perjantai 12. huhtikuuta 2024

Bybin tähtituotteet kuivalle iholle

Mulla on harvoin iho kuivunut niinkuin viime talvena. Epäilen syyksi kovia lämpötilanvaihteluita, koska ekaa kertaa ikinä kärsin myös atopiasta. Sain sen kuriin Membrasin tuotteilla mutta muutoin olen käyttänyt iltaisin näistä Bybin taikoja tekeviä tuotteita.

Olen Bybistä kertonut teille ennenkin täällä mutta tulin nyt muistuttamaan että jos sulla on ikääntyvä iho ja kärsit kuivasta ihosta niin tämä kaksikko voisi olla vaihtoehto.

BYBI Night Nutrion on ikääntyvän ihon proteiinivoide korjaa, ravitsee, kosteuttaa ihoa yön aikana. Se sisältää paljon vitamiineja ja ihoa hellivää kauraöljyä sekä antioksidantteja, tärkeitä rasvahappoja ja keramideja.

Taikoja voiteessa tekee mm lehtikaali, sitruuna, parsakaali, klementiinin hedelmämehu ja vadelman siemenöljy. Lisäksi voiteesta löytyy aprikoosin siemenöljyä, sheavoita ja mangon siemenvoita. Voide on erityisen hyvä juurikin kuivalle iholle mutta myös herkälle tai ärtyneelle iholle.

Mainittakoon että niin vadelmaöljy kuin klementiinimehukin ovat muun tuotannon ylijäämää.

Tämän rinnalla olen käyttänyt ihanaa ja superhehkutettua BYBI Strawberry Boosteria eli mansikkaboosteria. Pullo on täynnä 100% mansikansiemenöljyä, sisältää omegarasvahappoja ja rauhoittaa & korjaa ihoa ja kivana plussana ehkäisee myös pigmenttimuutoksia.

Mansikka sisältää omega 6 ja omega3 rasvahappoja, joita iho tarvitsee kosteutukseen, samalla nämä rasvahapot myös vahvistavat ja rauhoittavat ihoa.

Mä tykkää mansikkaboosterista koska se tuo iholle pehmeyttä, kosteuttaa hyvin ja vaikka kyseessä on öljy, se imeytyy nopeasti. Mansikka jota boosterissa käytetään, on myös mehuteollisuuden ylijäämää.

Sekoitan tätä yllä olevaan voiteeseen joka ilta ja iho saa ihanan hemmotteluhoidon yön aikana. Mansikkaboosteria voi laittaa myös meikin alle!





Ootko kenties tutustunut jompaankumpaan tuotteeseen? Entä onko sulla tuotesuosituksia kuivan ihon hoitoon?

-Maikku


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥