maanantai 5. joulukuuta 2016

Piipahdus Koiramäen Pajutallilla

Käytiin koko perheen voimin Koiramäen Pajutallilla ihastelemassa ja voi kuinka siellä onkin kaikkea nättiä, romanttista ja kiehtovaa..mä oon vieläkin ihan haltioissani ♥ On pitänyt käydä jo pitkään mutta sattuneesta syystä jäänyt menemättä. Nyt oli sopiva rako kotona touhuilun lomassa piipahtaa hetki ihan muissa maailmoissa ja kyllä kannatti. Sääksi sattui sunnuntain pikkupakkanen, maa oli kuurasta valkea ja paikka on kuin sadusta. Ilman sen kummempia puheita, kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa :)

Kotia viemisiksi toimme vanhanajan glögiä, tonttuja ja vähän ihania sisustusjuttuja joita sitten jossain vaiheessa sisustuspostauksessa.Kannattaa käydä, mukava piipahduspaikka ihan kaikenikäisille ja myös tunnelmallinen joskin ahdas kahvila löytyy myös.

Ootko koskaan käynyt Koiramäen Pajutallilla?  Tai onko teidän lähellä jokin vastaava paikka?

Meillä rauhoitutaan nyt katselemaan Saara Aallon finaaliin selviytymistä ja jos vaikka glögiä lämmikkeeksi. Rentoittavaa Itsenäisyyspäivän aattoa ♥

Maiccu

7 kommenttia:

 1. Voi miten ihanan kodikas tuo Kanila onkaan ♡

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Se on, mietin just tänään että voisi taas mennä uudestaan :)

   Poista
 3. Oi mikä ihana aarreaitta. Ei tuolta varmasti tyhjin käsin kotia lähdetä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei todellakaan, ihan runsaudenpula :D Liian usein ei uskalla käydä ;)

   Poista
 4. Ihanan näköinen paikka! Koskaan ei ole tullut käytyä, vaikkei tuo olekaan kuin tunnin ajomatkan päässä. Täytyisi mennä!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä -kiitos kun kommentoit ♥

Facessa