perjantai 30. joulukuuta 2016

Tilinpäätös ja uuden vuoden lupaukset

Lähtölaskenta on alkanut ja Uutta Vuotta kohti mennään kovaa vauhtia.

Ensiksi haluan kiittää teistä jokaista, jotka olette kulkeneet mukava tämän vuoden tai liittyneet seuraan vuoden aikana. Olen jokaisesta blogini lukijasta niin kiitollinen ♥
Tätäkin ajattelin vähän juhlistaa helmikuussa kun eka vuosi tulee täyteen, pysythän mukana.
 
Meillä on tänään luvassa joululahjan lunastaminen eli mennään koko perheen voimiin Vain elämää konserttiin, etenkin Lauri Tähkää ja Suvi Teräsniskaa odotan kovasti.

Huomenna ehkä "pakko" vähän herkutella, kuohari poksauttaa ja lasten kanssa muutama raketti ampua, mutta muutoin ihan koti-ilta luvassa ihan koirankin takia.
Pelätäänkö teillä paukuttelua?
Meidän tirppu ei pahemmin pelkää, mutta toisaalta ei kyllä uutenavuotena olla tehty kuin pikku lenkki jottei tarvi yhtään ottaa riskiä että tulis kohdattua joku hirveä pommi ja jäis pelko.


Mutta tähän vuoteen - täytyy sanoa että on ollut monellakin tapaa oikein ihana vuosi. 
Mulla on tapana aina vähän vetää yhteen vuosi sen loppupuolella ja niin oon tehnyt nytkin. 
Viime vuonna annoin itselleni kaksikin eri lupausta ja molemmat toteutin tänä vuonna. 
Oikeasti kyse oli mulle itselleni isoista asioita ja oon ylpeä että saavutin ne.
Tehdäänkö siellä lupauksia? Tai suunnitelmia tulevaan vuoteen?

Tää vuosi ei alkanut mun osalta hyvin sillä välilevypullistuma pisti kirjaimellisesti polvilleen koko alkuvuodeksi ja vaikutti elämään monin tavoin. Onnekseni se on nyt kesän jälkeen pysynyt poissa mutta aina välillä sen verran muistuttaa olemassaolostaan. 
Töissä on onneksi nykyisin sähköpöytä, saan seisoskellakin ja käytän vain satulatuolia, ergonomia on kaiken a ja o :)

Tämä sai kuitenkin pohtimaan terveyttä ihan uudella tapaa sillä tästä en enää nuorru ja kropan pitäis olla sellaisessa kunnossa että se kestää vielä elämää lähes toisen mokoman, jos luoja suo.
Tästä siis aasin silta ensi vuoden tavoitteisiin joita on liikunnan lisääminen, omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen panostaminen.
Oon jo aloittanutkin tämän, joka päivä tehty reipas sykettä nostava lenkki. Myös omaa aikaa on oltava riittävästi, ei vain työlle ja perheelle vaan ihan omaa aikaa.Haaveitakin on, jonnekin lämpimään olis toive lähteä jossakin vaiheessa-joko kesälomalla tai syksyllä ja /tai romanttinen miniloma Prahassa olis ihan unelmien täyttymys. 
Niin paljon jäi viime reissusta näkemättä.

Koska yksi haave vasta toteutui ja muutettiin, toivon tälle vuodelle paljon vähemmän.
Koska koira ei ole kunnossa vieläkään ja lääkityksen kanssa elämä tasapainottelua, toivon että tämä vuosi toisi sairasteluun ratkaisun ja saataisi lääkitys kuntoon. 
Itseäni vaivaava migreeni olis myös kiva saada kuriin, vaikka lääkitys onkin jo löytynyt. Kolme kohtauspäivää peräkkäin vain on välillä liikaa:/ Siksikin koitan hidastaa tahtia jotta kaikki ylimääräinen stressi pysyisi poissa ja yöt saisi nukuttua laadukasta unta. Migreenit kun alkavat pääasiassa aamusta, heti herättyä. Äärimmäisen ärsyttävää.

Tähän ajattelin hakea apua ihan ensin optikolta, sillä näkö on hyvä välillä tarkistaa ja mullakin oli viime tarkastuksessa 0,5 plussaa (enkä sano sitä ääneen ikänäkö) :D:D:D
Luvassa ensi vuodelle on ainakin Mindfullness-kurssi, pilatesta, pitkiä lenkkejä ja paljon värikästä, terveellistä ruokaa. Niin ja vähän opiskelua sillä helmikuussa alkaa työhön liittyvä tutkinto jota suorittaessa vierähtää kevät. Opiskelu on kivaa joten se on mieluisa haaste.
Oikein ihanaa viikonloppua ja tietenkin huippu ihanaa kuplivaa Uutta Vuotta ♥

Maiccu
14 kommenttia:

 1. Oikeen ihanaa uutta vuotta Maiccu!💟🎆

  VastaaPoista
 2. Mulla menee myös vuodenvaihde kotosalla, sillä Jeppe pelkää, Emma ei ole millänsäkään. Ihanaa uutta vuotta sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kurjaa kun pelkää :( Täällä paukutellaan sen verran paljon että olis kyllä koiralle kurja jos olis kovasti pelokas.

   Poista
 3. En ajatellut luvata mitään, kun ens vuosi tulee muutenkin oleen erilainen :) Mun blogilla tulee kans 1vuotissynttärit helmikuussa :)

  Ihanaa uutta vuotta! <3

  VastaaPoista
 4. Hyvää uutta vuotta! Mulla on myös terveyteen liittyviä tavoitteita ensi vuodelle. Haluaisin kitkeä migreenin pois ym. Migreeni on viheliäinen vaiva! Vesijuojsua ja uintia aion myös lisätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on sitten sama tavoite! Onneksi on nämä blogit niin voi jakaa vinkkejä ♥

   Poista
 5. Tuo konsertti on varmaan huippu! Lauri Tähkä on ihan huippu <3 Toivotaan, että migreenisi saadaan kuriin. Saman tapaisia ajatuksia mullakin itseeni liittyen ensi vuonna. Ihanaa uutta vuotta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli hyvä! Tässä rauhoitun hetken ja odottelen että uni tulis :)

   Poista
 6. Hyvää uutta vuotta 2017!! Konsertti oli varmasti hyvä, sillä tykkään myös Lauri Tähkästä. Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lauri on kyllä ihan elementissään, oli vauhtia ja vaarallisia tilanteita ja huippuhyviä biisejä! Samoin sinulle ihanaa Uutta Vuotta!

   Poista
 7. Oikein hyvää alkanutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥