torstai 8. joulukuuta 2016

Tacopiirakka

Tehtiin taannoin tortilloja ja tacomaustettua jauhelihaa jäi reilusti yli, siispä pyöräytin pitkästä aikaa piirakan - tacomaustetun. Täytteeseen voi laittaa vähän sen mukaan aineksia, joita kaapista löytyy mutta yksi on ehdoton, juustoa on oltava reilusti ja ripaus tulisuutta.



Tacopiirakka


1 pkt pakastettua suolaista piirakkataikinaa

400g jauhelihaa
tacomaustepussi
1/2 dl vettä

3 suippopaprikaa pieneksi pilkottuna
puolikas chili pilkottuna
1 sipuli silputtuna
kourallinen kirsikkatomaatteja viipaloituna

1/2 prk salsaa
1 prk ranskankermaa

 juustokastiketta tai koskenlaskija cheddaria

halutessasi murskaa muutama nacholastu päälle

päälle juustorastetta, esim mozzarellaa

♥ Sulata taikina ja painele piirakkavuoalle
♥ Paista jauheliha, lisää lopuksi tacomauste ja vesi -  kiehauta
♥ Freesaa sipuli ja chilit
♥ Lisää täytteet piirakkapohjan päälle, ensin jauheliha, sitten sipulit ja paprikat sekä tomaatinsiivut
♥ Sekoita salsa ja ranskankerma, levitä täytteen päälle
♥ Lopuksi juustosoosi ja raaste

♥ Paista 200-225 n 20 min










7 kommenttia:

  1. Namskis!
    Onpas herkullinen suolaisen piirakan ohje!
    Tätä täytyy tehdä jossain kohtaa!

    VastaaPoista
  2. Tää kuulostaa ja näyttää just siltä mitä mies yritti mulle eilen selittää,että haluais syödä :D Täytyy kokeilla!Nam! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mies tykkäs ihan älyttömästi, tulista ja rasvaista> äijäruokaa ;)

      Poista
  3. Näyttää niiiin herkulliselta! Nälkähän tässä tulee. Mukavaa viikonloppua tv Liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä, hyväähän tää oli. Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

      Poista
  4. Onpa kiva ohje! Kokeiltavaksi!
    Pirteää pakkasmaanantaita!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥