan pelastuksen! Tässä Masque Me Up, Kantapää naamio, joka jättää kantapääsi pehmeän silkkisiksi. Voit antaa naamion vaikuttaa 20 minuuttia tai pitää sen sukkien alla läpi yön. Anna mennä. Anna sen viedä jalat alta.
Mielenkiintoista, kaikenlaisia naamioita olenkin kokeillut muttei vielä kantapäänaamioita - en rehellisesti sanottuna edes tiennyt sellaisien olevan olemassakaan. Testiin menee ehdottomasti.



PAESESilky Kiss Lipgloss
Ovh 21€

Mikään ei huuda kesää enemmän kuin marjaisen väriset huulet. Se on varmasti kirjoitettu johonkin. Ja tällä Pease huulikiillolla saat hetkessä täydellisen lookin aikaan. Se on pitkäkestoinen, ei tahraa tai jätä huulia tahmeiksi. Thank you berry much!

Paesen meikkeihin olenkin tutustunut ja tykännyt kovasti. Tämä oli ihana marjapuuron värinen vähän mattainen mutta silti kiiltävä sävy. Siis peittää kuin matta mutta silti vähän kiiltoa, you know.





FEEL FREERose & Berries Balmy Cleanser
Ovh. 15,95 € / 100 ml
Boksissa 75ml


Puhdista kasvosi kesäisellä ruusu ja marja duolla. Ruusuja ja marjoja. Yhdistelmä kuulostaa vain niin maukkaan kesäiseltä. Tämä hellävarainen voidemainen kasvojen puhdistusaine muuttuu nestemäiseksi emulsioksi veteen sekoitettuna. Sen ainesosien kuten, ruusuveden, vadelma uutteen sekä jojoba ja argan öljyjen ansiosta, se jättää ihon kosteuten pehmeäksi. Hiero iholle ja huuhtele haalealla vedellä.

Puhdistusbalmia, ihanaa!! Nyt muuten hoksasin että aika harvoin kauneusboxeissa ollut putsareita, no nyt on sekin korjattu ja tämä tuoksuu ensivaikutelmana oikein ihanalta, kevyen ruusuiselta. Merkki ei ole sen sijaan ennestään tuttu. Testiin tulee ehdottomasti.






RITUALSThe Rituals of Ayurveda Shower Oil
Ovh. 9,5 € / 200 ml
Boksissa 75ml

Tämä suihkuöljy ei elävöitä vain ihoasi vaan myös koko mielialaasi. Makea manteliöljy on hellävarainen, ravitseva ja rahoittava ja sen sanotaan tasapainottavan ihon kosteustasapainoa. Ruusu ei ole vain hyväksi ihollesi vaan myös nostattaa mielialaa. Öljy vaahtoutuu veden avulla. Nauti mielialaa nostattavasta suihkustasi!


Tämän taisin saada LookFatasticin joulukalenterista ja tykkäsin. Tuoksu ei ole Ritualsin parhaita mutta öljyinen suihkusaippua on koostumukseltaan tosi kiva.




FAVORA
Kirkastava KuorintavoideOvh 11€/75ml
Kuori kaikki pois tällä Favora suosikilla. Tämä kuorintatuote on kehitetty yhdessä Astma, Iho ja Allergia liiton kanssa. Se sisältää luonnollisia ja helliä mikrohelmiä, jotka puhdistavat ja elävöittävät sekä poistavat kuollutta ihoa ja jättävät ihon kirkkaan sileäksi. Hiero kuorintavoidetta pyörivin liikkein. Vältä silmänympärysihoa. Huuhtele vedellä. Käytä 1-2 kertaa viikossa, ihotyypistä riippuen.
Favora on varmaan ihan hyvä mutta musta vähän tylsä merkki - ehkä mä annan tän eteenpäin mutta ei tässä varmasti mitään vikaa ole. Kuorintavoiteet vain kuluu todella hitaasti, muutamia mielenkiintoisempia odottamassa käyttöönottoa joten...



KUESHIAloe Vera Gel
Ovh. 15,99 € / 250 ml Boxissa 100ml
Tervehdi mahdollisesti uutta parasta ystävääsi. Tätä taika geeliä voi käyttää mihinpä vain: haavoihin, naarmuihin, mustelmiin, hiertymiin, puremiin, psoriasiksen hoitoon tai palohaavoihin. Se jopa kehuu sinua joka 15 minuutti. No joo, ehkä se ei tee ihan tuota viimeisintä, mutta pelastaa melkeinpä kaikista kesän vaivoista. Joten ethän lähde kotoa ilman tätä super ainetta ja käytä sitä aina tarvittaessa.
Aloe Vera geliä on aivan loistotuote, etenkin kesällä. Se on varsinainen monitoimituote ja ehdottomasti käyttöön tulee.



FULGENT WORLDGlass Nail File
Ovh 8€

Pesemme käsiämme jatkuvasti. Itseasiassa kun sitä miettii, kätemme ovat aikamoisessa koetuksessa Coronan alla. Paljon pesuja, ei tarpeeksi rakkautta tai käsi kädessä olemista. Meistä onkin aika antaa käsille ansaittua ekstra huomiota. Ja tämä viila onkin tehty karkaistusta lasista, mikä ei tee siitä vain vahvempaa vaan saa sen myös sopimaan kaikille kynsille. Rakkautta. Noin vain.

Mikäköhän siinä on, kun lasiviila ei ole tuntunut koskaan omalta. Nyt siitä ei näillä geelikynsillä ole hyötyäkään, eteenpäin menee.



LAVISHCAREOcean Mist Salt Spray
Ovh 9,90€

Todellinen ‘lähdin juuri rannalta’ lookki tässä. Tämä Lavish Care, suolasuihke sisältää E-vitamiinia ja luonnollista merisuolaa joka imee öljyt sekä lisää ekstra volyymia, kesäisen mattaisella lopputuloksella. Ravistele pulloa ja suihkuta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Kampaa sormilla läpi tai anna kuivua luonnollisesti saavuttaaksesi optimaalisen lopputuloksen.

Ihan olin unohtanut että suolasuihketta voi tosiaan kesäisin käyttää ja tää on tosi ihanan tuoksuinen suihke.
Kokeilen ehdottomasti, millainen lookin tällä saakaan aikaan.





Olipas tässä tavaraa, ihan äimänkäkenä ihmettelin että vieläkö jotain kun tuotteita oli tuotteiden perään yhteensä 7 kpl ja kaikki vieläpä aika isoja, joskaan Rituals ei ollut täysikokoinen.
Viila ja kuorintavoide ei nyt napanneet mutta muut oli sitäkin kivempia ja ootan että pääsen testaamaan erityisesti tuon puhdistusbalmin. ja kantapäänaamion.

Boxi olisi arvoltaan lähes 100€ jos kaikki tuotteet olisi täysikokoisia joten arvelen että n 80€ on todellinen arvo.

Boksi oli ihan jees, sanoisin että 3/5 sillä parempiakin on ollut muttei tämäkään huono ollut.
Mitä sä tykkäsit? Käytätkö suolasuihkeita?

Maikku

8 kommenttia:

  1. Hei! Itsellä muuten sama boxi, mutta harmikseni suolasuihkeen (joihin olen "koukussa") tilalla oli hiuksiin jätettävä hoitoaine, jolla en tee mitään :(. Suolasuihke toimii lyhyessä tukassani föönauksen alla, tuo tukea ja volyymia - olisi kiva ollut testata uutta. Tukkani on niin liukas ja lasimainen, että minkäänlaiselle hoitoaineelle ei ole tarvetta. Tuo kantapäänaamio oli boxin kiinnostavin, en myöskään tiennyt sellaisia olevankaan, ja putsari tuli kuin tilauksesta, atopikin puhdistusmaito loppuu juuri. Ihan kiva boxi, muutama huti itselle: kuorintavoiteesta olen kanssasi samaa mieltä. Se, viila ja hiusten hoitoaine jatkavat matkaansa eteenpäin. Aurinkoista kesän jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, olisin voinut vaikka vaihtaa sun kanssa tuon hoitiksen suolasuihkeeseen sillä mulla kuluu just hiuksiin jätettävää hoitista tosi paljon, toisin kuin suolasuihketta.
      Aina ei tarve ja käyttäjä kohtaa, se näissä on harmillista.

      Ihanaa kesää myös sinulle ♥

      Poista
  2. Aaaa sulla oli erilainen sisältö kuin mulla! Julkaisen aamulla postauksen boxista. Mulla ei ollut aloe geeliä eikä lasiviilaa, vaan kynsinauhojen työnnin ja käsivoide. Suolasuihkeen tilalla olisi ollut tarve jätettävälle hoitoaineelle mutta ihan ok näinkin. Puolet lähtee eteenpäin mutta jäi tästä jotain itsellekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, no nyt on ollut sitten ainakin kolmea erilaista boksia liikkellä joten mielenkiinnolla oottelen sun postausta. Mäkin oisin voinut vaihtaa tuon suolasuihkeen hoitikseen mut suolasuihkeeksi tuo on hyvä näin ensituntumalta ja tuoksu on aika kiva.

      Poista
  3. Mulla ekana pääsi testiin heel mask. Annan olla koko yön. Mulla oli hiuksiin jätettävä hoitosuihke. Tuoksu on ihan samanlainen kuin eräässä täiden ehkäisyyn tarkoitetussa suihkeessa. Eo yhtään kiva mielleyhtymä... täytyy totutella.

    VastaaPoista
  4. Näissä bokseissa taisi olla tosi vaihtelevat sisällöt, mutta yksi Goodieboksin parhaimpia näin sivustaseuraajana :) Tosi hyvät tuotteet ja toi heel mask on kiva lisä kun kesällä jalat on muutenkin enemmän esillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on, ainakin kolmea eri boksia liikkeellä :) Heel maskin voisinkin nyt kokeilla kun kerrankin muistan.

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥