lauantai 11. heinäkuuta 2020

Goodiebox Kesäkuu


Blogi on päivittynyt kesällä niin harvakseltaan, että Kesäkuun Goodieboxikin pääsee
esille vasta nyt heinäkuussa. Soriii. 
Kesäkuun teemana on The Vitamin Sea Box ja se on luotu 
 kestävyyttä ajatellen, ja tämä näkyy raaka-aineissa, pakkausmateriaaleissa tai brändien arvoissa, 
jotka ovat hyviä niin sinulle kuin myös ympäristölle.

Sen pidemmittä puheitta lähdetään tutustumaan...



ANWENEco Hairbrush



Hiusten harjaaminen saattaa usein tuntua, enemmän pään vaivalta kuin rentouttavalta hetkeltä, eikö? Tällä Anwen, Eco harjalla, , hiusten harjaamisesta tulee oikea nautinto. Se tarjoaa, hellän hieronnan ja mukautuu päähäsi sen taipuvan muodon ansiosta. Vaikka se onkin kiinteää materiaalia, ei se ole paras ystävä kuuman ilmavirran kanssa. Tämä ekoystävällinen, on tehty biohajoavista materiaaleista - oikeassa ympäristössä se hajoaa viiden vuoden sisään! Erinomainen valinta niin hiuksillesi kuin myös luonnolle!
Täysikokoinen, Ovh. 15 €

Niin kivoja kuin harjat ovatkin, niin mulla on nyt käynyt jopa liian hyvä tuuri ja olen onnistunut näitä harjoja saamaan boxeista enemmän kuin tarpeeksi :D Koska perheessämme on minun lisäksi vain yksi kalju ja kaksi lyhyttukkaista, ei näistä ole liiemmin iloa koska harjaa tulee vaihdettua aika harvoin ja mun lemppari on Tangle Teezeri. Vähän höh.


N.A.E.Delicatezza Hand Soap


 

Meistä on tullut lähes käsienpesun ammattilaisia, mutta valitettavasti kätemme eivät tästä tykkää! Meillä onkin hyviä uutisia, sillä N.A.E:n rauhoittava nestemäinen käsisaippua puhdistaa kätesi kuivattamatta niitä. Hellävarainen käsisaippua hemmottelevan pehmeällä vaahdolla sisältää luomulaatuista appelsiininkukkaa, ja jättää kätesi ihanan pehmeiksi.
Täysikokoinen/ Ovh. 4,99 €

Tämä on muuten ainoa N.A.E:n tuote josta tykkään, nimittäin käsisaippua joten käyttöön tulee ja 
vieläpä kivassa tuoksussa ♥

KARMAMEJU

Sun Body Lotion SPF 15

Suns out, buns out, right? On hurjan tärkeää, että muistat suojata kaunista ihoasi. Karmameju aurinkorasva SPF15 on antioksidanttirikas ja kosteuttava suojavoide. Se on valmistettu luonnollisesti johdetuista suodatetuista SPF-mineraaleista, mutta se ei jätä ihoa valkoiseksi tai tahmaa! Freesillä sekoituksella raikasta sitrushedelmää, viilentävää minttua, ja laventelia, se pitää sisällään Välimeren kesän tunnelman. Ahhh, kukapa ei tuota haluaisi? Lisää kasvoille tai kroppaan tarvittaessa.
Ovh. 35 € / 200 ml

Boksissa näytekoko, joka riittää muutamaan kertaan - sellainen rantakassikoko. 
Tulis vain vielä takas ne rantakelit :D
Merkki on mulle ihan uusi, mutta kokeillaan toki.


SANDSTONE

Raincoat Waterproof Mascara

  
The ‘dramatic eyes- not attitude ;)’ mascara

Satoi tai paistoi tämä ripsiväri ei petä! Tämä vedenkestävä Sandstonen ripsiväri on kuin sadetakki ripsille ja varmistaa, että ripsesi pysyvät kauniina, olit sitten jumissa vesisateessa tai rannalla auringonpaisteessa. Se on allergiasertifioitu, joten sopii hyvin herkille silmille tai piilolinssejä käyttäville. Jihuu!
Täysikokoinen/ Ovh 21€


Vedenkestävälle ripsarille on nykyään kyllä käyttöä, koska mulla vuottaa silmät ihan ärsyttävän helposti. 
Tämäkin merkki ihan uusi joten kokeiluun menee kunhan edellinen  vedenkestävä ripsari loppuu.


FIGS & ROUGE

Wonder Love Charm Elixir


Wonder Love Charm Elixir? Kolme asiaa himoitsemaamme asiaa yhdessä tuotteessa! Vain tämä on saanut meidät ihastumaan!

Lisää 3-6 tippaa puhtaalle iholle, ja katso kuinka se tekee taikoja! Aito energiaboosti iholle. Ja tiedätkö mitä muuta? Se on täynnä huippu vitamiineja, kuten A, C ja E! Lisää pieni määrä poskipäihin ‘wow’ -efektin luomiseksi ja olet hehkuen valmis päivään!
Täysikokoinen/ Ovh. 38 €

En ehkä kestä, mut hypin lähes riemusta kun löysin boksista tämän ihanuuden, sillä sain tän jostain (en muista mistä) keväällä ja oon ihan myyty. Niin ihanaa kauneuseliksiiriä, tuo ihanan kevyen hehkun ♥ Ihanaa että nyt voin huoletta tuhlata ekan putelin kun on tämä toinen odottamassa.






Sanoisin että aika kiva kokonaisuus vaikka tuo harja vähän fiiliksiä
laskikin. Siinä kun ei sinänsä mitään vikaa, mutta....
Ykköseksi nousee ihan heittämällä Wonder Love Charm Elixir  ja vahvana kakkosena Sandstonen ripsari.

Mikä sua ilahduttaisi näistä eniten, entä vähiten?
Mielenkiinnosta, montako harjaa TE käytätte samanaikaisesti, mulla meinaan
on kaksi- kummassakin kylppärissä :)

Maikku


15 kommenttia:

  1. Tää boksi oli ensimmäinen, johon jouduin pettymään. Sisältö oli mun makuun aika tylsä, mutta toi Figs & Rougen tuote vaikuttaa kyllä hyvältä! Ripsarista oon monien kuullut sanovan, ettei siitä irtoa väriä lainkaan ripsiin, mutta katsotaan miten omalla kohdalla toimii :) Mulla on käytössä kolme harjaa, joista yksi kulkee laukussa mukana ja kaksi on sitten kotona :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, voi harmi mutta joskus niinkin käy. Toi eliksiiri pelasti tän, muuten oli vähän tosiaan tylsä. En oo vielä kokeillut ripsaria, vähän jo jänskättää toimiiko.

      Poista
  2. Mua vähän harmittaa että niihin LE-bokseihin panostetaan mutta kk-boksi on sitten tätä. Ei yhtäkään hyvää tuotetta ja saippua rikki tullessaan. Aurinkovoiteen nostin pöydälle että kaikki voisi käyttää mutta eipä ole sellaisia kelejä ;D odottelen että tämän kuun boksi olisi paljon kivempi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se, ei kyllä kuuluis mennä niin vaan panostun nimenomaan kuukausibokseihin. Tosi kurja että saippua rikki- laita palautetta. Kesätuotteet on nyt tosiaan vähän tauolla kun ei juuri aurinko paista. Toivotaan että niille vielä löytyis käyttöä!

      Poista
  3. Elixir näyttää tosi söpöltä, mut muuten aika vaisu boxi taas.

    VastaaPoista
  4. Ihana ok boxi. Ehkä vähiten innostuisin harjasta, vaikka kyllä pitäisi ostaa uusi hiusharja ja eniten innostuisin uudesta vedenkestävästä ripsarista!
    Ihanaa sunnuntai-iltaa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vedenkestävälle ripsarille on käyttöä mullakin, kun silmät vuotaa herkästi. Saa nähdä onko tästä mihinkään :)

      Iloa uuteen viikkoon ♥

      Poista
  5. Tosi kivoja tuotteita taas kerran. Itseäni kiinnostaa eniten tuo harja. Minulla on ollut jo vuosia Tangle Teezer ja olisi kiva kokeilla joskus jotain muuta. Ja, että harja on biohajoava on vain suuri plus. :)

    VastaaPoista
  6. Tangle Teezer on harjoista paras, se mullakin. Biohajoavuus on iso plussa mutta muuten tämä harja ei vaikuta sellaiselta joka palvelis mun hiuksia.

    VastaaPoista
  7. Toi kauneuseliksiiri näyttää suorastaan jumalaiselta tai yksisarvisen tähtipölyltä ja noita Nae tuotteita oon aina halunnut kokeilla. Oikein kiva boxi. Ihanaa uutta viikkoa Maikku <3

    VastaaPoista
  8. Kyllä tuo eliksiiri kiinnostaisi näistä eniten. Kivoja tuotteita varmasti kaikki.
    Lämmintä heinäkuun jatkoa!

    VastaaPoista
  9. Eliksiiri kiinnostaa eniten näistä. Joskus vuosia sitten jotain boksia tilasin mutta kun joka kuukausi sai pettyä ja kotiin tuli tuotteita joita en käyttänyt niin jäivät sitten tilaamatta jatkoboksit. Tykkään kyllä lukea niiden avauspostauksia silti 😄

    VastaaPoista
  10. Voi miten kiva boksi, siinähän on vaikka mitä:) Kiva on lukea postauksiasi ja katsella mitä niistä löytyy! Mukavaa alkanutta viikkoa♥

    VastaaPoista
  11. Mun mielestä boksi oli ihan ok, tuota harjaa pidin aluksi rumiluksena mutta kokeilin äidin harjaa ja tuntuu itseasiassa aika hauskalta kun osuu päänahkaan :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥