tiistai 23. huhtikuuta 2024

´Hemmotellaan hiuksia - Hair Volume

*Saatuja tuotteita

Sain taannoin testiin Hair Volume- hiustuotteita ja tässä teille myös lyhyt esittely tuotteista joita olen reilu kuukauden käyttänyt.

Shampoo korjaa ja kosteuttaa, tukee hiuksia ja tuo volyymia.

💚Sisältää omenauutetta, omenaviinietikkaa ja aminohappoja.

-Shampoo vaahtoaa hyvin ja tuoksuu hyvin miedosti.

Hoitoaine ravitsee ja korjaa hiuksia.

💚Sisältää kasviuutteita, omena-ja hirssiuutetta.

-Hoitoaine kosteuttaa, muttei omaa hienoa ja ohutta, helposti takkuuntuvaa hiuslaatua riittävästi. Yksin tämä ei olisi riittänyt, mutta hoitoöljy lisänä helpotti hiusten selvittämistä.

Shine Serum-hoitoöljy on yrttipohjainen hiusseerumi, joka tuo hiuksille kiiltoa, ilmavuutta ja aúttaa vähentämään haaroittumista.

💚Sisältää omenaa ja hirssiä.

-Tykkäsin tästä tosi paljon sillä öljy tosiaan auttaa hiusten selvittämisessä pesun jälkeen, sekä tuo hiuksille upean kiillon ja ilmavuutta kuten lupaakin.

Syväravitseva hiusnaamio korjaa hiuksia.

💚Sisältää omenaa, kookosta ja hydrolysoitua riisiproteiinia.

-Tämä on aivan ihana paksu naamio, jonka annan vaikuttaa aina muutaman minuutin kerrallaan. Hiukset tykkää tästä, saavat riittävästi hoitoa mutteivat jää lättänöiksi kutenkin joskus naamion jälkeen voi käydä.

GUMMIES pureskeltavat geelikarkit tukevat hiusten hyvinvointia.

💚Sisältävät hiusten ja hiustyven tarpeisiin ravinteita, luonnollisia kasviuutteita kuten hirssi, peltokorte ja omenauutetta.

Nam ja vielä kerran nam. Näitä olisi voinut syödä ihan hyvikseen, niin hyviltä maistuivat. Namit sisältävät sinkkiä ja biotiinia, jonka huomasin kynsien kasvussa. Hiusten suhteen vaatisi ehkä vielä toisen kuurin tai jatkuvaa käyttöä, mutta uskon että pitkäaikaisessa käytössä vaikutukset on monipuolisemmat.

Sarjan ulkoasu on  simppeli, tyylikäs mutta pieni miinus pumppupullojen erittäin tiukka pumppuominaisuus eli pumppua saa painaa tosi kovasti ennekuin tuotetta tulee.


Huomasin, että yrityksen verkkosivuilta on mahdollisuus saada -10% alennus tuottteista uutiskirjeen tilaamalla, laitan tähän linkin jos kiinnostuit, KLIK.

Kaikki hiustuotteet sisältää mietoja, luonnollisia ja hoitavia ainesosia!

Itse tykkäsin sarjasta kokonaisuutena ja voisin pitää naamion ja karkit ihan vakkarina hiuksiani hellimässä. 

Ootko sä syönyt hiusvitamiineja?

-Maikku

 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥