torstai 15. joulukuuta 2016

Tonttuhommia ja hottentottia


TipTap TipTap TipetipeTipTap....tonttuhommat on jo alkaneet ja melkein kaikki lahjat paketoitu. Kerrankin ajoissa. Tämä vuonna lapsille luvassa yhdet arvokkaat lahjat joten suurinosa onkin sitten vain pehmeitä paketteja.Jopa koiruleiden lahjat paketoitu ja oma koira oli kovasti touhussa mukana, haisteli ja pörräsi jaloissa ♥ 
Ostin vain kahta eri paperia joihin paketoin, on kauniimmat kuusen alla kun samankaltaisia paketteja.Onko sulla millainen tyyli paketoida?Onko joulupaperilla väliä ja onko lahjat jo paketissa vai vielä työn alla?



 Koti alkaa muutenkin olla joulutunnelmissa, tontut löytäneet paikkansa ja kyntteliköt ikkunoilla ja eteisessä. Kynttilöitä ollaan poltettu joka ilta, niin rakastan sitä hämistä tunnelmaa. Kukapa ei. 
Onks sulla vakkari joulukoristeita jotka ilahduttaa joka joulu?










Joulukonsertteja on ollut parikin, joissa käyty ja Raskasta Joulua konsertti vielä edessä.  Nuorimmainen on musiikkiluokalla ja luokka esiintyy paljon näin joulun alla, keräten varoja ensi vuoden leirikouluun. Nämä konsertit ovat kyllä ihania ♥ Vaikkei juuri lunta ollut maassa, niin joulutunnelmaan on hyvin päässyt virittymään. Kuuluuko sun suosikkeihin joululaulut ja konsertit?



Nuorimmaisen luokalla vain ollut flunssa-aalto puolet oppilaista sairaana, joten konserteissa ollut vajaa miehitys mutta hyvin pärjäsivät. Itselleni iski uudelleen raju flunssa ja tätä konserttia seuraava päivänä oli omani juniori kipeä :/ Tämä flunssa on tälle syksylle toinen, tai tavallaan kolmas sillä olin vajaa 2 kk sitten 2 viikkoa flunssainen, viikon terve ja sitten iski uudelleen poskiontelontulehduksen myötä. Antibiottikuuri kesti 10 päivää jonka jälkeen ehdin jo riemuita ja olla täysin terve, kunnes aivan puun takaa iski tällä viikolla uudestaan :( Ja edellistä rajumpana kun kuumettakin 38, se harvoin nousee lämpöä kummemmaksi. Ääni maassa, kurkussa kaktus ja nenä vuotaa solkenaan.

Ehken muuton takia ole ennättänyt relaamaan ja joulun häämöttäessä edessä, stressaan ehkä salaa vaikken myönnäkään. Töissäkin eletään vuoden kiireisimpiä aikoja ja huomenna olisi ollut tarkoitus mennä glögille töiden jälkeen, vaan ei tarvii. Juhlistan huomisia synttäreitäni Hottentotilla eli hörppäsen mukillisen jos toisenkin: kuumaa vettä, hunajaa ja raastettua inkivääriä ja koitan tainnuttaa tän taudin sillä.

Onneksi oon ehtinyt tehdä nuo hommat alta pois ennen sairastumista, nyt kun ei oo musta mihinkään. Rennosti mennään joulua kohti, ilman ressiä ja kiirettä.

Sen verran mustaa huumoria oli tässäkin päivässä että naurahdin miehelle, että tämä taitaa onneksi olla tän vuoden viimeinen flunssa.





 Joulupuuroakin tuli keitettyä, taivaallisen hyvää ja maistuu koko perheelle ♥



Kortteja en oo joka vuosi lähettänyt, mutta nyt laitettiin muutamia ja muistettiin myös meidän huippuihanaa eläinlääkäriä joka olisi oikeasti ansainnut kukkia mutta ehkä korttikin lämmittää mieltä ♥ Lähetätkö sä kortteja? Mä tykkään lähettää niitä ihan muutenkin mutta sekin tapa harventunut somen myötä. Yritän kuitenkin vähän ylläpitää ettei jäisi ihan kokonaan.

Mukavaa jouluntuoksuista viikonloppua ja muistathan levätäkin kaiken touhottamisen keskellä ! 

♥Maiccu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥