sunnuntai 4. marraskuuta 2018

Lokakuun roskakori



Taas on kuukausi vierähtänyt edellisen roskiksen tyhjentämisestä ja yllätin jopa itseni saamalla aika monta tuotetta loppumaan, vaikka muuta ensin luulin. Joskus tuotteet ei kulu millään ja joskus loppuu moni lähes samaan aikaan.
Mutta lähdetäämpäs tyhjentämään roskista.

Ekana HIUSTUOTTEET;

BATISTE:n kuivashampoot kuuluu mun arkeen niinku hiusharja ja tykkään ihan kaikista tuoksuista.
SCHWARZKOPT:n TAFT hiuslakka on ollut uskomattoman riittoisa, tuote joka ei lopu koskaan ja ihan perus lakka.

BIOZELL:n hopeashampoo on ollut ihan hyvä tuote taittamaan keltaisuutta. 
Vain sininen väri ärsyttää kun pesun jäljiltä saa aina pestä koko suihkukopin, 
jotenkin mä vaan osaan sotkea.
Nyt kun mulla on vain raitoja, ei hopeashampoolle ole samanlaista tarvetta kuin ennen joten tämän oli aika siirtyä poistoon.

ORGANIC SHOP:n tuotteet ovat verrattomia. Edullista luonnonkosmetiikkaa ja tämä viikuna hiusnaamio oli ihan kiva tuttavuus.Ei ehkä paras naamio mutta tuhdimpaa kuin hoitoaine ja tätä raaskii läträtä ihan reilusti.


Vartalovoiteita on jostain syystä avoinna aina usempi tuubi tai purkki. Mites siellä? 
Yksikin pitäis riittää, mutta kai se on sitten vaihtelunhalua kun käytän näitä vuorotellen.

Dermacolin body lotion on ostettu ulkomailta ja oli aika mitäänsanomatonta vaikka lupaillaan karibian dreamia:) 
VS:n captivated oli vähän ehkä tuoksultaan ei mun makuun mutta voiteena toimina niinku kaikki Victoria Secret:t. Oon koittanut niiitä käyttää loppuun, kun ostin useamman pullon joskus reissusta ja pelkään että menevät pilalle vain hyllynkoristeena.

Sitten ihan ehdoton suosikki SAULES Fabriken:n mangon tuoksuinen vartalojugurtti. 
Rakastan vartalojugurtteja ylikaiken ja tää ei ollut poikkeus. 
Tuoksu on huumaavan herkullinen ja jugurtti imeytyy ihanasti iholle. 
Koitan päästä nyt talven ajaksi voiteista eroon ja panostaa jugurtteihin ja tuhdimpiin vartalovoihin.


DERMOSIL:N kasvoseerumi oli ihan jees, ei mikään superhyvä mutta imeytyi iholle ja ajoi varmaan asiansa. HOHDE tehovoide oli taannoin Bette boxissa ja tykkäsin tästä kyllä. Voide imeytyi hyvin ja jätti ihon pehmeäksi ja tuntui sopivan mulle hyvin. Oisin voinut käyttää isommankin tuubin.

ZIAJA:n vuohenmaitoa sisältävä kasvovoide on  ollut myös mieluinen. 
Tuoksuun piti kyllä ekaksi tottua mutta oon käyttänyt tätä sävyttävän kasvovoiteen kanssa yhdessä ja tykännyt kyllä. Ei mikään huikee tuote mut hintalaatusuhteelta ok.


Ja sitten siirrytäänkin meikkipussiin josta poistui useampikin joko kuivunut tai loppunut tuote.
Käyn nää päällisin puolin vain läpi.
LUMENEN väritön kulmageeli on mun suosikki jo pitkältä ajalta, samoin CATRICE:n eyeliner joka on todella huikee rajauskynä.

Ripsareista ei oo muistoja;(

PREPIUMSAIPPUAT:fi:n marjan makuinen luomuhuulirasvasta oisin halunnut tykätä mutta se ei oikein toiminut mulla.Monta kertaa käyttäessä mietin oliko se kuorinta vai huulirasva kun levittäessä siitä tuli paakkuja huulille ja osa piti aina paperilla pyyhkiä pois. Maku vai pitäiskö sanoa tuoksu, oli kyllä hyvä.

ACOn huulivoide taas on ihan ylitse muiden. Se on hoitava, levittyy hyvin, pysyy huulilla ja antaa kevyen luonnollisen kiillon. Ihan ykkös huulivoide ja jotenkin ylellinen ♥

CATRICE.n kulmakynä on myös myös suosikki. Kynä levittyy hyvin pehmeästi, mutta sillä saa kuitenkin tarkan rajauksen ja toisessa päässä on harja. Suosittelen!




Puhdistustuotteista GARNIER:n puhdistusliinat ovat täällä kuukaudesta toiseen yhtä ihanina.
Kokeilin myös sarjan misellivettä jossa öljy mukana ja tykkäsin, mun luottoputsarin yhdessä tai erikseen.

SIMPLE:n liinoista en ole tykännyt. Ne on mun makuun aivan liian kuivia eikä nämä tehneet poikkeusta.


Suihkussa on taas läträtty ja SAULES FAPRIKA:n mangon tuoksuinen suihkugeeli pääsi sarjan vartalovoin kanssa ihan mun suosikeiksi.Jos mangosta tykkää, niin tää setti kantsii hankkia.
Tuotteista kerroin aiemmin täällä KLIK.

Keskimmäinen Dust cream:n kuorinta oli aika pettymys. Ostin sen Kreikasta ja oli sellaista mössöä joka ei meinannut lähteä pesemälläkään pois:D

LIDLn CIEN yllättää usein, tämä kausituotteena ollut kuorinta oli aivan ihana, 
hedelmäisen raikas ja kuori hyvin.


Dödöksi ihan peruskanaa tämä REXONA. Oon koittanut siirtyä rolloneihin, mutta jostain nämä suihkutettavat aina tupsahtavat mun peilikaappiin?


Lopuksi muutama naamio, MISSHA:n naamiot on käteviä kun tuubista voi puristaa naamioita just sen verran kuin tarvii ja  paketista riittää useampaankin käyttökertaan.
Tää Pearl on yön yli kasvoille jätettävä naamio ja kyllä se kivasti kosteutti.

Nyt on merkki jäänyt piiloon kuvan alle vasemmalla alanurkassa olevaan näytteeseen, josta kummiski tykkäsin tosi paljon. 

GOLD MASK on ihan perus peel off naamio, ei sieltä tujummasta päästä mut tää on sen verran hellävarainen että voi käyttää useinkin.

SEPHORA.n bubblemask oli kyllä pettymys. Ei yhtään mun juttu. Se kupli iholla(kuten oli tarkoituskin) ja tuntui musta ällölle, mut tulipa kokeiltua.



Viimeisenä muttei vähäisimpänä VERSACEn ihana yellow diamond tuoksu minipullossa.
Mulla harvoin hajuvesi tyhjenee mutta tää oli niin pieni että sain sen loppumaan ja tuoksu on mitä ihanin.

Oliko lokakuun loppuneissa kosmetiikkatuotteissa tuttuja?

Maiccu

9 kommenttia:

  1. Aikamoinen satsi sullakin;) Onpas nätti tuo Cienin kuorinta-aineen tuubi. En ole tuollaista hoksannutkaan, mutta ehkä on ollut myynnissä vain ohikiitävän hetken, kuten Lidlin kausituotteet yleensäkin;) Dermosilin kasvoseerumi oli mun makuun liian luirua, mutta muuten ihan ok tuote. Itse olen tykännyt Simplen puhdistusliinoista silmille ja meikille, mutta ei aina voi kaikista niin tykätään;)
    Kivaa uutta viikkoa Maiccu<3

    VastaaPoista
  2. BATISTE:n kuivashampoot Ovat superhyviä, ja mulla myös lähes päivittäisessä käytössä.
    Ihanaa uutta viikkoa <3

    VastaaPoista
  3. On siinä purkkia ja purnukkaa!
    Versacen tuoksut on ihan lemppareitani. Mishan kangasnaamioita on tullut käytettyä ja ovat laadukkaita.
    Itsellänikin on muuten ainakin kaksi vartalovoidetta käytössä yhtaikaa! Jalkoihin tuollainen perustuoksu ja yläkroppaan ylellistä täyteläistä...(hassua varmaan jonkun mielestä!)
    Kivaa viikkoa Maiccu!

    VastaaPoista
  4. Kivoja ja moni ihan uusia juttuja minulle. Tuo Batiste on loistava antamaan hiuksille runsautta ja volyymiä. Harvoin saan tuoksupulloa typötyhjäksi, tosin nyt Dolce&Gabbana Light Blue Eau Intense, vetelee viimeisiään ja on ostettava uusi.

    Ihanaa uutta viikkoa Maiccu. <3

    VastaaPoista
  5. Heippa, tulin heti vastavierailulle kun viime käynnistä on vierähtänyt jo tovi. Blogini ollut vähän unessa viime aikoina ja samoin muiden blogien lukeminen, mutta jospa tämä tästä piristyisi vielä. Olisi ainakin kymmenen asiaa, joista haluaisin postata, mutta tuntuu ettei aika riitä mihinkään. Oikein mukavaa alkanutta viikkoa sinulle! :) Ps. Mun mielestä ihan parasta on, kun saa jonkun kosmetiikkapurkin tyhjäksi. Paitsi kuivashampoo tai hiuslakka - niitä saa olla jatkuvasti ostamassa lisää. :D

    VastaaPoista
  6. Monta myös minulle tuttua tuotetta löytyi sinun loppuneista kosmetiikoista. Putsareita kuluu täällä ennätysmäärät ja nyt olen totaalisen ihastunut Herbinan putsaavaan miselliveteen.

    VastaaPoista
  7. Kivasti loppuneita ja varsinkin vartalovoiteita. Mulla ne kuluu niin hitaasti, että varmaan vuoden aikana ei ole yhtäkään vartalovoidetta näkynyt loppuneissa :D

    VastaaPoista
  8. Paljon olet saanut käytetyksi. Carnierin misellivettä olen kanssa käyttänyt. Tykkään!

    VastaaPoista
  9. Olipa kaikkea kivaa taasen! Mullakin tuo kupliva naamio.. Hmm... Noh ei napannut ihan täysillä 😏 ihunaa päivää ihanaisuus❤️
    Ps. Majailen jonnin aikaa tuolla➡️https://www.menaiset.fi/blogit/love-maarit jos kerkeät niin tuu moikkaa

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥